Κρόνια Γένη

"Κρόνια Γένη" (Nephelims) ονομάζονται όλοι οι γενετικά μεταλλαγμένοι που προέκυψαν από τη γενετική πρόσμιξη ανθρώπων με ζώα, ψάρια, πουλιά, έντομα και φυτά. Από συναντήσεις που

Κένταυρος Χείρων, Κρόνια Γένη,νεαρός Αχιλλέας, νεφελίμ

έχουν γίνει ανθρώπων με εξωγαίηνες φυλές, δηλαδή φυλές ανθρωποειδών που ήρθαν στη Γαία με διαστημόπλοια, γνωρίζουμε ότι τους έχει δημιουργήσει όλους ο Κένταυρος Χείρων. Ο Θεός Χείρων όταν γεννήθηκε είχε παρατηρήσει ότι η εμφάνισή του, ήταν άσχημη σε σχέση με τους άλλους Θεούς. Αυτό του είχε δημιουργήσει σύνδρομο κατωτερότητας, με έντονο το συναίσθημα της ζήλειας, καθώς οι περισσότεροι Θεοί συναγωνίζονταν σε ομορφιά και κάλος, ενώ εκείνος δεν είχε σωματικά χαρίσματα, παρά μόνο πνευματικά. Επιπλέον ο πατέρας του, ο Θεός Κρόνος είχε χάσει την εξουσία, από το νεότερο γιο του, τον Θεό Δία και έτσι τα θελήματα των Τιτάνων δεν ήταν εύκολα πραγματοποιήσιμα. Τα χρόνια περνούσαν και οι ανθρώπινες φυλές άλλαζαν και εξελίσσονταν, συνήθως προς το καλύτερο. Οι Τέχνες που ήταν οι Επιστήμες, που είχε δώσει ο Θεός Προμηθέας στους ανθρώπους, είχαν φθάσει στο ανώτερο επίπεδο και οι άνθρωποι του χρυσού γένους γνώριζαν τα περισσότερα από κάθε άλλη εποχή, για τους Θεούς τους. Επιπλέον υπήρχε αμοιβαία κατανόηση και πίστη προς τους Έλληνες Θεούς, καθώς πολλές φορές Θεοί, Ημίθεοι και θνητοί ζούσαν, έτρωγαν και συζητούσαν από κοινού τα θέματα που τους αφορούσαν.

Κένταυρος Χείρων, Νύμφη Φιλύρα, έρωτας με κένταυρο,centaur Chiron, Nymph Philyra,love with Centaur
εξέλιξη του πιθηκανθρώπου,πρόσμιξη ανθρώπου με πιθηκο,Κρόνιοι,evolution of apes,mutated,cronians

Έτσι ο Χείρων έβλεπε υπέρ ευημερία και αποφάσισε να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων. Ο γιος του Κρόνου και της Νύμφης Φιλύρας ανάμεσα σε πολλές επιστήμες που γνώριζε ήταν και εξαιρετικός γενετιστής. Έτσι αρχικά δοκίμασε ανεπτυγμένη φαρμακολογία σε δότη που είχε χαρίσει το σώμα του στον Χείρων, κόβοντας το σώμα του δότη και ενώνοντάς το από τη μέση και κάτω με σώμα ίππου. Το πείραμα δεν πέτυχε την πρώτη φορά, αλλά ο Χείρων το επανέλαβε, αλλάζοντας την αναλογία των φαρμάκων για να δεχθεί το σώμα του δότη την οργανική λειτουργία του ίππου. Την δεύτερη φορά το πείραμα πέτυχε και ο Χείρων θέλησε να το εφαρμόσει στους μαθητές του. Έδειξε σε μαθητές του πως το έκανε επιτυχώς και διέταξε να επαναλάβουν τη χειρουργική επέμβαση στην ομάδα του. Οι μαθητές του έκοψαν τα πόδια τους και τοποθέτησαν σώμα ίππου γίνοντας Κένταυροι. Αργότερα ο Κένταυρος Χείρων, άρχισε να πειραματίζεται γενετικά ενώνοντας ανθρώπινο γονιδίωμα με διάφορα είδη όπως πίθηκο, σαύρα, λύκο, σκύλο, γαλή (γάτα), γορίλα, ταύρο, βόδι, ακρίδα, μυρμήγκι, πουλί, δέντρο, πεταλούδα και πολλά αλλά με αποτέλεσμα, να δημιουργηθούν πολλά ανθρωποειδή μεταλλαγμένα. Στόχος του ήταν να δημιουργηθούν πολλές παραφυσικές δυνάμεις επί της Γαίας, που μακροχρόνια θα δημιουργούσαν κοινωνικά προβλήματα στις κοινωνίες των ανθρώπων.

