Ανθρώπινες Φυλές

Οι Ανθρώπινες Φυλές

Όλες οι ανθρώπινες φυλές κατά τον Όμηρο δημιουργήθηκαν από τους Θεούς. Αρχικώς υπήρχαν μόνο οι Θεοί, που δημιούργησαν τον Κόσμο με τα παιδιά τους, τους Σείριους. Οι Σείριοι είναι η Ελληνική Κοσμική φυλή τρισεκατομμυρίων ετών, που κατασκεύασε τα 7 παράλληλα σύμπαντα που περιέχουν τους γαλαξίες και τα ηλιακά τους συστήματα. Έχουν κατασκευάσει όλους τους πλανήτες και τους ήλιους που γνωρίζουμε, που στην πραγματικότητα είναι τεχνητοί. Οι Σείριοι είναι παιδιά των Θεών Υπερίων και της Θείας με ανθρώπινη μορφή, που συλλέγουν την αστρική σκόνη που ρίχνει η Θεά Θεία από τη γονιμότητά της, την μεταλλάσσουν με τη χρήση ειδικής υπερτεχνολογίας και δημιουργούν οποιοδήποτε υλικό θέλουν. Στη συνέχεια συγκεντρώνουν τα υλικά και κατασκευάζουν όποιο πλανητικό σύστημα επιθυμούν.

Τα Κρόνια Γένη γνωρίζουν την ύπαρξη των Σείριων, αλλά δεν τολμούν να τους πολεμήσουν διότι οι Σείριοι έχουν πολύ ανώτερη τεχνολογία από εκείνους. Οι Σείριοι δεν θεωρούνται ούτε άνθρωποι, ούτε Θεοί, αλλά κατασκευαστές του Κόσμου. Κάποτε σε συνάντηση που είχαν με τον ξαναγεννημένο, Ημίθεο Θησέα στη Νήσο Χίο το 2002 μ.Χ του εξήγησαν, ότι είναι υπεράνθρωποι και εργάζονταν για την εκπλήρωση Κοσμικών προφητειών. Του είχαν ζητήσει τότε να σπουδάσει γενετιστής, διότι οι άνθρωποι στο παρελθόν είχαν υποπέσει σε σφάλματα και αναμίγνυαν το γονίδιό τους με άλλους οργανισμούς, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι επί της Γαίας να γεννιούνται παραφυσικοί. Του είπαν επιπλέον ότι ο εχθρός προ των πυλών, πως ήταν οι Ασιάτες και κάτι έπρεπε να γίνει με τον υπερπληθυσμό της Γαίας. Αργότερα έγινε γνωστό στο Θησέα, ότι οι διαστημικές φυλές των ανθρώπων που είχαν αποικήσει στο παρελθόν τα αστέρια, πως είχαν κοινή καταγωγή τον πλανήτη Γαία. Η φυλή που είχε ταξιδέψει περισσότερο στο διάστημα, ήταν το Χρυσό Γένος.

Θεός Προμηθέας,δημιουργία ανθρώπου, πνοή ζωής,πρώτος άνθρωπος,God Prometheus,creation of man,breath of life, first man

Κατά τον Όμηρο η δημιουργία των ανθρώπων, έγινε από τον Θεό Προμηθέα που πήρε χώμα και ύδωρ για να φτιάξει πυλό. Στη συνέχεια φύσηξε πνοή ζωής, στο ομοίωμα ανθρώπου που είχε φτιάξει και ο άνθρωπος από πυλό, απέκτησε ζωή. Οι άνθρωποι ήταν πάντα κατ’εικόνα και ομοίωση Θεών. Ποτέ δεν είχαν κάποιο είδους ζώου στο γονίδιό τους, αλλά προσμίχθηκαν άνθρωποι με ζώα από τους Κενταύρους πολύ αργότερα. Κατά τον Ησίοδο ο Θεός Δίας δημιούργησε διαδοχικές φυλές ανθρώπων από χρυσό, ασήμι, χαλκό και σίδηρο. Κάθε φυλή συμβόλιζε, διαφορετικές πλευρές της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Το Χρυσό Γένος

