Εβραίοι Σύμβουλοι και Δημοσιογράφοι

Νίκος Δένδιας Εβραίος, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,Greek Jews.
 1. Νίκος Τσάφος (Πρόεδρος του Center for Strategic and International Studies)

 2. Σάββας Καλεντερίδης (Στρατηγικός Αναλυτής, Συγγραφέας)

 3. Μάκης Μάτσας (Πρόεδρος Εβραϊκού Μουσείου)

 4. Μαργαρίτης Σχοινάς (Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής)

 5. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (νομικός, επιχειρηματίας με κοινωνική δραστηριότητα, πρώην μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Την περίοδο 2019 - 2021 ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»)

 6. Νίκος Καρανίκας (ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε την νομιμοποίηση της ιατρικής ινδικής κάνναβης)

 7. Γιώργος Πάλμος ή Αναστόπουλος (εκτίμηση), (Παρουσιάζεται ψευδώς ως αρχηγός της Ομάδος Έψιλον, συνεχιστής του Βλάχου πιθηκανθρώπου τρομοκράτη Γεώργιου Γκιόλβα και των οπλικών συστημάτων του υπέρ Γαλλίας, Γερμανίας και Ελλάδας, αναρχικός που δηλώνει κομμουνιστής, ορκισμένος ραββίνος - παπάς των Ιουδαίων και των Χριστιανών Ορθοδόξων και άλλοτε υποστηρικτής του Δωδεκάθεου)

 8. Αλέξης Παπαχελάς (διευθυντής Εφημερίδας Καθημερινή)

 9. Ιωάννης Πρετεντέρης (δημοσιογράφος)

 10. Νίκος Ευαγγελάτος (δημοσιογράφος)

 11. Αντριάνα Παρασκευοπούλου (δημοσιογράφος δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ)

 12. Λίνα Δρούγκα (δημοσιογράφος δελτίου ειδήσεων στο Open Beyond, πρώην δημοσιογράφος του MEGA)

 13. Σία Κοσιώνη (δημοσιογράφος του ραδιοφώνου και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας και από στοά των Χανίων Κρήτης)

 14. Ζαν Κοέν (Δημοσιογράφος και πρώην Σύμβουλος επικοινωνίας στον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη)

 15. Ηλίας Νικολακόπουλος (1947-2022) (Καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας στον τομέα Πολιτικής Επιστήμης με έμφαση στην εκλογική Κοινωνιολογία)

 16. Όλγα Τρέμη (δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 17. Τάκης Φύσσας, πατέρας του δολοφονημένου Αλβανού Αρβανίτη αναρχικού πιθηκάνθρωπου Παύλου Φύσσα. Οργάνωσε σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, κυρίως τον Νίκο Δένδια, τις Ισραηλινές Μυστικές Υπηρεσίες, το ΚΚΕ και άλλα ακροαριστερά πολιτικά κόμματα τη δολοφονία του γιου του, ενώ ορκίστηκε κιόλας πως θα είναι στημένη υπόθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να πάρει αποζημίωση εκατομμυρίων ευρώ η οικογένεια του από τις ασφαλιστικές εταιρείες και το Ελληνικό Δημόσιο για τη δολοφονία.

 18. Γιάννης Πλούταρχος (πραγματικό όνομα: Ιωάννης Κακοσαίος) λαϊκός τραγουδιστής.


(Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, Νότια Γαλλία και έδρα των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών, στα αγγλικά M.O.S.S.A.D.: Mystical Organization Secret Soldiers Administration of Defence και στα Ελληνικά: Μυστικιστικός Οργανισμός Κρυφών Στρατιωτών Διοίκησης Αμύνης)