Έννοια Αντίχρηστος

Αντίχρηστος: είναι ο Θεός Διόνυσος που αναστήθηκε την Ολυμπιάδα(696,1) και είναι εναντίον της πίστης του πιθηκανθρώπου προφήτη Χρήστου που γεννήθηκε περίπου το 0 μ.Χ, και είναι το έτος βάση που χρησιμοποιείτε στο σημερινό Γρηγοριανό Ημερολόγιο. Ο Χριστός Διόνυσος που ήταν ο πραγματικός Θεάνθρωπος πέθανε περίπου το 238 μ.π.Χ(μετά προφήτη Χρήστο). Αργότερα η Χριστιανική Εκκλησία διαφθείρθηκε από τη χρηματοδότηση διεθνών τραπεζιτών και κυρίως των Εβραίων Ρόθτσιλντ και συνδύασε διαφορετικές ιστορίες του τίτλου του Διονύσου ως Χριστού με τον προφήτη Χρήστο και τον Ιησού για να προκύψει το σημερινό θρήσκευμα. Ο Ιησούς είχε λατρευτεί ως γιος ήρωα στο Ισραήλ(σημαίνει: Ιερός+ΕΛ) καθώς είχε δηλώσει Έλληνας γιος Θεού και είχε ΙΧΩΡ στο γονίδιό του, ενώ ο προφήτης Χρήστος ήταν γιος της Μαρίας μιας πόρνης των Ρωμαίων στρατιωτών σύμφωνα με τους Ισραηλίτες. Στην αληθινή εκδοχή των Ελλήνων Πολυθεϊστών η ΜΑΡΙΑ είναι μυστική λέσχη που περιέχει το όνομα της Θεάς Αθηνάς και είναι η Μυστική Αδελφότης Ρυθμού Ιδιοφυΐας Αθηνάς (M.A.Ρ.I.A.) σύμφωνα με πηγές της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης Πριγκηποννήσων, σημερινή Τουρκία. Στις 15 Αυγούστου εορτάζουμε κανονικώς το θάνατο και την ανάσταση της Θεάς Αθηνάς. Σήμερα η παραθρησκευτική ομάδα του χριστιανισμού στις 25 Δεκεμβρίου κάθε έτους εορτάζει τα Χριστούγεννα και εορτάζει κι ο προφήτης "Χρήστος" ως ημέρα μνήμης του, όπως ακόμη και κάποιος άλλος, ο Μανώλης σαν γιος της Παναγίας (Ησαΐας 7:14, 8:7).

Ρόθτσιλντ,χρηματοδότης Χριστιανικής Εκκλησίας,μαφία,τραπεζίτης.

Evelyn de Rothschild(Ρόθτσιλντ) - Διεθνής Τραπεζίτης που ελέγχει τρισεκατομμύρια ευρώ σε όλη τη Γαία.

Οι διεθνείς τραπεζίτες οργάνωσαν τον εξευτελισμό της έννοιας του Χριστού, διότι ήταν κυρίως Ιουδαίοι που λάτρευαν τον Σατάν(α) το ασώματο καταραμένο πνεύμα που είχε δημιουργήσει ο Θεός Άδης εργαστηριακά στα Τάρταρα. Ακόμη όσοι άνθρωποι πίστευαν στον Θεό δεν ήταν αρκετά καταναλωτικοί και κερδοφόροι για τις επιχειρήσεις των τραπεζιτών, ενώ δεν ήταν και πλήρως ελεγχόμενοι από το κεφάλαιο, έτσι έπρεπε να καταστραφούν. Επίσης στη φιλοσοφική σχολή του Σωκράτη που είχαν προφητείες από αρχαιοελληνικά ιερατεία της κλασικής Ελλάδας δήλωναν «Προ και μετά Χριστού Αντίχρηστοι». Αυτό σημαίνει ότι γνώριζαν πως θα γίνει αλλαγή ημερολογίων και θρησκεύματος και πολεμούσαν τον πιθηκάνθρωπο Χρήστο πριν ακόμη γεννηθεί τον 4ο αιώνα π.π.Χ. Το γεγονός ότι ήταν πιθηκάνθρωπος ο Χρήστος το γνωρίζουμε από συνάντηση του ημίθεου Θησέως γιου του Θεού Ποσειδώνα με τον αρχηγό των ερπετοανθρώπων το 2005 μ.Χ(μετά Χριστών) στην Βόρεια Ευρώπη. Τότε ο σαυροειδής εξωγήινος ηγέτης των ερπετοανθρώπων δήλωσε πως έψησαν και έφαγαν τον νεκρό προφήτη Χρήστο το 35 μ.Χ, αφού πρώτα μετακίνησαν την κυλιόμενη πέτρα στην περιοχή Κρανίο στο Ισραήλ, όπου ετάφη ο νεκρός εσταυρωμένος από τους Ρωμαίους προφήτης. Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχει και βίντεο που δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα για να συνεχίζει το πείραμα του καταναλωτισμού-αθεϊσμού.

παντοκράτωρ Κύριος Χριστός,humanoid Christ,ape,nephelim.

