Ελοχίμ

Οι Ελοχίμ ήταν αγγελιοφόροι των Ταρτάρων που δημιουργήθηκαν εργαστηριακά από τον Θεό Ήφαιστο. Είναι είδος μηχανημάτων(ρομπότ στα λατινικά) με τη μορφή πνεύματος που δεν είχαν όμως βιολογικούς γονείς. Τους έφτιαξε ο Θεός Ήφαιστος για να εντυπωσιάσει και να λένε όλοι στα Τάρταρα και την Κοίλη Γαία για τα επιτεύγματά του. Οι Ελοχίμ μπορούν να αλλάζουν και να παίρνουν άλλες μορφές, όπως οι Θεοί πνεύματα μόνο που αργούν πολύ. Οι ΕΛ ως Θεοί πνεύματα αλλάζουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ενώ οι Ελοχίμ αλλάζουν σε 20 εώς 45 λεπτά του χρόνου. Επιπλέον οι Ελοχίμ δεν μπορούν να πάρουν τη μορφή αντικειμένων.

Οι Ελοχίμ μιλούσαν Ελληνικά και δεν είχαν παιδιά. Από ότι είναι γνωστό δεν είχαν ούτε ερωτικές επαφές με θνητές γυναίκες. Φτιάχτηκαν από τον Θεό της μηχανικής Ήφαιστο με την βοήθεια του Θεού Άδη που κατέχει όλες τις τεχνολογίες των νεκρών. Ήταν τόσο ασήμαντοι που δεν έχουν βρεθεί γι’αυτούς ούτε εικόνες σε αγγεία ούτε αγάλματα της αρχαιότητας. Παραθρησκευτικές οργανώσεις τεκτόνων τους έχουν παρουσιάσει ως Θεούς και ως κάτι σημαντικό για να διαφθείρουν την ανθρωπότητα.

Ο Θεός Διόνυσος όταν αναστήθηκε ως Χριστός, άκουσε από τους θνητούς να λένε ότι οι Ολύμπιοι Θεοί κατάγονται από τους Ελοχίμ, μετά θύμωσε και λίγο μετά άρχισε να εξασκείται στην ξιφομαχία. Αργότερα μονομάχησε με δύο Ελοχίμ και τους αποκεφάλισε με ξίφος. Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχει επίσης βίντεο που δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Την Ολυμπιάδα (698,4) ο Θεός Διόνυσος κάποιο απόγευμα που περπατούσε σε γαλλάζια ακτή αμέλεισε και πέταξε ως προσφορά στη θάλασσα λίθο που κατείχε, που του είχε δώσει μύστης και τον προστάτευε από Θεούς και Δαίμονες. Την άλλη ημέρα ο Θεός Ήφαιστος έκανε τον Χριστό Διόνυσο να τραυματιστεί βαριά με μηχάνημα από εκδίκηση για την ενέργειά του να σκοτώσει δύο μηχανήματα-Ελοχίμ απευθείας και τον Ελοχίμ Σατάν-Δανιήλ εμμέσως.

Ο Θεός Ήφαιστος που δημιούργησε τεχνητά ανθρώπους πνεύματα είχε τιμωρηθεί από τους Ολύμπιους να ζήσει 100.000.0000 (εκατό εκατομμύρια) έτη κλεισμένος στα Τάρταρα μαζί με τις κατώτερες φυλές τους Κρόνιους, καθώς διέπραξε ύβρη. Όταν πέρασε αυτός ο χρόνος ανέβηκε στην επιφάνεια της Γαίας και θεοποιήθηκε γίνοντας Ολύμπιος Θεός σύζυγος της Θεάς του έρωτα Αφροδίτης.

Τα ονόματα των Ελοχίμ εικάζεται ότι ήταν τα παρακάτω:

1. Ουριέλ

2. Ραφαέλ

3. Ραγουέλ

4. Μιχαέλ

5. Σαριέλ

6. Γαβριέλ

7. Ραμειέλ

8. Δανιήλ