Διαφημίσεις υπέρ των Κρονίων (Nephilims)

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


Διαφήμιση υπέρ των Κρονίων(Nephilims), προκειμένου να γίνουν περισσότερες γενετικές προσμίξεις ανθρώπων με ζώα και να καταλάβουν τη Γαία τα ανθρωποειδή. Ξένες δυνάμεις και ειδικά Γάλλοι και Αμερικανοί με κατώτατη παιδεία επιβάλλουν τέτοιες διαφημίσεις στην Ελλάδα για να μας προκαλούν και να μας αρρωστήσουν ακριβώς όπως έγινε με τις δικές τους κοινωνίες, προκειμένου να στηριχθεί η κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Εδώ βλέπουμε την Νάνσυ Σπετσιώτη να σκηνοθετεί βίντεο, όπου Κρόνιος γενετικά μεταλλαγμένος με πίθηκο και δέντρο στο γονίδιό του, να πρόκειται να γίνει δωρητής μυελού των οστών σε οικογένεια φυσιολογικών ανθρώπων. Στην πραγματικότητα και το κορίτσι που υποδύεται μοιάζει να έχει πίθηκο στο γονίδιό του. Όλα αυτά συμβαίνουν, διότι οι ξένοι είναι ολιγομαθείς και άρρωστοι με πρώτους τους Γάλλους και στη συνέχεια τους Βέλγους των Βρυξελλών, που πιστεύουν ότι θα φτάσουν την Θεοσοφία και το καλό, βιάζοντας κάθε όμορφο και πολιτισμένο άνθρωπο της Ελλάδος. Αποφασίζουν δηλαδή με κριτήριο την ικανοποίηση των καταναλωτικών τους αναγκών που στην πραγματικότητα είναι ατελείωτες, καθώς μιλάμε για ανθρωποειδή και ψυχασθενείς που επιτρέπουν τέτοιες απόψεις να διαδίδονται, για να επιβληθεί η ανηθικότητα και η καταστροφή της φύσης.


Βίντεο Χρηστιανών ενάντια στην πολυμορφία και υγεία των λευκών ανθρώπων, που δημιουργήθηκαν από τους Ολύμπιους Θεούς. Υπενθυμίζεται ότι οι παραφυσικές γενετικές μεταλλάξεις που προκαλούν οι αιμομιξίες πως είναι αθεράπευτες.