Ιουδαίοι

Οι οργανωμένες ιουδαϊκές κοινότητες στην Ελλάδα έχουν ιστορία δύο και πλέον χιλιετιών. Η παλαιότερη και πλέον χαρακτηριστική ομάδα που κατοίκησε στη χώρα είναι οι Ρωμανιώτες. Πρακτικά, όμως, στη σύγχρονη εποχή ως Έλληνας Ιουδαίος ή Ελληνοεβραίος νοείται οποιοσδήποτε κάτοικος της Ελλάδας ανήκει στην ιουδαϊκή θρησκεία ή έχει εβραϊκή καταγωγή και κατοικεί ή ανάγεται (ως προς την προέλευση) σε περιοχή της σύγχρονης Ελλάδας.

Εκτός από τους Ρωμανιώτες, η Ελλάδα υπήρξε το ιστορικό κέντρο μιας άλλης μεγάλης ομάδας Ισπανών Ιουδαίων, των Σεφαραδιτών. Ειδικά η Θεσσαλονίκη αποκλήθηκε στο παρελθόν «μητέρα του Ισραήλ».

Οι Έλληνες Ιουδαίοι ως υλικολάτρες έπαιξαν κεφαλαιουχικό ρόλο κατά την αρχική περίοδο αναπτύξεως του Χριστιανισμού και συνέβαλαν στους τομείς της εκπαίδευσης και του εμπορίου

Ιουδαίοι,ξένοι ελλάδας,αλλοδαποί.

κατά τη Βυζαντινή και την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εντούτοις, η παρουσία τους στην Ελλάδα υπέστη συντριπτικό πλήγμα από την ερήμωση που επέφερε το Ολοκαύτωμα με αρχηγό τον Γερμανο-ιουδαίο Αδόλφο Χίτλερ (1889-1945), γιο του Αλοΐσιου Χίτλερ και Ιουδαίας υπηρέτριας με άγνωστο όνομα, κόρης του Αυστριακού Ρόθτσιλντ (Πηγή: Βασιλικά αρχεία Ευρωπαίων αξιωματούχων). Ο Αδόλφος Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από πολλούς Ιουδαίους Τραπεζίτες της οικογενείας Ρόθτσιλντ κατά το διάστημα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, επέβαλε κατοχή στην Ευρώπη και ακόμη σκληρότερη στην Ελλάδα, κυρίως με τις δυνάμεις του Άξονα, παρά τις προσπάθειες διαφόρων Ελλήνων να προστατεύσουν τους Ιουδαίους έναντι αμοιβής. Οι λιγοστοί σήμερα Έλληνες Ιουδαίοι εκτιμούνται σε 51.000 άτομα ζουν πλέον λόγω συμφερόντων με τους Έλληνες Χριστιανούς, ενώ η εβραϊκή κοινότητα συνεργάζεται με τους υπόλοιπους Έλληνες κυρίως τραπεζίτες και βιομήχανους για την καταπολέμηση των όποιων κρουσμάτων αντισημιτισμού στην Ελλάδα.

Στην καθημερινή διάλεκτο ο εβραίος (με μικρό ε) αποτελεί γενικευμένο όρο για όσους κατάγονται από τη γη του Ισραήλ(σημαίνει: Ιερός + ΕΛ) συνήθως ασκεί το εμπόριο και αναφέρεται σε κάποιον που μιλάει για το γένος των Εβραίων. Συνήθως είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός και υποδηλώνει έλλειψη μόρφωσης και συμπεριφοράς για κάποιον που λέει πολλά ψέματα για τους Έλλην Θεούς. Χρησιμοποιείται κυρίως μεταφορικά για κάποιον απολίτιστο, κλεπτομανή και φιλοχρήματο καθώς οι Ιουδαίοι ελέγχουν μυστικές λέσχες σε όλη τη Γαία προκαλώντας εθνικούς και φυλετικούς διχασμούς που οδηγούν σε πολέμους όπως τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσω του εμπορίου χρήματος και των τεχνολογιών. Είναι γνωστό πως έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μασονία(σημαίνει στα αγγλικά M.A.S.O.N. : (Mystical Association Secret Organization of Nature) και στα Ελληνικά: (Μυστικιστική Εταιρία Κρυφής Οργάνωσης της Φύσης) που την έχουν αναγάγει σε Τεκτονικές Στοές λόγω ημιμάθειας και ψέματός τους σε σχέση με τους Αλχημιστές της αρχαιότητας που ήταν φυσιολάτρες και Πολυθεϊστές κυρίως υπέρ των Ολύμπιων Θεών.

