Μέγας Αλέξανδρος και τα Χειρόγραφα για τους Κρονίους

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


μέγας αλέξανδρος και χειρόγραφα για τους Κρονίους,Great Alexander against Nephilims.

Συνεχίζοντας την σειρά άρθρων σχετικά με τις αποδείξεις της ύπαρξης των αρχαίων Θεών στον κόσμο, των Κρονίων ή Νεφελίμς αλλιώς, θα αναφερθούμε σε ένα θέμα που είναι ελάχιστα γνωστό και αυτό είναι η άγνωστη εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Τάκλα Μακάν ώστε να νικήσει όντα τα οποία μπορούσαν να απειλήσουν ολόκληρο τον κόσμο όπως το είχαν κάνει πολλά χρόνια πριν αφού όταν γεννήθηκαν το 40.000 π.Χ περίπου και μετά καθώς ζούσαν πλέον ανάμεσα μας, αποτελούσαν μέγα δυνάστη του ανθρωπίνου γένους.

Θα αναρωτηθεί κάποιος πως είναι ποτέ δυνατόν ο Αλέξανδρος να πολέμησε Κρονίους-Νεφελίμς. Υπάρχουν πουθενά αποδείξεις για την εκστρατεία αυτή; Φυσικά και υπάρχουν και θα έλεγε κανείς πως δεν είναι και λίγες και αποδεικνύουν περίτρανα και την ύπαρξη των αρχαίων Θεών και τον πόλεμο που έκανε ο Αλέξανδρος εναντίον τους.

Ακολουθούν οι πηγές:

 
Η παρών ιστοσελίδα του ιστοτόπου dionisos12.com είναι αφιερωμένη στον εκλιπών Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας της Ελλάδος (1939 - 2008) που ήταν κρυφός φυσιολάτρης, στον κατά κόσμον Χρήστο Παρασκευαΐδη, που διετέλεσε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος την περίοδο 1998 - 2008.

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας της Ελλάδος,κρυφός φυσιολάτρης,Χρήστος Παρασκευαΐδης, που διετέλεσε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος την περίοδο 1998 - 2008.