Χοιράνθρωποι

Κάπροι που τρώνε, αγριόχοιροι,καταγωγή κάπρων,γονίδιο Κάπρων,Boars eat, wild boars, boar lineage, gene Boars.

Οι χοιράνθρωποι είναι όσοι έχουν καταγωγή από την Βοιωτία και είναι πρόσμιξη ανθρώπου και χοίρου. Όταν ο χοίρος ήταν αγριόχοιρος είδους κάπρου τότε οι χοιράνθρωποι αποκαλούνταν και κάπροι. Τους είχε δημιουργήσει ο Κένταυρος Χείρων, πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, για να πολεμούν τα Πελασγικά φύλα που ζούσαν στην Αττική, ωστόσο μας είναι βέβαιο ότι ζούσαν και πολύ παλαιότερα. Ο Κένταυρος Χείρων είχε προσμίξει ανθρώπινο γονιδίωμα ερμαφρόδιτου ανθρώπου με γονίδιο κάπρου και μανιταριών. Ως αποτέλεσμα προέκυψε ανθρωποειδές που είχε την όψη αγριόχοιρου, ήταν ερμαφρόδιτο και πολλαπλασιαζόταν από τις ακαθαρσίες του που περιείχαν το γονίδιό τους. Το φύλο του ήταν κυρίως ανδρικό αν και ήταν ερμαφρόδιτο και αυτό το έκανε να είναι πολύ δυνατό στις μάχες με τους ανθρώπους. Οι Πελασγοί των Αθηνών και οι Ιερολοχίτες της Βοιωτίας έστελναν 3-7 πολεμιστές εναντίον ενός χοιρανθρώπου.

Οι χοιράνθρωποι σήμερα γίνονται εύκολα αντιληπτοί από τη μορφολογία του προσώπου τους που είναι άσχημοι και από την έλλειψη τριχών στο σώμα τους, καθώς οι τερατόμορφοι Κρόνιοι (Nephelims) είτε είχαν σκοτωθεί από τον Μέγα Αλέξανδρο το 326 π.Χ, είτε είχαν κλειστεί στις υπόγειες σήραγγες της Γαίας που ονομάζονται Τάρταρα. Ακόμη μπορούμε να τους αντιλαμβανόμαστε από την έντονη δυσοσμία τους, από την αγένεια και την έλλειψη γονιμότητας που παρουσιάζουν. Έχει παρατηρηθεί για παράδειγμα ότι οι γυναίκες χοιράνθρωποι στην Ελλάδα πως συχνά έχουν πολυκυστικές ωοθήκες.

χοιράνθρωπος που ταΐζει τα μικρά του, Κρόνια Γένη, μεταλλαγμένοι, Νεφελίμ,boar feeding its young, saturnine Genera, Mutants, Nephelim.

Ο Ευρωστρατός που είναι στρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει μελετήσει εκτενώς τους χοιρανθρώπους που έχουν εντοπιστεί κυρίως στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Βόρεια Αφρική, την Ισπανία και το Μεξικό. Από τη μελέτη προέκυψε ότι ο πληθυσμός τους είναι πολλά εκατομμύρια επί της Γαίας, ενώ στη συμπεριφορά τους θυμίζουν γουρούνι. Από

Κάπρος της Αμερικής,κυνηγός σκοτώνει Κάπρο, Κρόνια Γένη, μεταλλαγμένοι, Νεφελίμ,Boar of America Boar hunter kills, saturnine Genera, mutants, Nephilim.

ιστορικά έγγραφα αρχαίων Ελλήνων γνωρίζουμε ότι ζούσαν στην αρχαιότητα στο Ωρωπό και στον Ορχομενό της Βοιωτίας. Η γενετική ανωμαλία τους είναι αθεράπευτη και ξεκινά από τη στιγμή της σύλληψης των γυναικών. Τα ανθρωποειδή που κατάγονται από τους χοιρανθρώπους γεννιούνται σήμερα κανονικά όπως τα υπόλοιπα βρέφη των ανθρώπων. Οι χοιράνθρωποι έχουν τη συνήθεια να ζουν σε ανθυγιεινά περιβάλλοντα, ενώ συνήθως είναι εγκληματίες και υπέρβαροι λόγω του μεταλλαγμένου γονιδίου τους. Στο στρατιωτικό τομέα γνωρίζουμε ότι είναι εκτελεστικά όργανα των Πράσινων ανθρωποειδών και πως εργάζονται συστηματικά για την κατάληψη της Γαίας από τους εξωγήινους.

Αποτελέσματα Συμβίωσης Ανθρώπων και Κρονίων

Παράδειγμα Ονομάτων Κρονίων- Nephilims

Ψυχική Κατάσταση Πολιτικών που θα αντιμετωπίσουν τα Κρόνια Γένη της Γαίας

χοιράνθρωπος με γοριλήνα,ζευγάρι Κρονίων γενετικά μεταλλαγμένων,boar  with gorilina, couple Cronians, GM,Nephelims,genetically modified.

Xοιράνθρωπος με γοριλάνθρωπο. Γενετικά μεταλλαγμένα ζευγάρια που δεν κατάγονται από τους Ολύμπιους Θεούς υπάρχουν κατά πολλά εκατομμύρια στη Γαία.

εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.
εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.