Λυκάνθρωποι

λυκάνθρωποι,κρόνιοι,μεταλλαγμένοι,wolf humanoids,egyptian and arab problem.
Άμμων,αιγυπτιακή μυθολογία,φυσιολατρία,Διόνυσος.

Οι λυκάνθρωποι είναι ανθρωποειδή πρόσμιξης λύκου και ανθρώπου. Αποτελούν ένα ακόμη Κρόνιο γένος, στα λατινικά Νεφελίμ(Nephilims), που ζει στη Γαία ανάμεσά μας. Το 2001 μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, με το τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, Γάλλοι μύστες από την ήπειρο Αφρική επισκέφτηκαν τον ημίθεο Θησέα, γιό του Θεού Ποσειδώνα, στη Νήσο Χίο. Του γνωστοποίησαν τότε πως ήταν μελετητές των αρχαίων πολιτισμών, ότι εκπροσωπούσαν το Γαλλικό Ινστιτούτο(στα γαλλικά Institut de France) και πως θέμα τους ήταν να ερευνήσουν στην Αίγυπτο όπου εργάζονταν, αν υπάρχει Θεός. Έθεσαν τότε το ερώτημα στον Θησέα τι είναι Θεός, ποια η καταγωγή του Θεού, οι επιθυμίες του και γιατί δεν παρεμβαίνει στη ζωή των ανθρώπων για να τους σώσει από την αλληλοκαταστροφή και τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας. Οι μύστες που δήλωσαν πως ήταν φιλόσοφοι με Διδακτορικά ιστορίας, αναζητούσαν τότε τον ΘΕΟ τον Μονογενή που αναμέναν τη γέννησή του καθώς το ανέφεραν προφητείες σε πάπυρους που είχαν βρεθεί στις πυραμίδες της Γκίζας της Αιγύπτου. Επιπλέον μετά από ανάλυση μεταφρασμένων ιερογλυφικών Αιγυπτιακών κειμένων στην Ελληνική προέκυπτε πως ο ΘΕΟΣ που θα γεννιόταν ή θα αναστήνονταν (Πηγή: Μαντείο της Αφρικής) πως θα είχε σχέση με τον Άμμων φυσιολάτρη Χριστό Διόνυσο γι’αυτό και οι τοιχογραφίες των Αιγυπτιακών πυραμίδων τον παρουσίαζαν με πράσινο χρώμα δέρματος. Στη συνέχεια από τη περαιτέρω συζήτηση οι φιλόσοφοι ήθελαν να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης για τους ιδίους και τους συνεργάτες τους, ενώ ζήτησαν και στήριξη στο πνευματικό ακαδημαϊκό τους έργο στην Αίγυπτο από τον Θησέα. Ως αποτέλεσμα αναλύθηκε τότε το καθημερινό πρόβλημα των Αιγυπτίων, ότι υπήρχαν πολλοί θνητοί βάρβαροι Αραβικής καταγωγής που πίστευαν ότι κατάγονταν από τον Θεό Άνουβη της Αιγυπτιακής μυθολογίας. Αυτά τα άτομα ήταν ανθρωποειδή και αρκετά παραφυσικά από ιατρικές βεβαιώσεις σημαντικών Ευρωπαίων ιατρών. Τότε ενισχύθηκε η θεωρία ότι ορισμένοι Άραβες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής πως ήταν λυκάνθρωποι.

Αργότερα το 2002 αναπτύχθηκε ιατρική γενετική εξέταση από Ευρωπαίους ιατρούς με τη συμμετοχή του Θησέως αφού κατάφερε να έρθει σε επαφή με τους Έλληνες του αστερισμού του Σείριου .Η εξέταση ανίχνευε το ποσοστό των Κρονίων και του λύκου στο ανθρώπινο γονιδίωμα και έτσι η θεωρία έγινε επιστημονική βεβαίωση, ότι δηλαδή άνθρωποι και ανθρωποειδή παραφυσικά όντα, δηλαδή Κρόνιοι, πως ζουν ανάμεσά μας και έχουν

Άνουβις,αιγυπτιακή μυθολογία,λυκάνθρωπος,άραβες και αιγύπτιοι.

συχνά ισάξια δικαιώματα. Τα ιατρικά αυτά αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν σε διεθνή πανεπιστήμια και έτσι προέκυψαν στοιχεία για την εξάπλωση του πολέμου εναντίον της Μέσης Ανατολής. Άρα δεν ήταν μόνο λόγοι οικονομικοί και ασφαλείας που προκάλεσαν τον διεθνή πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας, αλλά και γενετικοί καθώς οι άνθρωποι κινδύνευαν άμεσα από τους Κρονίους. Η γενετική ανωμαλία των Κρονίων μεταδίδονταν με μεταγγίσεις αίματος, μεταμοσχεύσεις και τεκνοποίηση, ενώ παράλληλα οι Κρόνιοι δημιουργούσαν και πολλά κοινωνικά προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στις τοπικές αρχές. Εώς σήμερα οι λυκάνθρωποι, που αριθμούν πολλά δεκάδες εκατομμύρια σε όλη την Γαία, είναι ελεύθεροι στις μετακινήσεις τους, έχουν πολιτικά δικαιώματα, ψηφίζουν κανονικά με τους ανθρώπους ακόμη και στην Ελλάδα, ενώ ο λύκος από τον Άνουβη Θεό των Αιγυπτίων παρουσιάζεται από σύγχρονους ημιμαθείς ιατρούς, ως σκύλος από εξημερωμένο λύκο. Υπενθυμίζεται ότι οι ιατρικές γενετικές εξετάσεις που έγιναν σε μεγάλα δείγματα της ανθρωπότητας πως έδειξαν ότι το 2002, το 93% του πλανήτη πως ήταν Κρόνιοι με κάποιο ποσοστό μετάλλαξης στο γονιδίωμά τους με πίθηκο, γορίλα, σαύρα(γαλάζια ή πράσινη), δέντρο, χοίρο, λύκο, πτηνό κ.λπ. Οι μύστες και κυβερνήτες του πλανήτη μας, συνειδητοποίησαν τότε το πρόβλημα και αποκάλεσαν τη Γαία «Planet of Nephilims» που σημαίνει στην Ελληνική «Πλανήτης των Κρονίων» (Πηγή: Μύστες για Προέδρους).

Δέλτα του Ποταμού Νείλου,Ηρακλούπολη,Ερμούπολη,Ηλιούπολη Αιγύπτου,Κάϊρο,Αλεξάνδρια,Greek cities in Egypt.
εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.
εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.