Ανθούσες

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadgetΟι Νύμφες Ανθούσες ήταν γυναικείες Θεότητες που συνέλεγαν λουλούδια κυρίως την άνοιξη και τα χάριζαν στους νέους για να γευτούν τον έρωτά τους. Ήταν Θεότητες της φύσης που σχετίζονταν με τα άνθη. Συνέλεγαν λουλούδια για να στολιστούν και για να προάγουν τη χρήση τους. Με τα άνθη των λουλουδιών οι Νύμφες έπλεκαν τα στεφάνια τους, το γαμήλιο στεφάνι των θνητών και έδειχναν στους ανθρώπους πώς να είναι συναισθηματικοί .

Όμορφη Ανθούσα

Τα ροδοπέταλα των ανθέων, δίνονταν ως δώρο, απλώνονταν στο τραπέζι, χρησιμοποιούνταν στα κεριά, τοποθετούνταν σε γράμματα, έδιναν γεύση στο φαγητό, στόλιζαν το κρεβάτι, το μπάνιο και χρησιμοποιούνταν ως γλυκό που διέγειρε τα συναισθήματα των ανθρώπων. Γνωρίζουμε ότι οι Δρυΐδες της Θράκης, της γης του Θεού Άρη ότι είχαν διδαχθεί την αρωματοθεραπεία από τις Ανθούσες. Είχε παρατηρηθεί ότι οι άνδρες ήταν πιο γόνιμοι, όταν οι γυναίκες μύριζαν άνθη και έτσι οι γυναίκες τα προτιμούσαν για τον ερωτισμό τους. Σύμφωνα με τους δεντροανθρώπους, οι Δρυΐδες που ήταν άριστοι γενετιστές της αρχαιότητας, είχαν βρει αρώματα που ταίριαζαν στους ανθρώπους ανάλογα με το χρώμα των τριχών τους.
πέταλα λουλουδιών
Κάθε άνθρωπος στο γονίδιό του έχει μια φυσική μυρωδιά μου απορρέει από το σώμα του. Στην αρχαιότητα που οι φυλές ήταν πιο ομοιογενείς, οι ξανθιές είχαν ελαφρά αρώματα και οι μελαχρινές πιο έντονα. Επίσης είχαν βρει πια αρώματα αντιστοιχούν στην κατάλληλη εποχή προκειμένου να αποφεύγονται οι αλλεργίες.                             εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.                                                εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.