Κένταυρος πετάει λίθο,αγώνες,Βόλος,Centaur is throwing stone,sports competition,Volos

Γνωρίζουμε ότι τα γενετικά πειράματα έγιναν από τον Κένταυρο Χείρων πριν από δισεκατομμύρια χρόνια στο διαστημόπλοιό μας τη Γαία, που είναι ένας τεχνητός πλανήτης που κατασκεύασαν οι Σείριοι πριν από 6,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Οι Σείριοι είναι παιδιά του Θεού Υπερίωνα και της Θεάς Θείας. Είναι η κοσμική φυλή που συλλέγει την κοσμική σκόνη που ρίχνει η Θεά Θεία και την μεταλλάσουν για να φτιαχτούν υλικά και πλανήτες. Δύο από τα παιδιά των Θεών Υπερίων και Θείας επιθυμούσαν να Θεοποιηθούν και έγιναν Θεοί. Τα ονόματά τους με τον τίτλο τους, ήταν Θεός Ήλιος και Θεά Σελήνη. Ο Κένταυρος Χείρων πραγματοποίησε τις πρώτες γενετικές μεταλλάξεις στη Θράκη σε υπαίθριο γενετικό εργαστήριο. Από εκεί γνωρίζουμε ότι τα Κρόνια Γένη είναι νεώτερα από την ηλικία του πλανήτη μας, της Γαίας και άρα είναι αρκετά λιγότερο από 6,7 δισεκατομμυρίων ετών, καθώς η Γαία έπρεπε να κρυώσει μετά την κατασκευή της και να αναπτύξει με τεχνητό προφανώς τρόπο συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης. Επίσης είναι γνωστό από τους φιλοσόφους και τα ιερατεία της αρχαιότητας, ότι όλοι οι Θεοί συμπεριλαμβανομένων του Θεού Κρόνου, του Θεού Δία και των παιδιών του ότι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον πλανήτη μας, τη Γαία. Το γεγονός αυτό

ηλεκτρονικός πόλεμος, Θησέας,αποκωδικοποίηση λογισμικών,digital war,Thiseus,broken passwords
Γαία, ιερός πλανήτης, καταστροφή, προφητείες, γη. Gaia, earth, holy planet, destruction, prophecies

καθιστά τη Γαία, τον ιερότερο πλανήτη για τους Θεούς, τους ανθρώπους, αλλά και για τις εξωγαίηνες φυλές. Άλλωστε μας το έχουν επιβεβαιώσει και οι μεταλλαγμένοι ταξιδιώτες του διαστήματος, ότι ο βασικός λόγος που δεν καταστρέφουν τη Γαία, μετά από τόσες συναντήσεις με Γήινους ,όπως αυτές που έγιναν στις 21/12/2012, είναι λόγω της ιστορικότητας του πλανήτη που έχει και το όνομα της Θεάς Γαίας, που είναι από τους Πρωτόγενους Θεούς. Στον πλανήτη Άρη όμως, δεν είχαν κανένα δισταγμό να αφανίσουν το οικοσύστημά του και την ανθρώπινη ζωή που υπήρξε πριν από χιλιάδες χρόνια. Παρόμοιες καταστροφές έγιναν στον πλανήτη Ερμή και ειδικά στο πλανήτη Δία, όπου έχουμε συνεχείς πυρηνικούς πολέμους που μειώνουν τον όγκο του πλανήτη, μετατρέποντας την ύλη σε αέρια. Ο πόλεμος στον πλανήτη Δία διεξάγεται από Κρόνιους μεταλλαγμένους που βρίσκονται σε εμφύλιο αναμεταξύ τους.

Γνωρίζουμε από συνάντηση του Θησέα, του γιου του Θεού Ποσειδώνα, με τους αρχηγούς των Πράσινων, ότι οι Κρόνιοι ήταν 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 (10 δεκάκις) το 2005 μ.Χ .