Η πρώτη φυλή ανθρώπων φτιάχτηκε από «χρυσό». Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική τους ανωτερότητα, καθώς ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα και η ζωή τους ήταν ευχάριστη, με πλούσιες σοδειές. Οι ανώτεροι του Χρυσού Γένους συνήθιζαν να γευματίζουν με τους Θεούς και να διασκεδάζουν, με μια ζωή ανέμελη που τα σπαρτά ωρίμαζαν μόνα τους. Οι περισσότεροι ήταν ευχάριστοι, ευγενείς και δίκαιοι. Βασικό τους ελάττωμα όμως ήταν, ότι υπερέβαλλαν καθώς είχαν αναπτύξει ανώτερη φαρμακολογία και ζούσαν για πολλά χρόνια, δημιουργώντας υπερπληθυσμό και μόλυνση στη Γαία. Επιπλέον είχαν αναπτύξει υπερτεχνολογία και διαστημόπλοια με τα οποία αποίκησαν το διάστημα.

Χρυσό γένος,νοητική ανωτερότητα,ευχάριστοι,ευγενείς,δίκαιοι,Golden race,cognitive superiority,pleasant,polite,fare

Αργότερα υπερέβαλλαν και στις κτιριακές τους κατασκευές, όπου τα κτίρια τους χτίζονταν τεράστια και ακαλαίσθητα σε σχέση με την αρμονία του φυσικού περιβάλλοντος. Από συνάντηση του Θεού Διονύσου και της Θεάς Αθηνάς γνωρίζουμε, ότι του είπε πως στη θέση της σημερινής Ακρόπολης των Αθηνών, ότι είχε ανεγερθεί ναός ύψους 1.500 μέτρων προς τιμήν της, το οποίο ήταν δείγμα της υπερβολής του Χρυσού Γένους. Αυτή η ανθρώπινη φυλή μετά από λίγο χάθηκε από πολέμους που έγιναν αναμεταξύ τους, μετά από Θεϊκή εντολή. Η επίγεια ζωή τους ήταν σαν τον παράδεισο, αλλά λόγω των αμαρτημάτων τους , έπρεπε να χαθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες το Χρυσό Γένος συνεχίζει να υπάρχει στο σύμπαν, πέραν της Γαίας και ορισμένοι από τους απογόνους τους ζουν στον αστερισμό του Περσέα.

Το Αργυρό Γένος

Μετά τον αφανισμό της Χρυσής φυλής ο Θεός Δίας επί της Γαίας, έφτιαξε ανθρώπους από αργυρό(ασήμι). Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η λογική τους, όπου ότι έκαναν ήταν προσεχτικά μελετημένο. Ήταν για πολλά χρόνια παιδιά, νέοι και μετά από σύντομη περίοδο ωριμότητας, είχαν δύσκολα και απότομα γηρατειά. Η φυλή αυτή αναφέρεται ότι χάθηκε Κάτω από τη Γη, που σημαίνει ότι μάλλον έγιναν πόλεμοι με τους υποχθόνιους, που είναι τα Κρόνια Γένη και τελικά οι Κρόνιοι τους έκλεισαν στη Κάτω Γαία. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ήταν εγωιστές και δεν πρόσφεραν θυσίες στους Θεούς Δημιουργούς τους, όπως άρμοζε και γι’αυτό έπρεπε να χαθούν.

Το Χάλκινο Γένος

Χάλκινο Γένος,φαντασία ανθρώπων,αλληλοεξοντώθηκαν,Bronze race,human fantasy, self destroyed

Στη συνέχεια οι Θεοί της Γαίας, δημιούργησαν το Χάλκινο Γένος. Βασικό χαρακτηριστικό τους, ήταν η φαντασία των ανθρώπων που είχαν πολλές ιδέες, αλλά δεν ήξεραν να τις υλοποιήσουν. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεών τους και γι’αυτό θεωρούνται νοητικά υποδεέστεροι από το Χρυσό και Αργυρό Γένος. Καθώς δεν μπορούσαν να προάγουν τον πολιτισμό, έκαναν συνεχείς πολέμους ακόμη και από συνήθεια και έτσι ο αριθμός τους συνεχώς μειωνόταν. Είχαν ελάχιστη φαρμακολογία και μείωναν συνεχώς τα έτη που είχαν ειρήνη, σε σημείο που έφθασαν να χαθούν διότι οι γεννήσεις, ήταν πολύ λιγότερες από τους θανάτους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλληλοεξοντωθούν.

