Ελληνικό Οικονομικό Σύστημα

Τα οικονομικά συστήματα που διδάξαν οι χριστιανοί στα πανεπιστημιακά τους συγγράμματα είναι τα παρακάτω εφτά:

1)Η Δημόσια οικονομία (στα λατινικά κομμουνισμός από τη λέξη «κοινά») είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων και υπηρεσιών κατέχονται από τους Θεούς, Δαίμονες, και Θεότητες. Το δημοσιονομικό θεωρείται το αρχικό οικονομικό σύστημα μετά από κάθε μεγάλη καταστροφή της Γαίας όπως συνέβη στο παρελθόν με τους κατακλυσμούς. Από τους αρχαίους μύστες των Ελευσίνιων Μυστηρίων μας είναι γνωστό ότι υπήρχε κάποιες εποχές ο θεσμός της χρυσής μετοχής, όπου κατείχαν οι Θεοί μία συμβολική μετοχή για να έχουν το δημόσιο έλεγχο της φύσης.

2)Ο Κεφαλαιοκρατισμός (στα λατινικά καπιταλισμός) είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, με κυρίαρχο στόχο το κέρδος.

3)Ο Κοινωνιοκρατισμός (στα λατινικά σοσιαλισμός) είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από το κράτος, με κυρίαρχο στόχο την κοινωνική προσφορά.

4)Ο Εθνικοκρατισμός (στα λατινικά εθνικοσοσιαλισμός) είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων και υπηρεσιών κατέχονται από το Έθνος-κράτος, με απώτερο σκοπό το σύνολο των ατόμων του να έχουν κοινή συνείδηση, κοινωνική και πολιτισμική συγκρότηση σε καθορισμένη εδαφική έκταση. 

5)Η Μεικτή οικονομία είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων και υπηρεσιών κατέχονται από το κράτος και τους ιδιώτες με κυρίαρχο στόχο την κοινωνική ευημερία και ισότητα.

6)Η Σειριακή οικονομία είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων και υπηρεσιών κατέχονται από τους Έλληνες του αστερισμού του Σείριου και η διοίκηση του πλανήτη Γαία γίνεται από εξωγήινους. Στο παρελθόν η εφαρμογή αυτού του συστήματος είχε ως αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να αναπτύσσεται τεχνολογικά τάχιστα, να δημιουργείται υπερευημερία στους θνητούς του πλανήτη μας και τελικώς οι Σείριοι ή άλλοι Έλληνες εξωγήινοι να παρεμβαίνουν καταστρέφοντας την επιφάνεια του πλανήτη μας. (Πηγή: Μύστες για Αριστοκράτες)

7)Η Αναρχική οικονομία είναι το οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων και υπηρεσιών κατέχονται από όλους χωρίς καμία αναγνώριση νόμιμης αρχής, με πολιτική ιδεολογία που πρεσβεύει ότι η πολιτική εξουσία, με οποιαδήποτε μορφή δεν είναι αναγκαία, ούτε επιθυμητή.

Η ιστοσελίδα www.christdionysos.com φέρνει στην επιφάνεια το όγδοο οικονομικό σύστημα που ονομάζεται Ελληνικό και δόθηκε στους θνητούς ανθρώπους από τους Έλληνες Θεούς Δημιουργούς τους. Το Ελληνικό οικονομικό σύστημα είναι το ανώτερο όλων και είναι αυτό που έδωσε ο Θεός Δίας στους θνητούς προκειμένου να ζουν με ευημερία δοξάζοντας και θυσιάζοντας στους Θεούς τους. Περιλαμβάνει παραγωγικό φυσιολατρικό σύστημα όπου τα πάντα μπορούν να ανακυκλώνονται και να ξαναχρησιμοποιούνται προκειμένου η μόλυνση του διαστημοπλοίου Γαία να είναι η ελάχιστη.

