Εβραίοι Μέλη του Μέρα25, ΚΚΕ και υπόλοιπα πολιτικά κόμματα

Νίκος Δένδιας Εβραίος, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,Greek Jews.
 1. Δημήτρης Κουτσούμπας (Γενικός Γραμματέας ΚΚΕ)

 2. Γαρυφαλλιά (Λίανα) Κανέλλη (βουλευτής ΚΚΕ)

 3. Κρίτων Αρσένης (βουλευτής Μέρα25)

 4. Σταύρος Θεοδωράκης (Πρόεδρος του κόμματος Το Ποτάμι)

 5. Μιχάλης Τρεμόπουλος (πρώην Πρόεδρος στους Οικολόγους-Πράσινους)

 6. Φώτης Κουβέλης (πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 7. Τέρενς Κουίκ (πρώην Υφυπουργός Επικρατείας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες)

 8. Μαρία Ρεπούση (πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.)

 9. Στέφανος Μάνος (βιομήχανος και πολιτικός με τα κόμματα Δράση, Οι Φιλελεύθεροι και Νέα Δημοκρατία)

 10. Νικόλαος Μιχαλολιάκος (ιδρυτής και Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, καταδικασθείς σε πρώτο βαθμό για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης. Λέγεται ότι είναι ξάδελφος του Αντώνη Σαμαρά, Πηγή: Παρίσι, Γαλλία)

 11. Κωνσταντίνος Μπογδάνος (βουλευτής και δημοσιογράφος, Πρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας)

 12. Αθανάσιος Γλαύκος «Θάνος» Τζήμερος (πολιτικός, επικεφαλής του συνασπισμού Εθνική Δημιουργία και ιδρυτής και νυν πρόεδρος του κόμματος δημιουργία, ξανά!)

 13. Γιώργος Καρατζαφέρης (δημοσιογράφος, πολιτικός, ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.). Το 2010 και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, τάχθηκε υπέρ και ψήφισε το 1ο μνημόνιο ως αρχηγός του ΛΑΟΣ. Τον επόμενο χρόνο ορκίστηκε Εβραίος ενώ ήταν ένας από τους τρεις αρχηγούς κομμάτων που στήριξαν την Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2009, είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός)

 14. Πέτρος Κωνσταντίνου, (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) Συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Υπεύθυνος για την υπόθεση της πυρπόλησης της MARFIN στη Λεωφόρο Σταδίου της Αθήνας, με 3 νεκρούς. Έβαλε Μουσουλμάνους να κάψουν την Αθήνα, Πράκτορες, δήθεν ακτιβιστές, έστησαν παράσταση κατά του ΙΡΑΝ, έκανε έκτροπα σε τελετή μνήμης στα Γιαννιτσά κλπ.


(Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, Νότια Γαλλία και έδρα των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών, στα αγγλικά M.O.S.S.A.D.: Mystical Organization Secret Soldiers Administration of Defence και στα Ελληνικά: Μυστικιστικός Οργανισμός Κρυφών Στρατιωτών Διοίκησης Αμύνης)