Σε ηλεκτρονικό πόλεμο όμως που έγινε στη Γαία, νίκησε ο Θησέας και τα Κρόνια Γένη έχασαν πολλά από τα ηλεκτρονικά αρχεία τους. Ως αποτέλεσμα οι Κρόνιοι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν και να ταξιδέψουν στον Κόσμο που αποτελείτε από 7 σύμπαντα το ένα μέσα στο άλλο. Με αυτές τις συνθήκες πόλεμος δεν μπορούσε να διεξαχθεί και αναβλήθηκε από τους Κρόνιους. Το γεγονός αυτό έμεινε κρυφό το 2005 μ.Χ , καθώς θα είχε προκαλέσει πανικό και θα ξεκινούσε αστρικός πόλεμος, κάτι για το οποίο η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη. Ωστόσο υπάρχουν αρχεία και βίντεο που αποδεικνύουν ότι συνέβη, καθώς το πρόβλημα της εισβολής εξωγαίηνων που θέλουν την καταστροφή μας, είναι συνεχές.

Αργότερα μας έγινε γνωστό από διαστημικές συναντήσεις

χάκερ,κλειδωμένα συστήματα,εξωγήινοι,locked system,hacker,aliens

εξωγαίηνων φυλών με τον Διόνυσο, ότι οι Κρόνιοι είναι πολύ ενοχλημένοι με αυτό που τους έκανε ο Ημίθεος Θησέας και διέταξαν σε γαλαξιακά συμβούλια να αυξηθεί ο πληθυσμός τους, για να τιμωρηθούν οι άνθρωποι. Έτσι από το 2005 μ.Χ έως το τέλος του 2012 μας έγινε γνωστό ότι οι Κρόνιοι αυξήθηκαν κατά 2 δεκάκις σε πληθυσμό και σήμερα είναι 12.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 (12 δεκάκις) και 200.000.000 (200 εκατομμύρια) είδη μεταλλαγμένων. Ιστορία των Κρονίων Στην πορεία των δισεκατομμυρίων ετών τα Κρόνια Γένη απέκτησαν ανώτερη τεχνολογία, ταξίδεψαν με διαστημόπλοια και αποίκησαν τα 7 σύμπαντα μαζί με τους ανθρώπους. Στην αρχή ήταν εργάτες των ανθρώπων, αργότερα όμως έγιναν επαναστάσεις, έκλεψαν τεχνολογίες από τους ανθρώπους και δημιούργησαν τις δικές τους κοινωνίες.

Κένταυρος Χείρων,Θέτις,άρρωστος Αχιλλέας,Centaur Chiron,Thetis,sick Achilles

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια μας επισκέπτονται στη Γαία, οι απόγονοι των μεταλλαγμένων φυλών που είχαν φύγει από τη Γαία πριν από δισεκατομμύρια ή εκατομμύρια χρόνια. Δεν σημαίνει αυτό, ότι οι άνθρωποι καταγόμαστε από τους μεταλλαγμένους, ούτε ότι οι μεταλλαγμένοι μας δημιούργησαν εργαστηριακά. Οι άνθρωποι είναι κατ’εικόνα και ομοίωση Θεών, όπου Θεοί είναι μόνο οι αρχαίοι Έλληνες Θεοί, με κεφαλή τους Ολύμπιους Θεούς, που ανήκουν στο Ελληνικό Πάνθεον. Οι μεταλλαγμένοι κατοικούσαν για εκατομμύρια χρόνια στη Γαία μαζί με τους ανθρώπους, όπως τους Ατλάντιους, ώσπου επέστρεψαν στον πλανήτη μας οι άνθρωποι από το Σείριο περίπου το 1.400 π.Χ. Στη Γαία είχαν μετρηθεί το 2002 μ.Χ, όσοι είχαν μόνο ανθρώπινο γονιδίωμα και ήταν περίπου το 4% του Γήϊνου πληθυσμού. Ο Θησέας το 2002, που είχε γίνει γενετιστής σε συνεργασία με Γαλλικά πανεπιστήμια, αρχικά απέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν κατάγονται από τους πιθήκους. Στην συνέχεια οργάνωσε αιματολογικές εξετάσεις στους Βασιλείς της Ευρώπης, όπου απέδειξε ότι αρκετοί εξ αυτών είχαν ΙΧΩΡ στο αίμα τους και άρα κατάγονταν από τους αρχαίους Έλληνες. Παρά το ότι οι Ευρωπαίοι, είχαν ξένες διαλέκτους, θρησκείες, εθνότητες, πολιτισμό η συνήθειά τους να παντρεύονται Βασιλείς με άλλους Βασιλείς και συγγενείς τους, είχε ως αποτέλεσμα τα ποσοστά ΙΧΩΡ τους να είναι περίπου σταθερά μέσα στην οικογένειά τους.