Ιδιωτικό Γήπεδο - οικόπεδο έκτασης: ≈ 16-22 στρεμμάτων παραϋδάτινης γης(16 στρέμματα για δούλους και 22 για νόμιμους πολίτες)

Ιδιωτική Οικία με επιφάνεια: 344 τ.μ

Τα είδη των δέντρων που χρειάζονται στη διάρκεια του έτους φαίνονται στους παρακάτω συνδέσμους:

Απαραίτητα Ζώα για νοικοκυριό 4 ατόμων

Απαραίτητη Ξυλεία για νοικοκυριό 4 ατόμων

Απαραίτητα Ψάρια για νοικοκυριό 4 ατόμων

Διατροφή εβδομάδας

Σύνολο Καλλιεργήσιμης γης και επιφάνειας οικίας.

Επιφάνεια Οπωροφόρων Δέντρων ανά εποχή σε τ.μ.

Χειμών              520

Φθινόπωρον     600

Έαρ                   840

Θέρος               920

Σύνολο           2.880

Σύνολα απαιτούμενης επιφανείας σε τ.μ

Οι δρόμοι προς την οικία ανήκουν στον εκάστοτε άρχοντα της περιοχής. Για παράδειγμα είναι του Βασιλιά της πόλης-κράτος. Ο ιδιώτης έχει υποχρέωση να τους συντηρεί και να τους προστατεύει.

Θάμνοι για το χωράφι δέντρων ξυλείας σε έκταση 14.332 τ.μ

τ.μ: τετραγωνικά μέτρα 

1.000 τ.μ: 1 στρέμμα

επιφάνεια δρόμων προς οικία: κρατικοί.

επιφάνεια στάβλου χωρίς τα αναχώματα: 330,40 τμ.

επιφάνεια στάβλου με αναχώματα: 398,8 τμ.

επιφάνεια στεγασμένου χώρου οικίας: 344,35 τμ.

επιφάνεια οικίας με σκάλες, βεράντες και ζαρντινιέρες: 459,25 τμ.

επιφάνεια για νεκροταφείο για αποτέφρωση νεκρών:  30 τμ.

επιφάνεια για οχτώ πηγάδια(4 στα κτήματα ζώων και ξυλείας, 3 εντός οικίας, 1 στο στάβλο) με ακτίνα 2 μέτρα 8Χ12,56:  100,48 τμ.

Στο φυσιολατρικό οικονομικό σύστημα η περισσότερη γη είναι των Θεών, Δαιμόνων και Θεοτήτων, 99%+  της Γαίας δηλαδή είναι δημόσια, αρκετή γη είναι των κρατών και λίγη είναι των θνητών(ιδιωτική). Οι πόλεις - κράτη της αρχαιότητας είχαν ελάχιστο πληθυσμό που εκτιμούνται από 250 εώς 16.000 ανθρώπους. Σε περίπτωση γενικευμένου κινδύνου γίνονταν εθνικοί πόλεμοι υπέρ πατρίδος και Έλλην Θεών. Το εμπόριο επιτρέπονταν μόνο στους άρχοντες, διότι η κερδοφορία του είναι ενάντια στην αγάπη των ανθρώπων (Δόγμα Θεάς Αφροδίτης).

Άρα η απαιτούμενη επιφάνεια κτήματος που χρειάζεται για το Ελληνικό Οικονομικό Σύστημα είναι περίπου 22 στρέμματα για νοικοκυριό 4 ατόμων και (22Χ3)=66 στρέμματα για οικογενειακή ευζωΐα (22 στρέμματα για ζευγάρι, 22 στρέμματα για το πρώτο παιδί, 22 στρέμματα για το δεύτερο παιδί). Κατάτμηση γης δεν επιτρέπεται. Στα οχτώ πηγάδια του κτήματος μπορούν να αναπτύξουν οι θνητοί βιοκλιματικές συνθήκες για εκτροφή ιχθύων σε γλυκά νερά. Έτσι δεν χρειάζεται η συχνή μετακίνηση των ανθρώπων προς τη θάλασσα.

