Έννοια Φυσιολατρία

Φυσιολατρία : η αγάπη για τη φύση και τη ζωή στην ύπαιθρο που εκφράζεται από όσους είναι πολυμαθείς και βιώνουν το Ελληνικό Οικονομικό Σύστημα πιστεύοντας στο Ελληνικό Πατρώο Θρήσκευμα. Στη φυσιολατρία καθετί φυσικό είναι ιερό όπως τα αναρίθμητα φυτά

φυσιολατρία,αρχαίο σπίτι,κατοικία μυστών,physiolatry,ancient house.

που δημιούργησε η Θεά Δήμητρα, τα ζώα που δημιούργησε ο Θεός Επιμηθέας και τους ιχθύς που δημιούργησε ο Θεός Ποσειδών. Η Ιταλία που βίωσε εντονότερα το Ελληνορωμαϊκό πολιτιστικό κίνημα αποκάλεσε τους φυσιολάτρες «παγανιστές» από τη λατινική ρήση P.A.G.A.NA. που σημαίνει «Priest Advisor Geo Advanced di Natura»(εκτίμηση) που σημαίνει «Ιερέας Σύμβουλος Γης Ανώτερος της Φύσης» που αργότερα μετονομάστηκε σε P.A.G.A.N.I. που σημαίνει «Priest Advisor Geo Advanced di Natura Intellectuals»(εκτίμηση) που σημαίνει «Ιερέας Σύμβουλος Γης Ανώτερος της Φύσης Διανοούμενοι». Σε ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά αποκαλείται «Σύμβουλος Ιερέας Ανωτέρων Γήινων Διανοουμένων της Φύσης».

Το κίνημα αυτό εκτιμάται ότι ξεκίνησε από Θεοσοφιστές μύστες των Ελευσίνιων Μυστηρίων, που διαφώνησαν με τον Θεό Ερμή τον Ελευσίνιο φρουρό και υποχρεώθηκαν να μεταναστεύσουν στη Δυτική Ευρώπη για να συνεχίσουν το επιστημονικό τους έργο. Οι ανώτεροι φιλόσοφοι αυτοί είχαν σκοπό να χαρτογραφήσουν κάθε νέα γη για να μάθουν τα μυστικά της φύσης, να διαδώσουν τον Ελληνισμό και να αποκομίσουν μακροζωία και αυτοεκτίμηση ως άτομα. Μέσω του κινήματος του παγανισμού μελετούσαν τη φύση για να ανακαλύψουν θεραπευτικά βότανα, γιατρικά όλων των ειδών, ουσίες για προφητείες ακόμη και φάρμακα για καθύπνηση. Είναι γεγονός πως η σημερινή ιατρική έχει τις βάσεις της, στις γνώσεις των παγανιστών της αρχαιότητας. Κύριος εκφραστής της φυσιολατρίας-παγανισμού είναι ο Δενδρολάτρης Θεός Διόνυσος, γιος του Ολύμπιου Θεού Διός.