Καλικάντζαροι

καλικάντζαροι,καβείρια μυστήρια,κρόνια γένη,goblins,rituals,nephilims.

Ένα άλλο είδος σαυρανθρώπων ηλικίας πολλών χιλιάδων ετών, είναι οι καλικάντζαροι. Οι καλικάντζαροι γνωρίζουμε από γενετικές εξετάσεις που τους έγιναν στη Νήσο Χίο το 2003 μ.Χ πως περιέχουν τουλάχιστον άνθρωπο, πράσινη σαύρα και ναννίαση στο γονίδιό τους γι'αυτό και είναι ιδιαίτερα κοντοί. Οι Έλληνες στην αρχαιότητα δεν αρέσκονταν να εργάζονται και έτσι δημιούργησαν ανθρώπους κλώνους τους, με τη μόνη διαφορά πως ήταν ιδιαίτερα κοντοί και αποκαλούνταν στα ελληνικά νάννοι ή στα αγγλικά dwarfs. Οι άνθρωποι αυτοί προορίζονταν για εργάτες ορυχείων για να εξορύσσουν τα ορυκτά της Γαίας και να ζουν μόνιμα σε υπόγειες στοές. Με το πέρασμα των αιώνων αυτοί οι εργάτες διεκδίκησαν δικαιώματα και δραπέτευσαν από τα ορυχεία, όπου δημιούργησαν νέες μεικτές φυλές με υψηλότερους ανθρώπους, όπου πήραν και τις τεχνολογίες τους. Νάννοι δεν θεωρούνται μόνο οι υπερβολικά κοντοί, αλλά και οι ανάμεικτες φυλές που είναι πολύ κοντύτερες από τους Έλληνες που είναι απόγονοι Θεών. Οι ανθρώπινες αυτές φυλές ζουν ανάμεσά μας σήμερα και είναι οι ιδιαίτερα κοντοί Θρακιώτες και Κέλτες της Ευρώπης. Οι φυλές αυτές έχουν επικρατήσει μαζί με τους υγιείς ανθρώπους στην Ελλάδα καθώς οι ξανθοί, κοκκινοτρίχιδες, καστανοί κ.α είναι ελάχιστοι. Με τη διεθνή μετανάστευση οι νάννοι έχουν αποικίσει όλη τη Γαία.

Οι μύστες της αρχαιότητας συνειδητοποίησαν σύντομα πως είχαν κάνει λάθος με τη δημιουργία τους, καθώς οι εργάτες-σκλάβοι τους είχαν όλα τα συναισθήματα και τις ανάγκες των φυσιολογικών ανθρώπων. Έτσι μαζί με τους Κενταύρους δημιούργησαν μια νέα Κρόνια φυλή που είχε άνθρωπο, πράσινη σαύρα στο γονίδιό της για να αντέχει στην υγρασία των υπόγειων στοών και ναννίαση λόγω ελλείψεως χώρου στα έγκατα της γης. Αυτή η φυλή ονομαζόνταν καλικάντζαροι. Οι καλικάντζαροι που προέκυψαν είναι δεκάδων ειδών σήμερα ως υποκατηγορίες Κρόνιων φυλών και διαθέτουν υπερτεχνολογίες της αρχαιότητας ορισμένες φορές, καθώς δεν έχουν βιώσει ολοκληρωτική καταστροφή στο εσωτερικό της Γαίας που αποκαλείται Τάρταρα. Είναι αυτοί που έχουν σκάψει τις υπόγειες στοές που συνδέουν την επιφάνεια της Γαίας με την Κοίλη Γαία, όπου επικοινωνούν με τις εξωγήινες φυλές για ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών.

Ο Ημίθεος Θησέας, γιος του Θεού Ποσειδώνος το 2003 μ.Χ γνώρισε στη Νήσο Χίο της Ελλάδος καλικάντζαρους που είχαν βγει κρυφά από τις υπόγειες στοές της Νήσου Σαμοθράκης, όπου τελούνταν στην αρχαιότητα τα Καβείρια Μυστήρια. Εκεί μυήθηκε στα μυστήρια των Καβείρων όπου έλαβε γνώσεις που δεν υπάρχουν σε κανένα σημερινό

καλικάντζαροι,καβείρια μυστήρια,κρόνια γένη,goblins,rituals,nephilims.

πανεπιστήμιο της ανθρωπότητας που συμπεριλάμβαναν και προφητείες. Σε ορισμένες από αυτές, οι ιερείς της Κάτω Γαίας μπορούσαν να κάνουν μαγείες με τα μάτια τους και να εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό τα μηχανήματα των ανθρώπων. Μαθεύτηκε τότε πως οι καλικάντζαροι είχαν πολλές χιλιάδες στοές υπογείως και εκατοντάδες ανοίγματα προς την επιφάνεια της Γαίας που τα περισσότερα όμως ήταν σφραγισμένα από τον Μέγα Αλέξανδρο ή κρυφά καθώς οι θνητοί άνθρωποι της σημερινής εποχής είχαν κάνει χρήση πολλών πυρηνικών βομβών εναντίον τους. Οι Χριστιανικές Εκκλησίες στις μέρες μας ελέγχουν τις Πύλες των Ταρτάρων και έχουν δώσει εντολή να μην ανεβαίνουν οι καλικάντζαροι στην επιφάνεια της Γαίας, παρά μόνο την Παραμονή των Χριστουγέννων που εορτάζουν τον Δενδρολάτρη Διόνυσο και τα Κατ' Αγρούς Διονύσια ή Μικρά Διονύσια . Οι Κρόνιοι καλικάντζαροι είναι φυσιολάτρες όπως ήταν και οι άνθρωποι της αρχαιότητας και ντύνονται με πράσινα εργατικά ρούχα. Κάποτε το 2003 μ.Χ Λόρδος της Αγγλίας βρήκε χώμα κάτω από το Διονυσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του. Οι Άγγλοι θεώρησαν τότε πως καλικάντζαροι είχαν κατέβει από την καμινάδα του τζακιού του σαλονιού του και πως του έκαναν αστείο. Από έρευνα που διενεργήθηκε από ειδικούς αργότερα διαπιστώθηκε ότι καλικάντζαροι είχαν σκάψει στοά κάτω από το σπίτι του Λόρδου και όταν έφευγε έμπαιναν στο σαλόνι και έπιναν τα ποτά του, ενώ όταν επέστρεφε κρύβονταν στην υπόγεια στοά κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το ξύλινο δάπεδο της οικίας του. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων για θέαση καλικαντζάρων εώς τη δεκαετία του 1960 πριν σφραγιστούν οι τελευταίες πύλες των Ταρτάρων από τους θνητούς ήταν πολλές χιλιάδες.

Αποτελέσματα Συμβίωσης Ανθρώπων και Κρονίων

Παράδειγμα Ονομάτων Κρονίων- Nephilims

Ψυχική Κατάσταση Πολιτικών που θα αντιμετωπίσουν τα Κρόνια Γένη της Γαίας

εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.
εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.