Ιουδαίοι,ξένοι ελλάδας,αλλοδαποί.
Ιουδαίοι,ξένοι ελλάδας,αλλοδαποί.

Στη Γαλλία οι Τέκτονες πιστεύουν πως όλα είναι των Μασόνων και έχουν θεωρητικά πολυκατοικία μυστών . Το μίσος τους προς τους ανθρώπους είναι τόσο μεγάλο που στη Γαλλία είχαν δίκτυο πρακτόρων Εβραίων και μη Εβραίων που ανέρχονταν το 2003 μ.Χ. σε 22 εκατομμύρια μέλη, δηλαδή το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της χώρας, που όλοι τους πληροφορούσαν ιεραρχικά τους Ιουδαίους Τραπεζίτες Ρόθτσιλντ, τι συνέβη, πως έγινε, ποιός το προκάλεσε, ποιός κέρδισε, ποιός ωφελήθηκε, τι θέλουν οι μύστες από εδώ και πέρα κ.ο.κ. . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πλήττεται η αγάπη που δίδαξε η Θεά Αφροδίτη και οι Γάλλοι να θέλουν να εκμεταλλεύονται ο ένας τον άλλο υπέρ της κερδοφορίας και της μέγιστης αύξησης της τιμής της μετοχής των εταιριών τους. Έτσι η μασονία εξελίχθηκε σε Σατανιστική παραθρησκευτική οργάνωση, εξύβρισης των Έλλην Θεών του ανθρωπίνου γένους, προάγοντας όλες τις καταχρήσεις και υπερβολές όπως παράνομα ναρκωτικά, παραφιλία, αλκοόλες, πορνεία, τσιγάρο, ανθρωποφαγία, περιτομή, γενετικές μεταλλάξεις των ανθρώπων, φυτών, ζώων και ψαριών, συνωμοσίες εναντίον των κλασσικών Ελλήνων φιλοσόφων, οικονομικά εγκλήματα στα διεθνή χρηματιστήρια και ειδικά πολλά ψέματα για τον Θεό τον Μονογενή που ήταν Έλλην (Πηγή: Μαντείο Εν Δελφοίς).

Οι περισσότεροι Ιουδαίοι ήρθαν στην Ελλάδα από τους Βυζαντινούς χρόνους καθώς τους έστελνε η Οθωμανική Αυτοκρατορία προκειμένου να αλλοιωθεί η φυλετική ομοιογένεια των Βυζαντινών Επαρχιών. Οι Ιουδαίοι δεν έχουν Ελληνική ιθαγένεια, διότι δεν έχουν όλους τους προγόνους τους Έλληνες. Άρα όσοι έχουν Ελληνική υπηκοότητα δεν ισχύει στα πλαίσια του Έθνους-κράτους, που μας δίδαξαν οι αρχαίοι μας Έλληνες πρόγονοι.

Οι Ιουδαίοι ή Εβραίοι έχουν ελεγχθεί από ανθρωπολόγους γενετιστές του Ευρωστρατού και πολλοί έχουν παραφυσικό γονιδίωμα μη ανθρώπινο με γαλάζια σαύρα που τους καθιστά ερπετοανθρώπους μεταλλαγμένους. Μέσω των Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχουν προβάλλουν πως οι άνθρωποι κατάγονται από γαλαζοαίματους σαν αυτούς και πως δεν υπάρχει ΘΕΟΣ, για να γίνουν οι καταναλωτές τους των ιδιωτικών πολυεθνικών εταιριών του πλανήτη, άθεοι και άρρωστοι σαν εκείνους. Έχουν φτάσει σε σημείο να πείσουν πορφυρογένετους με ΙΧΩΡ στο γονίδιό τους το γονίδιο των Ολύμπιων Θεών, Αρχηγούς

