Εβραίοι Μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Νίκος Δένδιας Εβραίος, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,Greek Jews.
 1. Κυριάκος Μητσοτάκης (Πρωθυπουργός της Ελλάδος με την Νέα Δημοκρατία)

 2. Αντώνης Σαμαράς (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με τη Νέα Δημοκρατία)

 3. Κώστας Καραμανλής (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος την περίοδο 2004–2009 με την Νέα Δημοκρατία, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 4. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με τη Νέα Δημοκρατία)

 5. Γεώργιος Ι. Ράλλης (1918–2006, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος με τη Νέα Δημοκρατία)

 6. Κωνσταντίνος Καραμανλής (πρώην Πρωθυπουργός με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Έλληνας της Καππαδοκίας της Τουρκίας, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας και την ένωση των τραπεζών της, Πηγή: Λέσχη των Παρισίων, στα Γαλλικά Club de Paris)

 7. Θεοδώρα(Ντόρα) Μπακογιάννη (πρώην Δήμαρχος Αθηνών και βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία)

 8. Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης (Αντιπρόεδρος του κόμματος Νέα Δημοκρατία, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 9. Δημήτρης Αβραμόπουλος (πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας)

 10. Κυριάκος Πιερρακάκης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υπεύθυνος κατασκοπίας των Ελλήνων και χορήγησης προσωπικών δεδομένων σε τρίτους)

 11. Νίκος Δένδιας (Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄Αθήνας, Ιουδαιοποιήθηκε από τη μασονία του Παρισιού της Γαλλίας, οργάνωσε τη συνωμοσία και δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής που άνηκε αρχικά στο ΚΚΕ)

 12. Κωνσταντίνος Φλώρος (Αλβανός Αρβανίτης στρατηγός του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τον Ιανουάριο του 2020, υποστηριχτής πειραματικού θανατηφόρου εμβολίου κατά του κορωνοϊου)

 13. Άκης Σκρέτσος (υπουργός επικρατείας με Νέα Δημοκρατία)

 14. Νικόλας Γιατρομανωλάκης (Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, ένας από τους πολλούς ομόφυλους σεξουαλικά, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας)

 15. Αθανάσιος Πλεύρης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, υπουργός Υγείας, υπεύθυνος για τη θανάτωση χιλιάδων Ελλήνων με το πειραματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τη νόσηση εκατομμυρίων άλλων με το m-RNA εμβόλιο που περιέχει καρκίνο του αίματος. Εργάζεται ενάντια στους Ολύμπιους Θεούς και ειδικά στον Θεό Δία)

 16. Ιωάννης Βρούτσης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)

 17. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (υπουργός Άμυνας, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)

 18. Λίνα(Στυλιανή) Μενδώνη (υπουργός Πολιτισμού)

 19. Δημήτριος Καιρίδης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)

 20. Γιώργος Κουμουτσάκος (βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αναπληρωτής υπουργός και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας)

 21. Κώστας Μπακογιάννης (Δήμαρχος Αθηναίων)

 22. Θεοχάρης Θεοχάρης, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, υπουργός τουρισμού

 23. Νότης(Παναγιώτης) Μηταράκης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, υπουργός μετανάστευσης)

 24. Γιώργος Πατούλης (Περιφερειάρχης Αττικής από το 2019, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τέως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τέως Δήμαρχος Αμαρουσίου)

 25. Μιλτιάδης Έβερτ (πρώην Δήμαρχος Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία)

 26. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (πρώην υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία)

 27. Διονύσης Χατζηδάκης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)

 28. Αριστοτελία Πελώνη (δημοσιογράφος, σύμβουλος πολιτικής, πολιτικός και εξωκοινοβουλευτική αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος)

 29. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας)

 30. Γιώργος Γεραπετρίτης (Υπουργός Επικρατείας και βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία)

 31. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός Προστασίας του πολίτη, ένας από τους αρχηγούς των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών, εργάστηκε με την ομάδα του για την κατεδάφιση με εκρηκτικά του οικοδομικού τετραγώνου της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, στους δίδυμους πύργους του πρώην Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου)

 32. Ελευθέριος Οικονόμου (υφυπουργός προστασίας του πολίτη)

 33. Βασίλης Κικίλιας (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός υγείας, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Ελευθεροτέκτων, συμμετέχει ενεργά στη μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και άλλες μεθόδους όπως φτώχεια, αντικοινωνικότητα, στειρότητα, επιμιξία φυλών, αναρχία, μείωση προσδόκιμου ζωής κλπ.)

 34. Νίκη Κεραμέως (υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)

 35. Μπάμπης Παπαδημητρίου (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)

 36. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (πρώην βουλευτής Επικρατείας, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων)

 37. Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, πρώην διεθνής πολίστας)


(Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, Νότια Γαλλία και έδρα των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών, στα αγγλικά M.O.S.S.A.D.: Mystical Organization Secret Soldiers Administration of Defence και στα Ελληνικά: Μυστικιστικός Οργανισμός Κρυφών Στρατιωτών Διοίκησης Αμύνης)