Δεντράνθρωποι

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadgetΟι δεντράνθρωποι είναι ανθρωποειδή που δημιούργησε ο Κένταυρος Χείρων πριν από πολλά χρόνια, πιθανότατα δισεκατομμύρια όταν πρόσμιξε δέντρο με άνθρωπο. Στην εμφάνιση είναι δέντρα με στόμα, μύτη, μάτια, τρύπες για αυτιά και τεράστια κλαδιά για χέρια και πόδια. Έχουν
δεντράνθρωπος,κρόνιος,μεταλλαγμένος,tree man,Cronian, mutant
κατέβει πολλές φορές στη Γαία, προκαλώντας τον τρόμο στους ανθρώπους, καθώς μπορούν ακόμη και να κρύβονται στο δάσος. Η δύναμή τους είναι ίση με δεκάδες άνδρες, έχουν ύψος περίπου 2 μέτρα και 60 εκατοστά και υπάρχουν και άλλες φυλές τους, που είναι ψηλότεροι και δυνατότεροι. Ζουν σε άλλους αστερισμούς και έχουν εξειδίκευση στην κατασκοπία. Στη Γαία υπάρχουν πολλοί που ζουν στην Κοίλη Γαία, στον αντεστραμμένο φλοιό της Γαίας δηλαδή και είναι σύμμαχοι των άλλων Κρονίων. Έχουν υπερόπλα και τα διαστημόπλοιά τους είναι αντίστοιχου μεγέθους. Συνήθως έχουν όπλα με «ενισχυμένη δέσμη φωτός» (laser), τρέφονται με ζώα και ανθρώπους, ενώ νοητικά είναι ανώτεροι από τους επιστήμονες της Γαίας. Ο εγκέφαλός τους είναι υπερμεγέθης και το βασικό ελάττωμά τους, εκτός από την εμφάνιση, είναι ότι είναι πολύ αργοί στο περπάτημα. Οι δεντράνθρωποι το 2005 μ.Χ γνωρίστηκαν με τον Διόνυσο, που τον εντόπισαν από την αύρα του, όπου του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στα αστέρια για πολεμικούς λόγους. Εκείνος αρνήθηκε και αργότερα η πληροφορία έφτασε διαφοροποιημένη στην Ελλάδα, όπου οι Έλληνες
δεντράνθρωπος,κρόνιος,μεταλλαγμένος,tree man,Cronian, mutant
πανικοβλημένοι και ημιμαθείς θεώρησαν ότι τα δέντρα είναι επικίνδυνα και μπορούν μόνα τους να εξελιχθούν, να αποκτήσουν χέρια και πόδια και να αρχίσουν να ομιλούν την Ελληνική Κοσμική Διάλεκτο. Έτσι από το 2006 και μετά είχε δοθεί εντολή στον Ελληνικό στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες να καίγονται τα φυσιολογικά δάση, διότι θα μπορούσαν να είναι πιθανοί εχθροί της Ελλάδος. Στη Γαλλία ειδικά που μισούν την Ελλάς τη χώρα των Ολύμπιων Θεών, οι φήμες έλεγαν ότι οι εξωγαίηνοι ρίχνουν μια σκόνη στα δέντρα και τα δάση ζωντανεύουν από την επιρροή της. Την ίδια στιγμή δυσφημούσαν την Ελλάδα και εξόρυσσαν τους ορυκτούς πλούτους της Ελλάδος αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ αύξαναν και το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.

ξωτικό,δεντράνθρωπος,elf, tree men
Μια μακρινή φυλή των δεντροανθρώπων επί της Γαίας που έχουν δέντρο και ορισμένες φορές πίθηκο, είναι οι σημερινοί Ινδοί και Πακιστανοί. Οι συγκεκριμένες φυλές, έχουν βρεθεί ότι έχουν γονιδιακά πολύ περισσότερο άνθρακα που είναι παραφυσικό, ενώ παρουσιάζουν και πολλές δερματοπάθειες, ακριβώς όπως τα δέντρα. Οι δεντράνθρωποι έχουν γίνει ταινία για να παρουσιαστούν στο κοινό, με τίτλο «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» , ηλεκτρονικό παιχνίδι για υπολογιστές και ταινία μετά από εντολή «μυστικών λέσχεων». Το όνομα του παιχνιδιού είναι «Τέχνη του Πολέμου»(Warcraft).
Αποτελέσματα Συμβίωσης Ανθρώπων και Κρονίων
Ψυχική Κατάσταση Πολιτικών που θα αντιμετωπίσουν τα Κρόνια Γένη της Γαίας

Φωτογραφίες αποδείξεως της ύπαρξης των δεντροανθρώπων.

ποτήρι με δεντράνθρωπο,κρόνιος,σύμβολο ύπαρξης,cup with tree men, Cronian, symbol of existence,
δεντράνθρωπος,κρόνιος,ζωγραφιά ανθρωποειδούς,Cronian, Painters hominid,tree man
δεντράνθρωποι, διακοσμητικά,κρόνιοι, decorations,cronian,tree men


ζωγραφική δεντράνθρωπος,κρόνιος,μύθος και ιστορία,painting tree men, Cronian, myth and history
δεντράνθρωπος,κρόνιος,ασθενής,δερματοπάθεια,Cronian, patient, dermatosis
δεντράνθρωπος,κρόνιος,ασθενής,δερματοπάθεια,tree man,Cronian, patient, dermatosisδεντράνθρωπος,κρόνιος,tree man,cronian
δεντράνθρωποι,αστυνομία του Πακιστάν,Κρόνια Γένη,treemen,police in Pakistan,Nephelims.Νεφελίμ, Ινδοί μεταλλαγμένοι,treechild, nephelim, indian mutated.δεντράνθρωποι,συνέδριο γυναικών,Κρόνια Γένη,treewomen,women's congress,Nephelims.
ομοίωμα δεντρανθρώπου,κρόνιο γένος,dummy tree man,cronian race
γλυπτό,δεντράνθρωπος,κρόνιος,Cronian,tree man, sculptureδεντράνθρωποι,αστυνομία του Πακιστάν,Κρόνια Γένη,treemen,police in Pakistan,Nephelims.Ινδοί διαμαρτύρονται,Νεφελίμ, μεταλλαγμένοι,Indians complain, Nephilim, mutant.

Δεντράνθρωπος από την Ινδονησία που ανέπτυξε παραφυσική δερματοπάθεια


Δεντράνθρωπος από το Πακιστάν που ανέπτυξε παραφυσική ανωμαλία στο κρανίο του


Η ταινία "Τέχνη του Πολέμου"(στα αγγλικά Warcraft) που αναφέρεται στους Κρονίους παραφυσικούς που ζουν στην Κοίλη Γαία


                             εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.                                                εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.