Έννοια Καταναλώνω

καυσαέρια και φουγάρα εργοστασίων, καταναλωτισμός, μόλυνση του πλανήτη, Factory combustion, consumption, global warming.

Καταναλώνω: (ετυμολογία κατά + αναλώνω). Ξοδεύω, καταναλώνω χρήματα για προϊόντα και υπηρεσίες || (μτφ.) εξαντλώ, αφιερώνω: Κατανάλωσε τη ζωή του πιστεύοντας ψεύτικα λόγια τρίτων. || εξαντλώ με τη χρήση: Οι σύγχρονοι κερδοσκόποι τραπεζίτες υποκινούν την καταστροφή του πλανήτη μας με όνομα Γαία, διότι χρηματοδοτούν ενέργειες ενάντια στη μακροβιότητα των προϊόντων που επιθυμούν οι Έλλην Θεοί για τους ανθρώπους δημιουργήματά τους και καθόλου προϊόντα για τους Κρονίους. Έτσι οι κεφαλαιούχοι ιδιώτες κυρίως δηλώνουν ότι οι τραπεζίτες δεν παράγουν πλέον, αλλά μολύνουν τη φύση που είναι Δημόσια δηλαδή των Θεών, για να πείσουν τους καταναλωτές τους να γίνουν άθεοι, Σατανιστές και να δηλώσουν Ιουδαίοι.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής κ. Janet Yellen (L) και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mario Draghi, US Federal Reserve Board Chair Janet Yellen (L) and European Central Bank President Mario Draghi.

Οι Ιουδαίοι όπως η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής Τζάνετ Γέλεν και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, κάθονται ένοχοι για τα εγκλήματά τους κατά της φύσης των Θεών. (Φωτογραφία του 2016)

συνωμοσίες και εμπρησμοί κεντρικών τραπεζών, Conspiracies and arson of central banks.

(Γελοιογραφία) Οι Κεντρικοί Τραπεζίτες βάζουν "πυροσβέστες" να σβήσουν τη φωτιά οικίας με βενζίνη που είναι εύφλεκτο χημικό για να αυξηθεί το χρέος των νοικοκυριών.