Τα αστρολογικά χαρακτηριστικά των παιδιών του '83

Τα αστρολογικά χαρακτηριστικά των παιδιών του 83'

Δίας σύνοδος Ουρανός ανάδρομοι στον Τοξότη

Αγώνας για προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Διεθνή καθήκοντα. Χαρά με τον πειραματισμό. Επιδίωξη υψηλής γνώσης και ανακάλυψης. Το βλέμμα στο μέλλον με αυξημένη διορατικότητα. Απαίτηση για υπερβολική ανεξαρτησία και ελευθερία.

Δίας ανάδρομος στον Τοξότη

Ο "σημαιοφόρος" για αθλητικά ή ανθρωπιστικά ιδεώδη. Εντούτοις κίνδυνος να υποτιμούν την σκληρή πραγματικότητα. Αγώνας για την ηθική και την κοινωνική πρόοδο. Ανθρωπισμός. Το κάρμα της μετάδοσης ανθρωπιστικών ιδανικών στις μάζες. Ταύτιση με διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις.

αστρολογία με κεριά, μαγείες, προφητείες, ιερείς,μάγοι,δοξασίες,ζώδια,προβλέψεις,astrology with candles,magics,prophecies,priests,magicians, local beliefs,zodiac,predictions

Ποσειδώνας σε σύνοδο με νότιο δεσμό Σελήνης στον Τοξότη

Υπερανεπτυγμένη διαίσθηση. Η ισχυρή αίσθηση γι'αυτό που συμβαίνει στις ψυχές των άλλων ανθρώπων. Ομάδα ευαίσθητων ιδεαλιστών και ονειροπόλων που φέρουν την ελπίδα. Κίνδυνος εκμετάλλευσης από άλλους ανθρώπους και ομάδες...

Άδης/Ζυγό εξάγωνο Ποσειδώνας

Ευαισθητοποίηση του συλλογικού Ασυνείδητου από απλά σύμβολα και εικόνες ως ιδεολογίες. Μεγάλη συμβολή στην πρόοδο και στην ισορροπία των ανθρώπινων σχέσεων, ειδικά σε ζητήματα γάμου αλλά και διεθνών σχέσεων και κυρίως στο ζήτημα της ειρήνης.

μαγικά χέρια,πνευματικές δυνάμεις,προβλέψεις,ταρώ,magic hands,spiritual powers, predictions,cards

Παρατηρούμε ότι ο Δίας και ο Ουρανός είναι ανάδρομοι :

Αυτή η υπερβολική ανάγκη και πίστη στην ελευθερία επηρεάζει τις κινήσεις, τις σκέψεις, τις τακτικές αλλά και τις καθημερινές τους συνήθειες, σε σημείο να διαφέρουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κάνει κάποιους να τα χαρακτηρίζουν ακόμα και διαταραγμένα επειδή δεν μπορούν να τα καταλάβουν.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τον Απρίλιο του 83','Ηλιος, Ερμής και 'Άρης βρίσκονταν στον Κριό, γεγονός που τους καθιστά ηγέτες, μαχητικούς αλλά τους προσδίδει και τα χαρακτηριστικά της έντονης ανυπομονησίας χαρακτηριστικό παράδειγμα η απροθυμία να περιμένουν στην σειρά και να εκτελούν καθήκοντα που τους ζητάνε άλλοι ή ότι εκδηλώνουν από πολύ μικρά σημάδια ανεξαρτησίας. Ο ανάδρομος Δίας μπορεί να φέρει σοφία από προηγούμενες ενσαρκώσεις.