Εποχή Υδροχόου

Εποχή του Υδροχόου, ύδωρ ζωή,ελπίδα,ευλογία,υγιεία,Age of Aquarius, water life, hope, blessing, healthy.

Ενώ οι θνητοί έχουν σώματα της περιόδου των Ιχθύων, ήδη υφιστάμεθα την επιστροφή του Ζωδίου του Θεού Υδροχόου. Οι πραγματικοί Υδροχοϊκοί έχουν έρθει με κύριο εκπρόσωπό τους, τον Υδροχόο Θεό Διόνυσο. Μετά την Ολυμπιάς (698,1) στις 21-12-2012, ο Θεός Χρόνος υιός του Ύδρου και της Γαίας, επέστρεψε για να καθιερώσει τη Νέα Εποχή. Η νέα περίοδος θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που απέρχεται. Ο ανθρωπισμός, η αγάπη και η φώτιση θα είναι κύριο γνώρισμα. Ο κύκλος των Ιχθύων ολοκληρώθηκε και φέρνει κοσμογονικές αλλαγές στους ανθρώπους. Ήδη η επιστήμη κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στις πανανθρώπινες αξίες και αλήθειες της Ελληνικής φιλοσοφίας. Η συμφιλίωση με την Πλατωνική και Αριστοτελική φιλοσοφία αποτελεί πραγματικότητα και αναμφίβολα η επιστήμη θα οδηγηθεί σε νέες ανακαλύψεις, με την υποστήριξη των Ελλήνων Θεών.

Τον περασμένο Νοέμβριο σε δημόσια ομιλία του, ο αστροφυσικός Δανέζης παραδέχτηκε ότι : όπου υπάρχει ύλη, δεν υπάρχει τίποτα πνευματικό. Η αέρινος φύση του υγρού στοιχείου

Εποχή του Υδροχόου, ύδωρ ζωή,ελπίδα,ευλογία,υγιεία,Age of Aquarius, water life, hope, blessing, healthy.

(ύδατος) θα είναι κυρίαρχη στη νέα εποχή. Όμως και το ίδιο το νερό θα είναι βασικός συντελεστής της ανθρώπινης ανόδου. Πίνετε νερό καθαρό από πηγές, ή τρεχούμενο που ήδη είναι ιονισμένο, αλλά και αυτό της βρύσης που είναι καλύτερο από τα εμφιαλωμένα. Κάνετε θετικές σκέψεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε και θα ενεργοποιηθεί, ώστε να σας είναι ωφέλιμο και ζωντανό. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να σας ξεδιψάσει όταν είναι δροσερό, μπορεί να σας ζεστάνει και να σας χαλαρώσει όταν είναι ζεστό, μπορεί να σας ανακουφίσει με τους υδρατμούς, και το σπουδαιότερο να σας καθαρίσει το σώμα και να το εξαγνίσει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πρέπει να τα ξεχάσουμε, κυρίως να ξεχάσουμε τον εαυτό μας που είναι όχημα υλικό και να ασχοληθούμε με το πνεύμα μας και τον έξω πραγματικό Εαυτό μας. Η πρόοδος και η εξέλιξη σε ανώτερα επίπεδα ξεκίνησε και αυτό το βιώνει σε μεγάλη έκταση η ανθρωπότητα. Εκατομμύρια στον πλανήτη ασχολούνται με τις αξίες, την ηθική, τα μυστήρια, την επιστροφή στις ρίζες τους και το Ελληνικό Θρήσκευμα των προγόνων μας που επιστρέφει . Το ύδωρ του Υδροχόου εξαγνίζει τον άνθρωπο που γεννήθηκε στους Ιχθείς. Στους Ιχθείς ο άνθρωπος κολυμπούσε στην ύλη (νερό), στον αέρινο Υδροχόο θα κολυμπήσει στον ΟΥΡΑΝΟ.

Εποχή του Υδροχόου, ύδωρ ζωή,ελπίδα,ευλογία,υγιεία,Age of Aquarius, water life, hope, blessing, healthy.

Έτσι Γεννιέται ο Κοσμικός Άνθρωπος. Ο άνθρωπος του μέλλοντος, που θα είναι κοντύτερα στον Συμπαντικό Νου, γιατί έτσι το θέλησε ο Θεός. Και επειδή κάθε αλλαγή βγαίνει από πόνο και ωδίνες, σύντομα θα βιώσουμε οδυνηρά γεγονότα για να πάμε σε σπουδαιότερη εποχή. Ας ετοιμαστούμε ψυχικά να δεχτούμε τις θετικές ενέργειες, αφού αποδεσμευτούμε από την ύλη, για να πορευθούμε στο αληθινό φως. Το φως του Θεού θα φωτίσει όλους τους ανθρώπους που θα τον ακολουθήσουν. Να θυμάστε την Δελφική Εντολή «ΕΠΟΥ ΘΕΟ» που σημαίνει «Να Ακολουθείς τον Θεό».