Ο πιθηκάνθρωπος προφήτης Χρήστος ως ψεύτικος Παντοκράτωρ σε ναό της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Δαφνί της Αττικής. Παρατηρήστε την αυθεντική μορφή του Χρήστου και την ασχήμια του ως ανθρωποειδούς.

προφήτης Χρήστος,πιθηκάνθρωπος,νεφελίμ,ψεύδη χριστιανισμού.

Ο πιθηκάνθρωπος προφήτης Χρήστος που γεννήθηκε θεωρητικά το 0 μ.Χ, με ψεύτικο φωτοστέφανο όπως του Θεού Ήλιου σε εικόνισμα της Χριστιανικής Εκκλησίας.

ξανθός Ιησούς γιος της Δηιδάμειας και του ημίθεου Αχιλλέα.Blonde Jesus.

Ο ξανθός Έλληνας Ιησούς ανθρώπινης μορφής, όπως τον περιέγραψαν οι αρχαίες αναφορές, που μαστίγωνε(ράβδιζε) τους Ιουδαίους εμπόρους με αποτέλεσμα κομμάτια σάρκας τους να βγαίνουν από το σώμα των απίστων του Ισραήλ το 1.200 π.Χ. (εκτίμηση) . Στα αρχαία Ελληνικά το Ισραήλ αποκαλείτε Ισραέλ, όπως και στα λατινικά.

Ιησούς Χριστός Μανώλης, Christ Emanuel.

Ο Εμμανουήλ(Μανώλης) που σημαίνει "ο Θεός είναι μαζί μας", "μεθ' ημών ο Θεός" στα αρχαία Ελληνικά. Εμμανουήλ είναι ένα ακόμη όνομα του ψευδή Χριστού που του προσαρτούν και το όνομα Ιησούς, καθώς αναφέρεται από τον ευαγγελιστή Ματθαίο (1:23). Το όνομα Εμμανουήλ αναφέρεται δύο φορές επίσης από τον προφήτη Ησαΐα (7:14, 8:7). "H παρθένος θα συλλάβει και θα γεννήσει γιο, και θα τον ονομάσουν Eμμανουήλ. Ο προφήτης Χρήστος εορτάζει 25 Δεκεμβρίου και ο Εμμανουήλ εορτάζει 25-26 Δεκεμβρίου κάθε Ιουδαιοχριστιανικού έτους.

Άγιος Ευστάθιος Ιησούς Πλακίδας, Jesus Christ Plakidas.

Ο Άγιος Ευστάθιος, πρώην Πλακίδας, που λατρεύτηκε από ενορίες της Θράκης της Ελλάδος ως Χριστός Ιησούς Πλακίδας, επειδή είδε κατόπιν κυνηγιού ελαφιού ένα σταυρό ανάμεσα στα κέρατά του, άκουσε μια φωνή να τον καλεί να γίνει Χριστιανός(βαπτισμένος) και δέχθηκε να χριστιανοποιηθεί από Εθνικός που ήταν ως τότε.

Χριστός Ιεχωβάς, Ιουδαϊκή προπαγάνδα.
Χριστός Θεός Παντοκράτωρ Ιεχωβάς, Christ, God Creator Jehovah.
Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Οι Μάρτυρες του Ιουδαίου Ιεχωβά, που ήταν Ιουδαίος Σατανιστής (Πηγή: Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία), έχουν τις περισσότερες ψευδείς εκδοχές του Χριστού, αλλά επικρατέστερη δηλώνουν προσωρινά πως είναι ο Χριστός Ιησούς, ενώ τον Ιεχωβά που είναι άλλη προφητεία τον αποκαλούν ως παραθρησκευτική οργάνωση που είναι, Δημιουργό, Χριστό και Ιαχβέ ή Γιαχβέ που ψευδώς είναι ο Τυφώνας στην Ιουδαϊκή ψευτομανία. Την Ολυμπιάδα 699,3 ο Χριστός Διόνυσος γνωστοποίησε ότι κατέχει την αρχική έννοια του ΙΑΧΒΕ ή ΓΙΑΧΒΕ, που είναι Κοσμική Ελληνική Αρχαία Προφητεία των Ελλήνων Μυστών της Αιγύπτου, Ελλάδος και Σικελίας, αλλά ακόμη δεν την αποκάλυψε πλήρως. Ο Ι.Α.Χ.Β.Ε. είναι αρχικά Ελληνικής φράσης, που σημαίνει ο Θεός ο Μονογενής σχετίζεται επίσης με τον "Ι. Ανώτερο Χριστό Βάκχο Έλλην". Σαφώς ο Θεός έχει ανθρώπινη μορφή και είναι ενσαρκωμένος Έλλην Σείριος. Ο Ι.Ε.Χ.Ω.Β.Α. είναι επίσης αρχικά Ελληνικής φράσης που σχετίζεται με την "Ι. Ε. Χριστό Ωμέγα Βάκχο Αναγέννηση" και τον Ι.Α.Χ.Β.Ε. . Παλαιότερα σε μασονικά συγγράμματα οι Μάρτυρες του Ιουδαίου ψεύτη Ιεχωβά έχουν υποχρεώσει να γραφτεί, υπό την απειλή διεθνών οικονομικών καταστροφών, ότι ο Ιεχωβάς είναι πατέρας του Διός, χωρίς ο Δίας να έχει τον τίτλο του Θεού.