μεγάλος πόλεμος,παγκόσμιος πόλεμος με εξωγήινους,μαζική μείωση πληθυσμού,great war,world war with aliens,global population reduction

Τέλος μετά την επιτυχή ανάγνωση χειρογράφων του φιλοσόφου Αριστοτέλη που βρέθηκαν σε μουσεία της Νότιας Γαλλίας, έγινε δυνατό να καταγραφούν όλες οι βιταμίνες με αρχαιοελληνικά γράμματα και να διαχωριστεί επιτυχώς το γονίδιο των ανθρώπων από αυτούς που ήταν μεταλλαγμένοι με κάποιο είδους ζώο στο γονίδιό τους. Βεβαίως μεταλλαγμένοι θεωρούνται και όσοι δεν έχουν τα χαρακτηριστικά γονίδιά τους στη σωστή σειρά και εκεί είναι που δημιουργούνται οι γονιδιακές ασθένειες, όπως για παράδειγμα στα παιδιά των ναρκομανών. Το ανθρώπινο γονιδίωμα (γενετικό υλικό) είναι ένας εξελισσόμενος οργανισμός που επηρεάζεται από κληρονομικά αίτια, τη διατροφή, τα βιώματα της ψυχής ακόμη και από αστρολογικά αίτια.

Σε πολλές χώρες της Γαίας, οι μεταλλαγμένοι Κρόνιοι ζουν ανάμεσά μας, δημιουργούν οικογένειες, ψηφίζουν και έχουν θεσμοθετημένα δικαιώματα. Άρα οι άνθρωποι δεν είμαστε όλοι από το Σείριο, ούτε παιδιά των Ελλήνων Δημιουργών Θεών μας. Πολλοί έχουν στα κύτταρά τους, κάποιο ποσοστό μετάλλαξης που τους κάνει διαφορετικούς από τις φυσιολογικές ανθρώπινες φυλές. Έτσι με απόφαση πνευματικά ασθενών, τους επιτρέπεται να ασπάζονται όποιο θρήσκευμα θέλουν, όπως το χριστιανικό και τις αιρέσεις του και έχουν δικαίωμα να πραγματοποιούν οικογένειες με φυσιολογικούς ανθρώπους. Ουσιαστικά τα Κρόνια Γένη μας δίνουν την Τεχνολογία των Ατλάντων, αλλάζουν το οικουμενικό κλίμα και ανακαταλαμβάνουν τη Γαία με τη μέθοδο της γενετικής εισβολής που δημιουργεί η αιμομιξία. Οι άνθρωποι γίνονται όλο και λιγότεροι, ενώ οι μεταλλαγμένοι Κρόνιοι όλο και περισσότεροι επί της Γαίας.

Κρόνιος μεταλλαγμένος, Ασιατική κατάρα, Cronian mutated, Asian curse

Τα είδη τους επί της Γαίας είναι τα παρακάτω:

Δείτε επίσης:

Αποτελέσματα Συμβίωσης Ανθρώπων και Κρονίων

Παράδειγμα Ονομάτων Κρονίων- Nephilims

Διαφημίσεις υπέρ των Κρονίων(Nephilims)

Ψυχική Κατάσταση Πολιτικών που θα αντιμετωπίσουν τα Κρόνια Γένη της Γαίας

Μέγας Αλέξανδρος και τα Χειρόγραφα για τους Κρονίους(Nephilims)

Η Λύση

Σήμερα υπάρχει αιματολογική εξέταση που ξεχωρίζει τους ανθρώπους από μη ανθρώπους όπως είναι οι πιθηκάνθρωποι, οι ερπετάνθρωποι και οι γοριλάνθρωποι, αλλά κρατείτε μυστικό για να μειώνεται ο πληθυσμός των ανθρώπων και ειδικά των Ελλήνων, που έχουν ΙΧΩΡ και είναι παιδιά Θεών. Στο πρόγραμμα μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού συμμετέχει και η χριστιανική εκκλησία της Ελλάδος που παντρεύει φυσιολογικούς ανθρώπους με «Κρόνια Γένη» για να αυξήσει τους πιστούς της. Τα μηχανήματα που πραγματοποιούν τέτοιο γενετικό έλεγχο εισήχθησαν στην Ελλάδα στο τέλος του 2007 με αρχές του 2008 και επιδοτήθηκαν από το Ελληνικό κράτος για να υπάρχουν σε όλα τα πολιτικά και στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας. Αργότερα διεθνείς δυνάμεις απαγόρεψαν τη χρήση τους, για να δημιουργήσουν πολιτικά και οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα από το 2009 και μετά.

Θησέας Ελλήνων σκοτώνει Κένταυρο, Thiseus killing Centaur