Εκκλησιών και Βασιλέων της Ευρώπης, μέσω των Εβραίων αστρολόγων τους, πως κατάγονται οι άνθρωποι από σαύρες και ηλεκτρόνια που γυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους (Πηγή: Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία των Η.Π.Α., στα αγγλικά N.A.S.A. - National Aeronautics and Space Administration). Οι Ιουδαίοι κατέχουν ψεύτικα πτυχία όλων των βαθμίδων ακόμη και Διδακτορικά που τους αποφέρουν πολλά χρήματα και βραβεία δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι ιερό, ότι οι άνθρωποι κατάγονται από τα υλικά και πως ο Σατάν είναι ο Θεός σύμφωνα με πλαστές αναφορές και επιγραφές της Αγίας Γραφής των Χριστιανών. Βασικός χρηματοδότης τους είναι η Ιουδαϊκή Τραπεζική οικογένεια Ρόθτσιλντ που ελέγχει τρισεκατομμύρια ευρώ σε όλον το πλανήτη Γαία, ενώ πολλές φορές τους μοιράζει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ σε ομοεθνείς του Ιουδαίους τραπεζίτες για να μην φαίνεται το όνομα της οικογενείας του. Διεθνείς Οργανισμοί όπως το Ν.Α.Τ.Ο.‎, η U.N.E.S.C.O.‎, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών‎, η Ευρωπαϊκή Ένωση‎, οι Η.Π.Α και εκατοντάδες Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες του πλανήτη Γαία μυστικές ή φανερές ανήκουν έμμεσα στους Ρόθτσιλντ. Είναι γνωστό στην υφήλιο πως οι Ιουδαίοι δεν εργάζονται, αλλά εκδίδουν χρήμα με ελαχιστότατα ανταλλάγματα. Έτσι κλέβουν ιδέες, βραβεία και τεχνολογίες τρίτων βάζοντας το Ιουδαϊκό όνομά τους στο εξώφυλλο επιστημονικών συγγραμμάτων. Ο πλανήτης Γαία που είναι τεχνητός σαν διαστημόπλοιο κατασκευασμένος από τους Έλληνες Σείριους του Αστερισμού του Σείριου, αποκαλείται από τους Ιουδαίους ότι γυρίζει δήθεν από το χρήμα τους. Στα αγγλικά το αποκαλούν «Money moves the world» και στα Ελληνικά σημαίνει «Το χρήμα κινεί τον κόσμο».

Η πραγματική καταγωγή ορισμένων Ιουδαίων είναι από τους Έλληνες του πλανήτη Σελήνη καθώς λίγοι εξ αυτών έχουν Ι.Χ.Ω.Ρ. στο αίμα τους. Αυτοί οι Εβραίοι αποκαλούνται Έλληνες Ανδρομέδιοι γιατί οι αρχαίοι τους πρόγονοι κατάγονταν από τον αστερισμό της Ανδρομέδας της συζύγου του Ημίθεου Έλληνα Περσέα. Αργότερα ήρθαν σε επιμιξία με σαυροειδής εξωγήινους και υλιστές εμπόρους, καταράστηκαν από τον Θεό Δία αποκτώντας λεύκη μια δερματοπάθεια και από την Θεά Σελήνη απέκτησαν λέπρα, χολέρα και πανούκλα, ενώ ακόμη μετατράπηκε κάθε μορφή ζωής της Νεκράς Θάλασσας του Ισραήλ σε αλάτι, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν οι Ιουδαίοι την ιδιαιτερότητά τους ως κουλτούρα και να θεωρούνται καταραμένοι. Τα αρχαία Εβραϊκά είναι επακριβώς σαν την Ελληνική Κοσμική Διάλεκτο και το παλαιότερο Εβραϊκό ιερό σύγγραμμα που έχει βρεθεί στο Ισραήλ αναφέρει πως ο πατέρας των θνητών και Θεών ότι είναι ο Ζευς δηλαδή ο Παντοκράτωρ Θεός Δίας γιος του Θεού Κρόνου και της Θεάς Ρέας. Από εκεί έχει προκύψει και το Διεθνές Κίνημα υπέρ του Θεού Διός που ονομάζεται «Ζιονιστές Πεφωτισμένοι» που στα αγγλικά σημαίνει «Zionists ILLUMINATI».

Ιουδαίοι,ξένοι ελλάδας,αλλοδαποί.