Έννοια Ζ.Ι.Ο.Ν. για τη Μαύρη Αδελφότητα

Z.I.O.N.: Για τη Μαύρη Αδελφότητα “Ζ.Ι.Ο.Ν.” σημαίνει “Zeus is our nature”, στα Ελληνικά “Ο Δίας είναι στη φύση μας”, αλλά υπάρχουν και άλλες πολυάριθμες έννοιες. Είναι κίνημα Ιουδαίων σαυρανθρώπων κυρίως, που αναγνωρίζει τον Θεό Δία ως πατέρα των Θεών και θνητών, αλλά παράλληλα δέχεται να τον πολεμάει και ειδικά τους Διογενείς απογόνους του Έλληνες που θέλουν να τους θανατώσουν ολοκληρωτικά. Σε αυτή την ομάδα ανήκει για παράδειγμα ο Τζο Μπάιντεν, Αμερικανός πολιτικός και δικηγόρος, που υπηρετεί ως 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Εμανουέλ Μακρόν Πρόεδρος της Γαλλίας, ο Όλαφ Σολτς Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Γερμανίας, ο Μάριο Ντράγκι Πρωθυπουργός της Ιταλικής Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι Πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Νίκος Δένδιας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανδρέου βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής, ο Δημήτρης Κουτσούμπας Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (K.K.E.), ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β΄ και ο Κώστας Μπακογιάννης Δήμαρχος Αθηναίων.

 • Σκοπός αυτών των Ζιονιστών είναι ο διεθνής Σατανισμός, με ενδιάμεσο στάδιο την αθεΐα, την ανεργία και την αύξηση της φτώχειας των λαών, μέσω του διεθνούς δανεισμού.

 • Είναι μακροχρόνια κατάσκοποι των Εθνών, ελέγχουν ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων(στα αγγλικά Cloud Databases), το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(στα αγγλικά email), τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα(στα αγγλικά Social Media) για κατευθυνόμενη ενημέρωση.

 • Είναι υπεύθυνοι για τους εμπρησμούς σε όλα τα δάση της Γαίας, όπως τα Βόρεια, τα Εύκρατα, τα Τροπικά δάση με σκοπό τη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου και την αύξηση του κόστους αποκατάστασης της φύσης, όπως και των ασφαλιστικών εισφορών του Διεθνούς Δημοσίου, δηλαδή της γης των Θεών.

 • Θέλουν να συγχωνευτούν οι διαφορετικοί πολιτισμοί από όλο τον κόσμο για να μην είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν και να καταργηθεί η ατομικότητα του καθενός εξασθενώντας τις ελευθερίες του.

 • Θέλουν αναρχία και μη διεθνείς κανονισμούς, ένα πολυσύνθετο γεγονός που θα μπορούσε να έχει τρομερές νομικές συνέπειες για την ασφάλεια των ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος. Είναι γνωστοί για τη φράση τους “Εμείς δεν παράγουμε, αλλά μολύνουμε”.

 • Πράττουν διευρυμένη νοθεία σε όλες τις εκλογές με κάθε αθέμιτο τρόπο, κυρίως μέσω λογισμικών που παρουσιάζουν μόνο τα διαφοροποιημένα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

 • Έχουν οργανώσει τον Α’ Παγκόσμιο και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τον Ιουδαίο σαυράνθρωπο Αδόλφο Χίτλερ, να ορκίζεται ότι θα πραγματοποιήσει το ολοκαύτωμα με σκοπό την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Επίσης οργάνωσαν τη βομβιστική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης το 2001 με τις Μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α. και του Ισραήλ να πραγματοποιούν ελεγχόμενη κατεδάφιση σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο με σκοπό την επανακατασκευή του. (Πηγή: Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο). Γενικά προάγουν τον “Φόβο των Ιουδαίων και πάσχουν από φοβοφιλία-παραφιλία, αρέσκοντας να προκαλούν και να εκβιάζουν συνεχώς τους μη Εβραίους Ζιονιστές.