Το Γένος των Ηρώων

Το Γένος των Ηρώων ήταν οι Ημίθεοι, που είναι τα παιδιά των Θεών με τους θνητούς. Όταν τα παιδιά των ανθρώπων είναι απευθείας από τους Θεούς, η πρώτη γενεά τους ονομάζεται Ήρωες. Το Ηρωϊκό γένος δικαίως θεωρείται «Θεϊκή σπορά ». Πρόκειται κυριολεκτικά για μοναδικούς ανθρώπους, καθώς ήταν πρωτοπόροι σε πολλά επιτεύγματα. Συνήθως κατά την εφηβεία τους, εμφανιζόταν κάποιος Θεός του Ολύμπου, όπου τους ενημέρωνε για την πραγματική καταγωγή τους. Παιδιά Θεών με ανθρώπους ήταν ο Αχιλλέας, ο Ηρακλής, ο Περσέας, ο Αλέξανδρος (Πάρις), ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Θησέας και άλλοι.

Στη σύγχρονη εποχή ο Θεός Ερμής, είχε εμφανιστεί το 1995 μ.Χ σε ένα νεαρό που ήταν

Θεός Ερμής,αγγελιοφόρος Θεός,ταξιδευτής των ψυχών,Θησέας συνάντηση,God Ermis,God messenger,traveller of the souls,Theseus meeting

μετεμψύχωση του ήρωα Θησέα και τον ρώτησε τι αγαπούσε περισσότερο. Ο νεαρός Θησέας απάντησε τότε ότι αγαπούσε τη θάλασσα, καθώς τότε του διδάσκονταν και η «Ομήρου Οδύσσεια». Μετά ο Θεός Ερμής τον ρώτησε «Τι αγαπούσε περισσότερο από τη θάλασσα» και ο Θησέας αποκρίθηκε «Τον Θεό». Ο Θεός Ερμής τότε του είπε, ότι κατάγεται από τον «Θεό της θάλασσας». Οι Ήρωες εμφανίζονται ως λυτρωτές, είναι αυτοί που μέσα από τη γνώση, τη δυστυχία και το θάνατο έβγαιναν θριαμβευτές και σημάδευαν την ιστορία. Χαρακτηριστικό τους, ήταν η δικαιοσύνη προς τους ανθρώπους και το γεγονός πως ήταν πολεμοχαρείς, προκειμένου να ζήσουν καλύτερα οι επόμενες γενεές των Ελλήνων. Η ζωή τους ήταν πολύ δύσκολη και οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές δεν καταλάβαιναν ότι οι ήρωες ήθελαν το καλό τους. Η μοίρα των Ηρώων ήταν να έχουν σύντομη ζωή με έντονα συναισθήματα και πολλά κατορθώματα.

Το Σιδηρούν Γένος

Το Σιδηρούν Γένος είναι το ανθρώπινο γένος της εποχής μας που δημιουργήθηκε από τους Θεούς για να παραμείνει. Χαρακτηριστικό του είναι τα πολλά πάθη, καθώς το τελευταίο γένος των ανθρώπων αρέσκεται να δοκιμάζει πολλές διαφορετικές καταστάσεις και να ζει ποικιλοτρόπως. Γενικότερα όπως και τα άλλα γένη των ανθρώπων, έχει τη συνήθεια να αυτοκαταστρέφεται και να μολύνει τη Γαία, τον ιερότερο πλανήτη για τους Θεούς και τους ανθρώπους.

Οι προφητείες των Μάγια του Διός, ανέφεραν ότι έως τις 21 Δεκεμβρίου 2012 θα τέλειωνε μια χρονική περίοδος που διακατέχονταν από πάθη, καταναλωτισμό και μόλυνση για να επιστρέψουν οι «λευκοί», οι άνθρωποι δηλαδή στη φυσιολατρία και τον πνευματικό τρόπο ζωής.

