Πράσινοι

πράσινοι,γκρίζοι,εξωγήινοι,κάθοδος εξωγήινων,ιπτάμενος δίσκος
πράσινος εξωγήινος,ανθρωποειδές,μαύρα μάτια,green alien,humanoid,black eyes

Τα πράσινα ανθρωποειδή που έπεσαν στην Ουγγαρία τον 17ο αιώνα, στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930, στο Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό των Η.Π.Α το 1947, στη Βόρεια Ευρώπη που συνάντησαν τον Θησέα το 2005, έχουν μέσα τους χλωροφύλλη, ενώ έχουν και απογόνους που ονομάζονται Γκρίζοι (Greys). Γνωρίζουμε ότι μιλούν κυρίως την Ελληνική Κοσμική διάλεκτο, αλλά έχουν και δική τους διάλεκτο. Είναι δισεκατομμυρίων ετών, κατάγονται από τον αστερισμό Ζήτα Ρετίκουλι και έχουν παραδεχτεί, ότι τους δημιούργησε ο Κένταυρος Χείρων επί της Γαίας. Οι φυλές των πράσινων-γκρίζων που επισκέπτονται τη Γαία είναι δημιουργημένοι σε εργαστήρια σε πειραματικές φιάλες και δεν έχουν γενετικά όργανα. Τα αρχικά πράσινα ανθρωποειδή, ήταν πρόσμιξη ανθρώπου και σπόρου από γρασίδι. Έτσι ο οργανισμός που είχε προκύψει ήταν σαν υπερμεγέθης βλαστός με πολλά χόρτα και ανθρώπινο κεφάλι. Τέτοια ανθρωποειδή μας έχουν δείξει σε φωτογραφίες οι επισκέπτες του διαστήματος. Δεν είχαν ούτε χέρια, ούτε πόδια. Για αυτή τους την καταγωγή δεν είναι καθόλου περήφανα τα πράσινα ανθρωποειδή, ενώ αποκαλούν τους προγόνους τους και κατώτερα όντα. Αργότερα οι Κένταυροι άλλαξαν την αναλογία ανθρώπου και φυτού στο γονιδίωμα των πειραμάτων τους, βάζοντας περισσότερο ανθρώπινο γονιδίωμα και δημιούργησαν πράσινο ανθρωποειδές με μαύρα μάτια για να απορροφάει το φως και να βλέπει στο διάστημα.

συνάντηση με εξωγήινους,δυτικοί με πράσινους,πράσινη ανάπτυξη
ζήτα ρετικουλι,καταγωγή εξωγήινων,αστερισμός ρετίκουλι,zeta reticuli

Κάποια άλλη εποχή οι πράσινοι είχαν περισσότερα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, με 5 δάχτυλα σε κάθε χέρι, αλλά αργότερα μειωθήκαν αυτές οι φυλές και σήμερα οι επισκέπτες στη Γαία έχουν μόνο 4 δάχτυλα σε κάθε χέρι. Οι περισσότεροι είναι επιθετικοί, καθώς είναι στρατιωτικοί που κινούνται στο διάστημα και θέλουν να πάρουν δείγματα ανθρώπινου ιστού ή ακόμη και ολόκληρους ανθρώπους. Δεν φορούν ρούχα και τρέφονται με χάπια, έτσι καταναλώνουν την ελάχιστη ενέργεια, καθώς δεν έχουν πρωκτό και δεν αποβάλλουν τίποτα. Με αυτό τον τρόπο ζουν και κινούνται στο διάστημα με την ταχύτητα του φωτός με τη χρήση διαστημοπλοίων, χωρίς

κεφάλι εξωγήινου,πράσινος εξωγήινος,πράσινο ανθρωποειδές,green alien,alien's head ,alien humanoid
πράσινοι εξωγήινοι,εξωγήινοι επικοινωνούν,εξωγαιηνοι,green aliens comminicate,could be earthling

να κουράζονται ιδιαίτερα. Συνήθως τα πράσινα ανθρωποειδή επισκέπτονται τη Γαία με διαστημόπλοια 3-4 ατόμων και γνωρίζουμε ότι όλοι τους μιλούν Ελληνικά. Ορισμένοι έχουν βάσεις στην Κοίλη Γαία, κινούνται υποθαλάσσια στους Ωκεανούς και παρατηρούνται από ταξιδιώτες. Γνωρίζουμε, ότι είναι οι κατασκευαστές των πυραμίδων στην Αίγυπτο μαζί με τις υπόγειες στοές τους, ενώ έχουν δώσει και την τεχνολογία «ενισχυμένης δέσμης φωτός» (laser) στους Αθηναίους για να κατασκευαστεί η Ακρόπολη. Με αυτό τον τρόπο κόπηκαν τέλεια οι πέτρες των Ελληνικών μνημείων της Ακροπόλεως και με αντιβαρυτικά οχήματα τοποθετήθηκαν στα κατάλληλα σημεία. Ακόμη και τα αγάλματα των Αθηναίων έχουν λαξευτεί με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, ότι υπάρχει και βίντεο που πήραν οι άνθρωποι από τα πράσινα ανθρωποειδή, που δείχνει την κατασκευή της Ακρόπολης με τον μεγαλοπρεπή Παρθενώνα, υπέρ της Θεάς Αθηνάς να ολοκληρώνεται. Ο Παρθενώνας σχεδιάστηκε από τους Αθηναίους, αλλά η τεχνολογία δεν υπήρχε παρά δόθηκε από τα πράσινα ανθρωποειδή. Τέτοια τεχνολογία είχαν και στα Ελευσίνια Μυστήρια, αλλά δεν την έδιναν οι μυστικιστές της αρχαιότητας, διότι υπήρχαν προφητείες ότι μετά τη μεγάλη άνοδο των Αθηναίων θα ακολουθούσε η παρακμή και πτώση τους.

εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.
εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.