Διαφορετικές εκδοχές του Χριστού, different aspects of Christ.

Αριστερά βλέπουμε τον Μπάφομετ, Αντίχριστο κάποιων μασόνων, στο κέντρο τον προφήτη Ιουδαίο Χρήστο και δεξιά τον Χριστό Διόνυσο των Πολυθεϊστών, υπέρ των προφητειών του Θεού Υδροχόου.

χριστιανοί και πρόεδρος της δημοκρατίας προσκυνούν.

Ιουδαιοχριστιανοί, που ψευδώς δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προσκυνούν για συγχώρεση στις αμαρτίες τους, ακόμη και για τη μη αναγνώριση του Διονυσίου Αρεοπαγίτη. Αριστερά βλέπουμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας 2015-2020, Προκόπιο Παυλόπουλο πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που έχει δηλώσει Ιουδαίος σε Γερμανοεβραϊκή μασονική στοά, να συνοδεύεται από εκπροσώπους των τριών Ενόπλων Δυνάμεων, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας και Στρατού Ξηράς να αποδέχεται γονατιστός να προσκυνά μαζί με πολλούς Μητροπολίτες σε διάρκεια προσευχής συγχώρεσης.

Προκόπης Παυλόπουλος προσκυνά, Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Προκόπιος Παυλόπουλος ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας προσκυνά μαζί με Έλληνες Ιουδαιοχριστιανούς Ορθοδόξους.

Η Αγία γραφή επιπλέον αναφέρει για τον Χριστό από τα Αμπέλια, όπως τον λάτρεψε η αυτοκέφαλη Εκκλησία της Κρήτης και τον «Ερχομό του Κυρίου και Αντιχρήστου που θα κρίνει ζώντες και νεκρούς» εννοώντας τον Διόνυσο, τον γιο του Θεού Δία και της Θεάς Παναγίας Αθηνάς. Συνολικά από τους πραγματικούς χριστιανούς ιερείς Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως, Πόλις του ημίθεου Βυζάντιου, γιου του Θεού Ποσειδώνος και της Κρεούσης που ιδρύθηκε το 658 π.Χ. (Πηγή: Βιβλίο Ομάδας "Ε" Έψιλον του Αριστοτέλη Κακογεωργίου, 2ος τόμος, O κρίκος του παρόντος με τις ρίζες του παρελθόντος και η επιστροφή των "Ε", σελίδα 375, ISBN: 978-960-99526-1-3), μας είναι επίσης γνωστό ότι στις 6-7 Αυγούστου κάθε έτους εορτάζεται η ανάμνηση της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μας Χριστού Διονύσου και εκείνη την ημέρα ευλογούν το σύμβολό του που είναι το σταφύλι (Πηγή: Μύστες για Θεοσοφιστές).

φάτνη με χριστό Δόνυσο γιο Θεου Διός, christ Dionysus ancient artifact.

Η αρχική αρχαία φάτνη (330 π.π.Χ, πριν προφήτη Χρήστο) σε σπήλαιο του Πανός. Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπουμε τον Θεό Απόλλωνα, τον Θεό Ποσειδώνα, την Θεά Περσεφόνη ή Δήμητρα, ψηλά στον βράχο τον κραταιό Θεό Δία να επιβλέπει, στο κέντρο τον Θεό Ερμή να παραδίδει το θείο βρέφος, τον Διόνυσο γιο του Διός στη Νύμφη για να τον αναθρέψει, πιο δεξιά βλέπουμε την Θεά Αφροδίτη, πίσω της τον Θεό του πολέμου τον Άρη με περικεφαλαία και κάτω δεξιά τον Πάνα ως τραγοπόδαρο . (Δείτε επίσης το βίντεο)

παλαιότερη εικόνα από τη στοά του Αττάλου στο Θησείον της πόλης Αθήνας.

Περιγραφική επιγραφή του ανωτέρω γλυπτού στην Αρχαία Αγορά στη Στοά του Αττάλου στο Θησείο της πόλης Αθηνάς, Αττική, Ελλάδα.

Διόνυσος,βαρέλι κρασί.
πραγματικός Χριστός Διόνυσος που περπάτησε στη θάλασσα.

Ο πραγματικός Χριστός που περπάτησε στη θάλασσα ήταν ο Διόνυσος, ο γιος του Θεού Διός. Εδώ τον βλέπουμε σε χρυσή λίρα της αρχαιότητας, πολύ αρχαιότερη από τα έργα τέχνης των ψευτοχριστιανών. (Πηγή: Πρώην Ευρωπαίοι Βασιλείς)

Θεός Χριστός Διόνυσος και Αντίχρηστος

Ο Θεός Χριστός Διόνυσος και Αντίχρηστος όπως τον περιέγραψαν οι αρχαίες προφητείες.