Διαφήμιση

Η ιστοσελίδα christdionysos.com είναι η ευκαιρία σας για να προβληθείτε στο διαδίκτυο. Είναι ο κατάλληλος χώρος προβολής του Ελληνικού πολιτισμού για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της σελίδας σας στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, τότε η ιστοσελίδα μας είναι ο καλύτερος τρόπος να προβληθείτε.

Το christdionysos.com είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα ειδικού ενδιαφέροντος με θέματα Αστρονομίας, Αστρολογίας, Ελλήνων Θεών, Μυστηρίων και Τρόπου ζωής των Αρχαίων Ελλήνων, με Ελληνικό Ημερολόγιο και οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει όσα αναφέρονται.

Μπορείτε να διαφημιστείτε νοικιάζοντας κάποιο σημείο στην ιστοσελίδα μας, με διαφημιστικό πλαίσιο της εταιρίας σας που θα βρίσκεται αναρτημένο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το έτος.

Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email: info@christdionysos.com

Οι τιμές των διαφημιστικών πλαισίων(Ad banners) το μήνα για 735+ σελίδες, με 10.413+ φωτογραφίες και 61 κατηγορίες βίντεο είναι οι εξής:

Αν σας ενδιαφέρει η προσφορά μας, μπορείτε είτε να στείλετε τον κώδικα της διαφήμισής σας σε μορφή html, είτε να σας φτιάξουμε εμείς το διαφημιστικό σας πλαίσιο στην τιμή των 10€, για να ξεκινήσει η συνεργασία μας. Εάν αγοράσετε διαφημιστικό πλαίσιο σας παραχωρούμε επίσης δωρεάν χώρο στην ιστοσελίδα μας, για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας με 1-100 σελίδες, χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο.

Με εκτίμηση

Christdionysos.com