Έννοια ΜΠΑΦΟΜΕΤ

ΜΠΑΦΟΜΕΤ: Ο B.A.P.H.O.M.E.T. στο Μυστικισμό των Τεκτόνων έχει πολυάριθμες έννοιες. Η πρωταρχική όμως είναι ότι σημαίνει “Bacchus Association Priest Hierarchy Ouranian Mysts Evolves Time” στα Ελληνικά “Βάκχος Εταιρία Ιερή Ιεραρχία Ουρανίων Μυστών Εξελίσσει Χρόνο” σε ελεύθερη μετάφραση “Βακχική Εταιρία Ιερής Ιεραρχίας Ουρανίων Μυστών που Εξελίσσει τον Χρόνο”. P.R.I.E.S.T. είναι τα αρχικά άλλης ομάδος που σημαίνει Ιερός. Οι ανώτεροι Ελευθεροτέκτονες λατρεύουν τον Θεό Διόνυσο ή Όσιρι σαν Παντεπόπτη Οφθαλμό. Ο Διόνυσος εμφανίζεται στην ανωτέρω φωτογραφία. Αυτή είναι και η πίστις της Λευκής Αδελφότητας.

Η δευτερεύον έννοια του ΜΠΑΦΟΜΕΤ για τους χαμηλόβαθμους μύστες της Ιεραρχίας των Μυστών, είναι “Beast Advanced Pray Hierarchy of Mysts Evolutional Treaty”, στα Ελληνικά “Θηρίο Ανώτερη Προσευχή Ιεραρχία Μυστών Εξελισσόμενη Συμφωνία”. Σε ελεύθερη μετάφραση “Ανώτερη Προσευχή Μυστών του Θηρίου με Εξελισσόμενη Συμφωνία” και λατρεύει το Θηρίο(Κτήνος) της χαμηλότερης εικόνας ως Αντίχριστο, Σατανά και Διάβολο. Ουσιαστικά οι χαμηλόβαθμοι Τέκτονες είναι οι Δεσμώτες στην “Αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα”, όπου δεν μπορούν να κουνηθούν από τα δεσμά της Μασονίας, καθώς δεσμεύονται από όρκους σιωπής, οικονομικά και νομικά συμβόλαια, ότι θα χάσουν τη ζωή τους, αν αποκαλύψουν τις μεθόδους που πράττει η Μαύρη Αδελφότητα εναντίον της Λευκής Αδελφότητας.

Υπάρχει η εκδοχή της ιστορίας ότι έξω από το σπήλαιο του Πλάτωνα, εκεί που κινούνται οι Άριστοι ελεύθεροι αιθερικοί Έλληνες στην ψυχή πως υπάρχει άλλο σπήλαιο, κι άλλο σπήλαιο, κι άλλο σπήλαιο, καθώς “Η γνώση προς το θείον είναι ατέρμονη” ακόμη και για τους θεοποιημένους θνητούς.

Πηγή: Ημίθεος Θησέας (1982-2005), γιος Θεού Ποσειδώνος.