Στο Ελληνικό Οικονομικό Σύστημα κανείς θνητός δεν μπορεί να έχει περισσότερο από έξι φορές πλούτο, από τον κατώτερο, υγιή και νόμιμο υπήκοο της χώρας του (Πηγή: Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων). Άρα οι πλούσιοι μπορούν να έχουν εώς (22Χ7)=154 στρέμματα γης συνολικά ως άρχοντες κάθε πόλης-κράτους για να συντηρούν τον στρατό τους. Αυτό το χαρακτηριστικό είχαν αφομοιώσει παλαιότερα οι Έλληνες ιθαγενείς, με Ελληνική καταγωγή όλων των προγόνων τους, κατόπιν εντολών των φιλοσόφων και μυστών της αρχαιότητας. Στη φυσιολατρία υπάρχει ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ προϊόντων με διάρκεια ζωής έως 3 γενεές και υλικά κατασκευής από λίθο(πέτρα), κεραμίδι, ξύλο και γυαλί. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεται το φυσικό περιβάλλον και ανθούν οι Τέχνες, καθώς περισσεύει άπλετος χρόνος στους ανθρώπους για να σκέφτονται (Πηγή: Έλληνας φιλόσοφος Δημήτρης Λιαντίνης 1942-2001;).

Οι δρόμοι ανοίγονται και ανήκουν στους Βασιλείς. Στο Ελληνικό Οικονομικό Σύστημα οι άνθρωποι επιτρέπεται να ευημερούν μόνο με μέτρο. Αυτό σημαίνει ότι τα 66 στρέμματα ιδιωτικής γης είναι το όριο που μπορεί να αποκτήσει κάποιος στη ζωή του και φυσικά είναι δικά του μόνο σε μια περιοχή της Γαίας. Όταν τα παιδιά των Ελλήνων φτάσουν στην εφηβεία (14 ετών) τους μεταβιβάζεται υποχρεωτικά το κτήμα γης που τους αναλογεί, δηλαδή 22 στρέμματα και επιπλέον οι δρόμοι επικοινωνίας που ανήκουν στον εκάστοτε άρχοντα. Τα κτήματα είναι υπό την προστασία των ιδιοκτητών, των συγγενών τους, των αρχόντων τους και των Έλλην Θεών. Ο υπόλοιπος χώρος ανήκει στη φύση. Για παράδειγμα το πρώτο παιδί παίρνει 22 στρέμματα στα 14 έτη, έως τα 16 του χρόνια ολοκληρώνει το 1/3 τουλάχιστον της οικίας του εάν το υπόλοιπο έχει κατασκευαστεί και με ευχές, προσευχές στους Έλληνες Θεούς Ήρα, Ήφαιστο και Εστία το αφιερώνει στον Θεό Ηλέκτωρ (ακτινοβόλο) Ήλιο, τον γιο των Θεών Υπερίων και Θείας. Το ίδιο συμβαίνει και με το δεύτερο παιδί των Ελλήνων θνητών, αφού όμως το πρώτο έχει αποκτήσει την οικία του. Τα αγόρια μεριμνούσαν για να αποκτήσει η αδερφή τους οικία. Κατασκεύαζαν έως τα 2/3 της οικίας τους και το 1/3 αφήνονταν να το ολοκληρώσει ο σύζυγος της αδερφής τους. Ο γάμος επιτρέπονταν και συνιστούνταν από τα 16 τους χρόνια. Ο μέσος όρος ζωής σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα Ζωής της εποχής τους ήταν περίπου 35 έτη. Αργότερα έπρεπε να ζήσουν την καθύπνηση, όπου με υπερβολική δόση υπνωτικού κοιμόντουσαν-πεθαίναν και παρέδιδαν ότι ιερότερο είχαν την ψυχή τους, στο Θεό Άδη για να μετεμψυχωθούν.

