Γνωστοί Έλληνες Ιουδαίοι

Νίκος Δένδιας Εβραίος, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,Greek Jews.
 1. Κυριάκος Μητσοτάκης (Πρωθυπουργός της Ελλάδος με την Νέα Δημοκρατία)

 2. Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, πρώην μέλος του ΚΚΕ)

 3. Προκόπιος Παυλόπουλος (πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ιουδαιοποιήθηκε από Γερμανοεβραίους)

 4. Κάρολος Παπούλιας (πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας)

 5. Αντώνης Σαμαράς (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με τη Νέα Δημοκρατία)

 6. Γιάννης Στουρνάρας (Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος από τον Ιούνιο του 2014 και πρώην Yπουργός Οικονομικών της Ελλάδας 2012-2014 με την Νέα Δημοκρατία, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 7. Σταύρος Θεοδωράκης (Πρόεδρος του κόμματος Το Ποτάμι)

 8. Μιχάλης Τρεμόπουλος (πρώην Πρόεδρος στους Οικολόγους-Πράσινους)

 9. Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος)

 10. Γιώργος Α. Παπανδρέου (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

 11. Ανδρέας Γ. Παπανδρέου (1919-1996, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ)

 12. Γεώργιος Παπανδρέου (1888-1968, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος)

 13. Κωνσταντίνος Σημίτης (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

 14. Κωνσταντίνος Καραμανλής (πρώην Πρωθυπουργός με τη Νέα Δημοκρατία και Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Έλληνας της Καππαδοκίας της Τουρκίας, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας και την ένωση των τραπεζών της, Πηγή: Λέσχη των Παρισίων, στα Γαλλικά Club de Paris)

 15. Κώστας Καραμανλής (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος την περίοδο 2004–2009 με την Νέα Δημοκρατία, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 16. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με τη Νέα Δημοκρατία)

 17. Γεώργιος Ι. Ράλλης (1918–2006, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με τη Νέα Δημοκρατία)

 18. Ιωάννης Δ. Ράλλης (1878-1946, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος της δωσίλογης κυβέρνησης των Γερμανικών κατοχικών δυνάμεων 1943-1944)

 19. Ντόρα Μπακογιάννη (πρώην Δήμαρχος Αθηνών και υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία)

 20. Αλέξης Τσίπρας (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Πρόεδρος του κόμματος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

 21. Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης (Αντιπρόεδρος του κόμματος Νέα Δημοκρατία, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 22. Δημήτρης Αβραμόπουλος (πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 23. Νίκος Δένδιας (πρώην υπουργός, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄Αθήνας, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 24. Ευάγγελος Βενιζέλος (Πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

 25. Φώτης Κουβέλης (πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 26. Θεόδωρος Β. Καρατζάς (πρώην Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Έλληνας Νομικός Σύμβουλος, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 27. Γιώργος Πάλμος ή Αναστόπουλος (εκτίμηση), (Παρουσιάζεται ψευδώς ως αρχηγός της Ομάδος Έψιλον, συνεχιστής του Βλάχου πιθηκανθρώπου τρομοκράτη Γεώργιου Γκιόλβα και των οπλικών συστημάτων του υπέρ Γαλλίας, Γερμανίας και Ελλάδας, αναρχικός που δηλώνει κομμουνιστής, ορκισμένος ραββίνος - παπάς των Ιουδαίων και των Χριστιανών Ορθοδόξων και άλλοτε υποστηρικτής του Δωδεκάθεου)

 28. Μιλτιάδης Έβερτ (πρώην Δήμαρχος Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία)

 29. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (πρώην υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία)

 30. Τέρενς Κουίκ (Υφυπουργός Επικρατείας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες)

 31. Μαρία Ρεπούση (πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.)

 32. Αλέκος Αλαβάνος (πρώην πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

 33. Άννα Διαμαντοπούλου (πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

 34. Μαρία Δαμανάκη (πρώην πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

 35. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων)

 36. Στέφανος Μάνος (πολιτικός και βιομήχανος)

 37. Σία Κοσιώνη (δημοσιογράφος του ραδιοφώνου και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας και από στοά των Χανίων Κρήτης)

 38. Γκαμπριέλ Νεγρίν (Αρχιραββίνος της Αθήνας σε Ιουδαϊκές Συναγωγές)

 39. Μορντοχάι Φριζής (Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης σε Ιουδαϊκές Συναγωγές)

 40. Ζαν Κοέν (Δημοσιογράφος και πρώην Σύμβουλος επικοινωνίας στον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη)

 41. Ηλίας Νικολακόπουλος (Καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας στον τομέα Πολιτικής Επιστήμης με έμφαση στην εκλογική Κοινωνιολογία)

 42. Όλγα Τρέμη (δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

(Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, Νότια Γαλλία και έδρα των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών, στα αγγλικά M.O.S.S.A.D.: Mystical Organization Secret Soldiers Administration of Defence και στα Ελληνικά: Μυστικιστικός Οργανισμός Κρυφών Στρατιωτών Διοίκησης Αμύνης)