Η ΙΧΩΡ

γενετικός κώδικας Ελλήνων,ΙΧΩΡ,αίμα Θεών,Greek genetic code,ichor,blood of the Gods

Στην Ι.Χ.Ω.Ρ. γίνεται αναφορά από αρκετούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφούς και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Η ουσία Ι.Χ.Ω.Ρ. σημαίνει «Ιερή Χρωματοσωμική Ωμέγα Ρανίδα» και είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς. Τις λέξεις «Ωμέγα» και «Ρανίδα»

τις έδωσε ο Θεός Ερμής στο Διόνυσο, ενώ ο Θεός του αμπελιού βρήκε μόνος του τις πρώτες δύο λέξεις «Ιερή» και «Χρωματοσωμική» και έδωσε όλη τη φράση στους ανθρώπους. Η Ι.Χ.Ω.Ρ. μετράται σε ποσοστιαίες μονάδες και οι γιοι των Θεών μπορούν να έχουν εώς 100% Ι.Χ.Ω.Ρ. στο χρωματόσωμά τους. Εάν είναι πάνω από 100% η Ι.Χ.Ω.Ρ. σε έναν άνθρωπο τότε σημαίνει πως είναι θεότητα ή ακόμη και Θεός. Ο Θησέας ο γιος του Θεού Ποσειδώνα που είχε ξαναγεννηθεί, είχε μετρηθεί πόσο Ι.Χ.Ω.Ρ. είχε στο γονίδιό του το 2001 και είχε βρεθεί με 93%. Οι Έλληνες γνωρίζουμε από αναφορά του Πλάτωνα, ότι την εποχή του μεγάλου φιλοσόφου ο μέσος όρος των Ελλήνων σε Ι.Χ.Ω.Ρ. ήταν 23%, ενώ ποτέ η ΙΧΩΡ τους δεν ξεπέρασε το 27%. Όταν κάποιος έχει Ι.Χ.Ω.Ρ. στο αίμα του χαρακτηρίζεται ως Έλληνας και σημαίνει ότι είναι απόγονος των Ελλήνων Θεών.

Οι Βασιλείς της αρχαιότητας γνωρίζουμε ότι παντρεύονταν και τεκνοποιούσαν μόνο με γυναίκες που είχαν Ι.Χ.Ω.Ρ. στο γονίδιό τους, το αίμα των Θεών. Το χαρακτηριστικό αυτό στο γονιδίωμα, ήταν το βασικό κριτήριο για να στεφθεί κάποιος Βασιλιάς, καθώς οι αρχαίοι πίστευαν ότι Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι (Πηγή: Αριστοτέλης). Ήταν απαραίτητο ο Βασιλιάς να έχει Ι.Χ.Ω.Ρ. και ανώτερη καταγωγή, για να είναι ικανός να κυβερνήσει βασίλειο και κρατίδιο. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι

πατήρ Δίας,καταγωγή ανθρώπων,γενετική συνέχεια,ιστορία αίματος,Zeus,origin of humans,genetic continuation,history of blood
Βασιλιάς Καρλομάγνος,16% ΙΧΩΡ,αίμα Θεών,King Charlemagne,16% ichor,blood of the Gods

η Ι.Χ.Ω.Ρ. μεταδίδεται μόνο από τον άντρα στους γιους του. Η άποψη αυτή είναι λανθασμένη και το σωστό είναι πως κληρονομείται κυρίως από τον άντρα στα παιδιά του. Το αίμα των Ελλήνων Θεών το είχαν και οι γυναίκες και έχει βρεθεί ότι κληρονομείται ακόμη και από γυναίκες που τεκνοποιούν με αλλοδαπούς. Στην τελευταία μέτρηση που έγινε στην Ελλάδα το 2008 για το πόσοι είχαν Ι.Χ.Ω.Ρ. στο αίμα τους το 23% βρέθηκε πως είχε Ελληνική καταγωγή από του αρχαίους Έλληνες Θεούς. Οι υπόλοιποι ήταν κάτοικοι της Ελλάδος με Ελληνικά χαρτιά που ομιλούσαν την Ελληνική διάλεκτο και δήλωναν Έλληνες. Παρά το ότι το θρήσκευμα των νεοελλήνων είναι κυρίως το χριστιανικό, το αίμα τους αποδεικνύει ότι ορισμένοι κατάγονται από τους Έλλην Θεούς του Ολύμπου. Από την έρευνα είχαν εξαιρεθεί όσοι είχαν γενετικές μεταλλάξεις στο αίμα τους και ήταν Κρόνιοι, δηλαδή είχαν κάποια μορφή ζώου στο γονίδιό τους. Η Ι.Χ.Ω.Ρ. το αίμα των Θεών που δίνει πορφυρή απόχρωση στο αίμα έχει αποκαλεστεί δηλητήριο, βρωμιά και φασιστίνη(αυταρχική ουσία) από τα «Κρόνια Γένη» της Γαίας, που έχουν ζώο στο γονίδιό τους και μέχρι σήμερα χριστιανοί συνωμοτούν συστηματικά για να κρύβουν την αλήθεια από τους Έλληνες. Στο εξωτερικό είναι γνωστή η αιματολογική εξέταση που μετράει την Ι.Χ.Ω.Ρ. και την πραγματοποιούν όλοι οι Βασιλείς για να επιβεβαιώσουν ποιοί είναι. Οι Βασιλείς της Ευρώπης για παράδειγμα αν και έχουν χάσει πολλά αξιώματά τους, σε μέτρηση που είχαν κάνει για Ι.Χ.Ω.Ρ. το 2003 σε συνεργασία με τον Ευρωστρατό, είχε βρεθεί ότι το αίμα τους την περιείχε σε μέσο όρο 17%. Αυτό σημαίνει ότι ήταν 17% Έλληνες στην καταγωγή από τους Έλλην Θεούς, παρότι είχαν διαφορετική θρησκεία και διάλεκτο στη χώρα καταγωγής τους. Η οικογένεια του Βασιλιά Καρλομάγνου που είχε γράψει ιστορία στην Κεντρική Ευρώπη, είχε βρεθεί με 16% Ι.Χ.Ω.Ρ. από δείγμα των οστών τους. Στην Ελλάδα η αιματολογική εξέταση μέτρησης Ι.Χ.Ω.Ρ. είναι απόκρυφη και γίνεται από τον Ελληνικό στρατό, χωρίς να δημοσιεύονται τα αποτελέσματά τους διότι διεθνείς πράκτορες, συνήθως απαγάγουν και φέρονται κάκιστα στους Έλληνες με Ι.Χ.Ω.Ρ. προκειμένου να μην ευημερήσει η Ελλάς, η χώρα των Ολύμπιων Θεών που από πέτρα και φως έφτιαξαν οι αρχαίοι Σείριοι για τα παιδιά τους, τους Έλληνες. Αποσπάσματα Γράφει ο Όμηρος. «ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν». (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα «ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός

της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα

θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα».

(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3).

Δημιουργία ανθρώπου,Προμηθέας δημιουργεί τον άνθρωπο,Creation of human,Prometheus creates human

Η ΙΧΩΡ είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων Θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικό γονίδιο, ειδικά τις κρίσιμες ώρες. Αυτό έχει παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια έντονων διαλόγων. Η Ελληνική ιστορία αναφέρει τον γίγαντα Τάλω που ήταν μισός άνθρωπος και μισός μηχάνημα, ότι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ. Η θεία ουσία ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις. Ο Τάλως ήταν δημιούργημα του Θεού Ηφαίστου.