Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις (FAQ)

1. Μήπως η ιστοσελίδα christdionysos.com προσφέρει κάρτες δώρων;

Ζητούμε συγνώμη, αλλά προς το παρόν δεν προσφέρουμε κάρτες δώρων.

2. Για ποιό λόγο ξεκίνησε τη λειτουργία της η ιστοσελίδα christdionysos.com;

Για να διαφωτιστούν οι άνθρωποι και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι παιδιά Θεών και όχι υποτελείς δούλοι του προφήτη Χρήστου. Ο Χριστιανισμός είναι και αυτός Ελληνικός και είναι αφιερωμένος στο Θεό Υδροχόο που είναι γνωστός ως Ζώδιο. Χριστιανός σημαίνει Βαπτισμένος σε Ιερά Ευλογημένα Ύδατα. Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να βαπτίζουν τα παιδιά τους πάνω από τα μοσχομυρωδάτα τα νερά, εκεί που τελούνταν οι θυσίες υπέρ των Ελλήνων Θεών και ειδικά των Ολύμπιων.

3. Ποιά η σχέση των Ελλήνων με την Αστρολογία;

Αστρολογία σημαίνει Λόγος περί των Άστρων. Υπάρχει άρρηκτη σχέση της Ελληνικής ιστορίας με την Αστρολογία. Οι Έλληνες είμαστε φυλή τρισεκατομμυρίων ετών. Στην Αρχή ήταν ο Δημιουργός που πραγματοποίησε την Μεγάλη Σχάση. Στην συνέχεια από τη Γαία, το Χάος και τον Έρωτα με την συμμετοχή του Τάρταρου, δημιουργήθηκαν τα Αστέρια από τους Προπάτορες Έλληνες. Όλοι οι Θεοί είχαν Ελληνικά ονόματα. Στην πραγματικότητα γνωρίζουμε από συναντήσεις των εξωγαίηνων φυλών με τους σημερινούς ανθρώπους, ότι τα πάντα είναι τεχνητά ακόμη και τα παράλληλα σύμπαντα που αναφέρει ο Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης. Ο πλανήτης μας η Γαία, Γη κατά τους χριστιανούς, είναι τεχνητός πλανήτης όπως επίσης τεχνητό είναι το Ηλιακό μας σύστημα, οι δισεκατομμύρια γαλαξίες και τέλος τα 7 παράλληλα σύμπαντα του Κόσμου.

4. Τι είναι η Αστρολογία;

Η Αστρολογία είναι η Τέχνη που αναλύει την επιρροή των Αστεριών στο κατά της μοίρας γινόμενο. Όλες τις Επιστήμες που γνωρίζουμε μας τις έδωσε ο Θεός Προμηθέας που δημιούργησε τους ανθρώπους. Κάποτε ο Θησέας ο γιος του Ποσειδώνα ρωτήθηκε στη Νήσο Χίο, γιατί προσεύχεται στους γλάρους και στο Θεό των θαλάσσιων υδάτων Ποσειδών. Εκείνος αποκρίθηκε ότι «Αστρονομία είναι η Επιστήμη των νόμων που αποτυπώνεται στα αστέρια του Κοσμικού Θόλου. Αστρολογία θα μάθετε από Εκείνον.», δηλαδή από τον Θεό.

5. Για ποιό λόγο αναφέρονται οι εξωγήινοι πολιτισμοί ως εξωγαίηνοι;

Διότι ο πλανήτης μας ονομάζεται κανονικά Γαία και οι βάρβαροι αλλάζουν συνεχώς τις έννοιες και τους ορισμούς των λέξεων για να αποκρύπτεται η ιστορία των ανθρώπων και η κοινή Ελληνική τους καταγωγή. Οι ιπτάμενοι δίσκοι συνήθως, που μεταφέρουν ανθρωποειδή από άλλους αστερισμούς έρχονται έξω από τη Γαία, είναι δηλαδή εξωγαίηνης (έξω+Γαία) προέλευσης.

6. Ποιά είναι η πηγή των πληροφοριών σας για όλα όσα αναφέρονται στο christdionysos.com;

Η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος – στα αγγλικά NASA (National Aeronautics and Space Administration), η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αεροναυπηγικής Άμυνας και Διαστήματος,– στα αγγλικά EADS (European Aeronautic Defence and Space Company), υπηρεσίες ασφαλείας της Ευρώπης, διεθνής βιβλιογραφία, περιοδικά, εφημερίδες, ιστορικά βίντεο, το διαδίκτυο και προσωπικές εμπειρίες.

7. Οι Αναλύσεις επιστημονικών θεμάτων από την ιστοσελίδα christdionysos.com πόσο κοστίζουν;

Είναι ανάλογα το μέγεθος του κειμένου και τη σημαντικότητα της πληροφορίας. Θα πρέπει να κάνετε δωρεά στην ιστοσελίδα μας, αντίστοιχο ποσό χρημάτων εδώ κατόπιν επικοινωνίας στο info@christdionysos.com .