Σύνολο Ιστορικής Χρονολόγησης

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


Χρονολογία

Σημαντικά Ιστορικά Γεγονότα


πριν 7,8 τρισεκατομμύρια + έτη

Ο ΘΕΟΣ δημιουργεί την Δημιουργίνα από το σώμα του και την γονιμοποιεί. Καρπός του έρωτά τους είναι ο Δημιουργός.πριν 7,7 τρισεκατομμύρια έτη

Ο Δημιουργός που ήταν Έλληνας Θεός πραγματοποιεί την  «Μεγάλη Σχάση» και η ύλη που είχε συγκεντρωθεί εκρήγνυται και διασκορπίζεται στα πέρατα του Κόσμου. Από την Γαία, τον Χάος, τον Έρωτα και τον Τάρταρο θα προέλθουν οι Πρωτόγεννοι Θεοί του Κόσμου που θα γονιμοποιούνται αναμεταξύ τους για να προέλθουν όλοι οι επόμενοι Θεοί που είναι Ελληνικής καταγωγής.πριν 7,2 τρισεκατομμύρια έτη

Οι  Έλληνες Σείριοι αρχίζουν να κατασκευάζουν τον Κόσμο με τα 7 Παράλληλα Σύμπαντα και να δημιουργούν πλανήτες και αστέρες(ήλιους), που θα σχηματίσουν αργότερα τους σημερινούς αστερισμούς.


πριν 2,7-7 τρισεκατομμύρια έτη

Από τους Σείριους, ο  Ήλιος, η Σελήνη και η Ηώ θεοποιούνται. Η Ηώ δίνει το όνομά της σε αστερισμό του Κοσμικού Θόλου. Ήταν όλοι τους παιδιά των Θεών Υπερίων και Θείας.


πριν 207 δισεκατομμύρια έτη

Οι Σείριοι κατασκευάζουν τον πλανήτη Ωστερίων, που ήταν 40 φορές μεγαλύτερος της Γαίας και προϋπήρχε στη θέση του σημερινού μας πλανήτη. Μετά από 200 δισεκατομμύρια χρόνια ζωής τα ορυκτά του πλανήτη εξαντλήθηκαν και οι υπεράνθρωποι της εποχής εκείνης δεν μπορούσαν πλέον να κατασκευάζουν και να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ο πληθυσμός των Ελλήνων Θεών ήταν πολλά εκατομμύρια και μονομαχούσαν όλοι μαζί για την εξουσία. Οι  «Τεχνολογίες των Θεών» είχαν εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό και ολόκληρα τροπικά δέντρα μπορούσαν να μεταλλάσσονται σε πνεύματα και να γίνονται τεράστιες σαύρες που πολεμούσαν τους  Θεούς ανθρώπινης μορφής, που τολμούσαν να διασχίσουν τα δάση τους. Ζούσαν τότε οι περισσότεροι Θεοί της Ελληνικής Μυθολογίας και ο Θεός Ποσειδών μαζί με τον Θεό Δία είχαν αρχηγική θέση. Ο Δίας είχε πυροβοληθεί δύο φορές μία στο στήθος και μία στην πλάτη από πολέμους. Οι Σείριοι τότε έκριναν πως υπήρχε υπέρ ευημερία και ανατίναξαν τον πλανήτη Ωστερίων, καθώς είχε γίνει ανισοβαρές διαστημόπλοιο, επικίνδυνο για την πλοήγηση και ασφάλεια του πρώτου από τα επτά σύμπαντα. Όλοι οι Θεοί τότε πέθαναν και ξαναγεννήθηκαν πολύ αργότερα στον πλανήτη Γαία. [Πηγή: Συνάντηση των Θεών Διονύσου και Ποσειδώνος την Ολυμπιάδα (697,4) στην Στερεά Ελλάδα.]


