Έννοια Ιθαγένειας

Ελληνικό Διαβατήριο,ιθαγένεια πολιτών.

Ιθαγένεια: Κάθε άνθρωπος αποκτά ιθαγένεια αν μετά τη γέννησή του διαπιστωθεί υγιής υπέρ της κοινωνίας, κατά κανόνα την ίδια ιθαγένεια με έναν από τους γονείς του (δίκαιο του αίματος). Ιθαγενής είναι ο γεννημένος εκ νομίμου γάμου, νόμιμος, γνήσιος, φυσικός, γηγενής και αυτόχθων. Ένα άτομο μπορεί να έχει μόνο μια ιθαγένεια, διότι η λέξη προέρχεται από το ιθύς+γένος (ιθύς=ευθύς, ο κατ' ευθείαν βαίνων + γένος -γενέσθαι / γίγνομαι) και αφορά το γένος και όχι την εντοπιότητα - τόπο γέννησης / διαβίωσης κάποιου. Μπορεί αυτό το άτομο όμως να αποκτήσει μια ή και περισσότερες υπηκοότητες. Ενδέχεται επίσης, εάν προβεί σε πράξεις προδοσίας ή συμμετέχει στην αντιπολίτευση εναντίον αυταρχικών καθεστώτων (αναρχία, συμμοριτοπόλεμος, εμφύλιος, εθνική χρεωκοπία), να στερηθεί την ιθαγένειά του - σε αυτήν την περίπτωση και αν δεν έχει την ιθαγένεια άλλου κράτους χαρακτηρίζεται ως ανιθαγενής.

Ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης που αναδείχθηκε σοφότερος των θνητών ανθρώπων από το Μαντείο των Δελφών είχε καθιερώσει στους τρόπους συμπεριφοράς της συνοριοφυλακής των πόλεων-κρατών την εξής διαδικασία:

 1. [Ο συνοριοφύλακας στέκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου]

 2. [Προσέγγιση ξένου στη συνοριογραμμή]

 3. Πως ονομάζεστε;(Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο),

 4. Ποιός ο σκοπός της επίσκεψής σας;

 5. Έχετε τρία άτομα ως συστάσεις; (Σε περίοδο ειρήνης)

 6. Ποιες επιστήμες γνωρίζετε;

 7. Σε ποιά φυλή ανήκετε;

 8. Δείξτε μου την ταυτότητά σας. (Απόσταση ασφαλείας, ανάλυση γλώσσας σώματος, συμπεριφοράς, σοβαρότητας, ψυχικής υγείας)

 9. Έχετε τις ευλογίες του Θεού Διός να μας επισκεφθείτε; (θυσίες-προσφορές σε Θεούς με πρώτο τον ύπατο Δία, απάντηση Ναι ή Όχι)

 10. Ορκίζεστε πως λέγετε την αλήθεια;(Σε περίοδο πολέμου, απάντηση Ναι ή Όχι).

 11. [Προαιρετική έγκριση αφού ευχαριστήσει]

 12. [Είσοδος σε ξένο και γύρισμα κεφαλιού του ελαφρώς προς τα δεξιά, φεύγοντας πίσω από το φρουρό για αναγνώριση προσωπικότητας του κράτους του]

Βασικό κριτήριο για να έχει κάποιος Ελληνική Ιθαγένεια και στη συνέχεια να αποκτήσει υπηκοότητα είναι να έχει Ι.Χ.Ω.Ρ. στο ανθρώπινο γονίδιό του, που είναι το γονίδιο των Έλλην Θεών στους απογόνους τους Έλληνες. Εάν έχει λίγη Ι.Χ.Ω.Ρ., δηλαδή <5% σημαίνει ότι είναι 95% θνητός και εώς 5% Θεός. Τότε οι αρχές φέρουν το δικαίωμα να τον εκτοπίσουν πέραν της Ελληνικής επικράτειας για να διατηρηθεί η Εθνική ομοιογένεια. Για να είναι κάποιος Θεός(Φαραώ) πρέπει να έχει 100%+(εκατό και πλέον μονάδες βάσης) Ι.Χ.Ω.Ρ. στο γονίδιό του. Θυμίζετε ότι η γενετική αιματολογική ιατρική εξέταση που εντοπίζει την Ι.Χ.Ω.Ρ. πως υπάρχει τουλάχιστον από τους Βυζαντινούς Πολυθεϊστικούς χρόνους το 667 π.Χ. στην περιφέρεια της Θράκης, από το 1.700 μ.Χ. σε Βασίλεια της Ευρώπης, από το 1.900 μ.Χ. σε αναπτυγμένες Δημοκρατίες της Ευρώπης και υπήρχε στην Ελλάδα εώς το 2.004 μ.Χ. με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της πόλης Αθηνάς. Ξένες Δυνάμεις αιώνες τώρα δεν επιτρέπουν τη δημοσίευση των ιατρικών γενετικών εξετάσεων, διότι υπάρχουν πολλοί Κρόνιοι αναμεταξύ των πολιτών.

Το 2.008 μ.Χ. Ξένες Διεθνείς Δυνάμεις δημιούργησαν την τεχνητή Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, αρχικά με τη χρεωκοπία της Lehman Brothers που ήταν ΓερμανοΙουδαίοι στην καταγωγή και στη συνέχεια με τις λοιπές οικονομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να χαθούν 11,5+ τρισεκατομμύρια ευρώ από διεθνείς επενδύσεις. Την εποχή εκείνη Διοικητικά Κέντρα Εξουσίας συζητούσαν το θέμα της Ιθαγένειας και των γενετικών μεταλλάξεων στην υφήλιο, καθώς υπήρχε σοβαρό πρόβλημα ελλείψεως φυσικών πόρων στα τοπικά οικονομικά κέντρα από τον υπερπληθυσμό της Γαίας. (Πηγή: Μύστες για Εμπόρους)

Δείτε επίσης: Ξένες Φυλές Χωρίς Ελληνική Ιθαγένεια