Σύγχρονη Εποχή

Ο Θησέας που είχε γίνει άριστος γενετιστής το 2002 μ.Χ μετά την παρότρυνση των Σείριων,

γενετικός κώδικας ανθρώπου,έλικας,human dna

έφθασε σε σημείο να συνεργαστεί με Γαλλικά πανεπιστήμια και τελικώς απέδειξε την διαφοροποίηση του ανθρώπου, από τους γενετικά μεταλλαγμένους Κρόνιους. Προκειμένου να πετύχει και να ανακαλύψει την αιματολογική εξέταση, που ξεχώριζε άνθρωπο από μη άνθρωπο, είχε χρησιμοποιήσει χειρόγραφες σημειώσεις του φιλοσόφου Αριστοτέλη που ανέφεραν λεπτομέρειες για το ανθρώπινο γονιδίωμα. Οι άνθρωποι χωρίζονταν σε 7 φυλές που τις διαφοροποιούσε το χρώμα των τριχών τους. Οι φυλές αυτές ήταν οι μαυροτρίχηδες, οι καστανοτρίχηδες, οι γκριζοτρίχηδες, οι κοκκινοτρίχηδες, οι πορτοκαλοτρίχηδες, οι ξανθοτρίχηδες και οι ασπροτρίχηδες. Γνωρίζουμε ότι οι αρχικοί άνθρωποι ήταν όλοι μαυροτρίχιδες, όπως ήταν οι Σείριοι. Αργότερα με τεχνητό τρόπο, οι άνθρωποι άλλαξαν το χρώμα των τριχών τους και διαφοροποίησαν το γονίδιό τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η παραπάνω ποικιλομορφία στο χρώμα των τριχών των ανθρώπων. Η Θεά Θεία για παράδειγμα είχε μαύρα μαλλιά πριν τρισεκατομμύρια χρόνια που τα «άνοιγε» με διάφορες χημικές ουσίες και την έκαναν σχεδόν ξανθιά.

Οι Σείριοι επίσης είχαν δώσει μια κατάλληλη χημική ουσία στο Θεό Ήλιο, τον γιο των Θεών Υπερίων και Θείας, που την ήπιε μαζί με ανανά και τα μαλλιά του, άλλαξαν σε σκούρα ξανθά. Επίσης είχαν δώσει αυτή την ουσία στον Θεό Δία που ήταν μαυρομάλλης, πριν τη σύλληψη εγκυμοσύνης της ξανθιάς Νύμφης Λητούς και έτσι ο Θεός Απόλλων απέκτησε «χρυσά» μαλλιά που ήταν ξανθά ενώ η Θεά Άρτεμις γεννήθηκε καστανή.

γάλα καρύδας,ασπροτρίχηδες,γενετική μετάλλαξη.coconut milk, white hair, genetic mutation

Στους ανθρώπους οι Θεοί είχαν πραγματοποιήσει παρόμοια πειράματα και έτσι άλλαζαν το χρώμα των τριχών τους. Οι κοκκινοτρίχηδες γνωρίζουμε ότι δημιουργήθηκαν, όταν Θρακιώτες Δρυΐδες έδωσαν στους ανθρώπους να πιούν ειδική ουσία με συμπλήρωμα χυμού φράουλας ή κερασιού ή βύσσινου. Κάποιοι όμως το ήπιαν με τα σπόρια και τα μαλλιά τους πήραν χρώμα των σπόρων των καρπών. Αντίστοιχα στους πορτοκαλοτρίχηδες είχαν δώσει γιατρικό με πορτοκάλι, στους ξανθούς γιατρικό με λεμόνι, στους ασπροτρίχηδες γιατρικό με γάλα από καρύδα της Αφρικής και κάτι αντίστοιχο στις υπόλοιπες φυλές των ανθρώπων με διαφορετικό χρώμα τριχών. Ο Θησέας το 2002 μ.Χ, είχε αποδείξει ότι κάθε μια από τους 7 χρωματισμούς των τριχών των ανθρώπων πως είχε 33 έως 37 βαθμίδες έντονου χρώματος. Περαιτέρω είχε ανακαλύψει τη χημική ουσία που άλλαζε τις τρίχες των ανθρώπων και την έδωσε σε νεαρή γυναίκα να την πιεί, από τη Νότια Γαλλία μαζί με χυμό από ακτινίδιο. Το γονίδιό της τότε άλλαξε τα μαλλιά της και όλες οι τρίχες της απέκτησαν μόνιμα πράσινο χρώμα καθώς μεγάλωναν.

Πρασινοτρίχηδες,Θησέας,ακτινίδιο,γενετική μετάλλαξη,green hair,Theseus,kiwi,genetic mutation