 • Συνωμοτούν σε όλες τις αποφάσεις τους, όπως στη διεθνή χρεοκοπία του 2008 με την κατάρρευση της επενδυτικής τράπεζας Lehman Brothers, όπου παρέσυρε τη διεθνή οικονομία σε προγραμματισμένη απώλεια δεκάδων τρισεκατομμυρίων ευρώ σε αξίες ακίνητων και κινητών περιουσιών. Μόνο οι απώλειες στα διεθνή χρηματιστήρια εκτιμώνται σε 14+ τρισεκατομμύρια ευρώ.

 • Το 2011 δημιούργησαν τεχνητά σεισμό στη βορειανατολική Ιαπωνία, μεγέθους 9,0-9,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με αποτέλεσμα παλιρροϊκό κύμα να πλήξει τη χώρα και να γίνει εκτενώς έκλυση ραδιενέργειας από πυρηνικό εργοστάσιο της.

 • Το 2013 οργάνωσαν τη συνωμοτική δολοφονία με το ΚΚΕ, του αναρχικού Αλβανού Παύλου Φύσσα, για να φυλακίσουν το πολιτικό κόμμα “Χρυσή Αυγή” που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τη Νέα Δημοκρατία.

 • Μεγάλες οργανώσεις που βασίζονται στη Δύση, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα, διευκολύνουν τη λήψη δανείου μέσω του Ζιονισμού από μια αναπτυσσόμενη χώρα, με σκοπό δήθεν να την επενδύσουν, αλλά κρυφός στόχος τους είναι η χρεοκοπία της, όπως συνέβη στην Ελλάδα με τα Μνημόνια. Συνήθως μια δυτική λύση εφαρμόζεται συχνά σε μια μη δυτική χώρα, με αποτέλεσμα την αποτυχημένη πρόοδο της και την υπουδούλωση του λαού της ακόμη και με πλαστά δάνεια.

 • Αποδοχή του καταπιστεύματος των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που διαχειριζόταν ο Αρτέμης Σώρρας, στον κρατικό προϋπολογισμό της Ελλάδος και μη γνωστοποίησή του στο ευρύ κοινό για να αυξηθεί το συνολικό χρέος και ποτέ να μην χρησιμοποιηθούν τα ανωτέρω χρήματα για αναπτυξιακό σκοπό.

 • Το 2019 βομβάρδισαν με πυρηνικά όπλα τμήμα του Αεροδρομίου Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, που κατέρρευσε ως τα θεμέλια του ενώ ήταν πυρηνικό καταφύγιο και το κράτησαν απόρρητο για να ανατρέψουν την κυβέρνηση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

 • Θέλουν να εξαπλωθούν οι νόσοι σε όλο τον κόσμο, όπως το βιολογικό όπλο του κορωνοϊού COVID-19, καθώς και να διεισδύσουν είδη που θα μπορούσαν να αποδειχθούν καταστροφικά σε μη ιθαγενή οικοσυστήματα. Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού προκαλούν πολλές θρομβώσεις, αλλά συνεχίζουν να τα υποστηρίζουν με κάθε τρόπο. Ανεξάρτητοι ηθικοί ιατροί, άνθρωποι στο γονίδιο, ανέφεραν ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια προκαλούν καρκίνο του αίματος. Οι Ζιονιστές της Μαύρης Αδελφότητας διοργανώνουν την επικείμενη Παγκόσμια Χρεοκοπία με διεθνή οικονομική κρίση, νέους ιούς και μαζικούς εμβολιασμούς με πειραματικά και θανατηφόρα εμβόλια m-RNA που αρρωσταίνουν τους εμβολιασμένους για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό της Γαίας. Είναι έτοιμοι και ήδη εφαρμόζουν το διεθνές πρόγραμμα “Η Μεγάλη Επαναφορά”, στα αγγλικά “The Great Reset”.


Δείτε επίσης: Γνωστοί Εβραίοι της Ελλάδος