Μύστες που ήρθαν σε επαφή με Θεούς δήλωσαν πως τα πνεύματα ανέφεραν ότι: “Οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν και με 800 τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμης γης”. (Πηγή: Ολυμπιάδα(699,2) 

Ανάλυσις:

(1η Εκδοχή)

Οι θνητοί μπορούν να επιζήσουν με 800 τ.μ., με οικία π.χ (100 τ.μ. Χ 3 επίπεδα), 140 τ.μ. καλλιεργήσιμη γη και 560 τ.μ. με καρποφόρα δέντρα στα οποία θα εκτρέφονται λίγα ζώα.

(2η Εκδοχή)

Οι θνητοί μπορούν να επιζήσουν με 800 τ.μ., επιπλέον με οικία π.χ (100 τ.μ. Χ 3 επίπεδα), 140 τ.μ. καλλιεργήσιμη γη και 660 τ.μ. με καρποφόρα δέντρα στα οποία θα εκτρέφονται τα βασικά ζώα.

(3η Εκδοχή)

Οι θνητοί μπορούν να επιζήσουν με 800 τ.μ., επιπλέον με οικία π.χ (100 τ.μ. Χ 3 επίπεδα), δηλαδή 800 τ.μ. με καρποφόρα δέντρα στα οποία θα εκτρέφονται αρκετά ζώα και θα τα ανταλλάσσουν για την κάλυψη των καλλιεργήσιμων φυτών.

(4η Εκδοχή)

Οι Θεοί θέλουν τη ραγδαία μείωση του πληθυσμού ανθρώπων της Γαίας και δηλώνουν πως χρειάζονται μόνο 800 τ.μ. ωφέλιμης γης για να ζήσουν οι θνητοί.

(5η Εκδοχή)

Άλλοι Θεοί ή Δαίμονες έχουν άλλα θελήματα γι’αυτό οι άνθρωποι ζουν ακόμη.

Γεγονός είναι ότι με 800 τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμης γης για κάθε θνητή οικογένεια δεν υπάρχει ευζωία. 

Ο πληθυσμός της Γαίας δεν επιτρέπονταν να αυξηθεί στην αρχαιότητα, διότι μολύνονταν ο αστέρας Γαία. Οι Θεοί του Ολύμπου είχαν αποφασίσει ότι το δόγμα (φιλοσοφική θεώρηση) του Παντοκράτωρ Θεού Δία πως ήταν το ανώτερο. Προέβλεπε 10 εκατομμύρια πληθυσμό ανθρώπων για όλη την οικουμένη. Ο υπόλοιπος χώρος άνηκε στη φύση. Η πολυγαμία (ένας σύζυγος και 1-5 εταίρες) επιτρέπονταν. Οι εταίρες θεωρούνταν συντρόφισσες και όχι πόρνες όπως διδάσκουν οι χρ(η)στιανοί, υποστηριχτές του προφήτη Χρήστου, που τον συσχετίζουν και με τον Ιησού. Όταν παρατηρούνταν υπερπληθυσμός ζώων στα κτήματα των Ελλήνων τότε τα απελευθέρωναν κατά ζευγάρια, υπέρ των Νυμφών των Θεοτήτων της φύσης.

οικογενειακά κτήματα,family settlements.
χάρτης Ελληνικού κτήματος, Greek economic system.
υπόμνημα χάρτη κτήματος.

Παράδειγμα Ελληνικής Οικίας έκτασης 22 στρεμμάτων σε σχήμα Π με τέσσερις ζώνες δεντροφύτευσης καρποφόρων δέντρων και καλλιεργήσιμη γη με τα υπόλοιπα να είναι δέντρα για ξυλεία, όπου βοσκούν τα ζώα. Το Σχήμα δεν παρουσιάζει κλίμακα ούτε αναλογία.

Πωλούνται τα σχέδια της πρότυπης Ελληνικής οικίας μαζί με τον στάβλο, στην τιμή των 200€. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

λήψη αρχείου dionisos12.com,εικονίδιο,download software dionisos12.com,image

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που επισυνάπτεται παρακάτω με όνομα Χάρτης Κτήματος για 22 στρέμματα στο εικονίδιο.