πριν 6,7 δισεκατομμύρια έτη

Οι Σείριοι κατασκευάζουν τον πλανήτη Γαία και στο εσωτερικό του τοποθετούν το αυγό της Γέννησης. Τοποθετούν πολλά ορυκτά για να είναι αυτάρκης πλανήτης και προικίζουν την Ελλάς τη χώρα των Θεών με τα πολυτιμότερα μέταλλα. Σχέδια της Γαίας μας έχουν δείξει στη σημερινή εποχή οι Πράσινοι εξωγήινοι που επισκέπτονται τον πλανήτη μας για εξερεύνηση και αποστολές στην Κοίλη Γαία.
πριν 1-6 δισεκατομμύρια έτη

Ξαναγεννιούνται οι Έλληνες Θεοί και ονομάζονται Ολύμπιοι από το Ελληνικό Πάνθεον, όπου κατοικούν στο παλάτι τους στο όρος Όλυμπος. Ορισμένες Νύμφες της φύσης που ονομάζονταν θεότητες δεν υπήρχαν στην αρχαιότητα στον πλανήτη Ωστερίων, αλλά δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά ως αποτέλεσμα της ερωτικής ένωσης Θεών και ανθρώπων.


Σε διάρκεια 6,7 δισεκατομμυρίων ετών

Ο Θεός Προμηθέας, γιος των Θεών Ιαπετού και Κλυμένης, πήρε χώμα και ύδωρ και δημιούργησε λάσπη. Στη συνέχεια φύσηξε πνοή ζωής στα ομοιώματα ανθρώπων που έφτιαξε και αυτά ζωντάνευσαν. Έτσι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν κατ'εικόνα και ομοίωση Ολύμπιων Θεών. Στη διάρκεια των 6,7 δισεκατομμυρίων ετών στον πλανήτη Γαία έχουν δημιουργηθεί 5 Γένη ανθρώπων. Το Χρυσό, το Αργυρό, το Χάλκινο, το Σιδηρούν και των Ηρώων που ήταν τα παιδιά των Θεών πρώτης γενεάς. Το επόμενο γένος που θα ακολουθήσει το Σιδηρούν της εποχής μας, θα είναι το Λίθινο. Ο Θεός Επιμηθέας δημιούργησε εκατομμύρια είδη ζώων στη Γαία και η Θεά Δήμητρα δισεκατομμύρια είδη σπόρων φυτών προκειμένου να αυτοσυντηρείται η τροφική αλυσίδα στον πλανήτη μας. Τεχνογνωσία γενετικής, δημιουργίας χλωρίδας και πανίδας έχουν επίσης από τότε στον πλανήτη Σελήνη.  


πριν 120 εκατομμύρια + έτη

Ο Κένταυρος Χείρων ενώνει ανθρώπινο γονιδίωμα με χιλιάδες είδη ζώων, πτηνών, ιχθύων και εντόμων και δημιουργεί τα Κρόνια Γένη που ονομάζονται και Νεφελίμ. Τα ρυπαρά έθνη, κατά τον Μέγα Αλέξανδρο, πολλαπλασιάστηκαν και αποίκησαν το διάστημα πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια. Οι άνθρωποι ήταν πάντοτε παλαιότεροι από τους Κρόνιους, πιο παλαιοί ακόμη και από τους δεινοσαύρους. Οι εποχές, οι φυλές των ανθρώπων και οι διάλεκτοι είναι που αλλάζουν και διαφοροποιούνται ανά τους αιώνες. Οι  υπόλοιποι Κένταυροι που είχαν ως πρότυπο τον Χείρωνα αύξησαν αργότερα τις προσμίξεις ανθρώπων και ζώων στον αριθμό των 200 εκατομμυρίων ειδών σε όλο τον Κόσμο(7 σύμπαντα), έως το 2012 μ.Χ. Οι Πράσινοι εξωγήινοι που είναι Κρόνιοι, δηλαδή Νεφελίμ, απέκτησαν τεχνολογίες εξωσωματικής γονιμοποίησης για να μεταλλάσσονται μόνοι τους και να προσθέτουν ανθρώπινο γονιδίωμα στους απογόνους τους, για να γίνουν ευφυέστεροι.


πριν 100 εκατομμύρια  έτη

Οι Σείριοι κατασκευάζουν και παραδίδουν τον πλανήτη Σελήνη, στους Έλληνες Ανδρομέδιους που κατάγονται από τον αστερισμό της Ανδρομέδας. Ο πλανήτης Σελήνη είναι τεχνητός με πολλά εσωτερικά κανόνια, το μεγαλύτερο από τα οποία έχει διάμετρο περίπου 2,7 φορές το πλάτος της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Ουσιαστικά είναι υπερόπλο και στρατιωτική βάση της αρχαιότητας. Η Σελήνη δεν υπήρχε πάντοτε σε τροχιά γύρω από τη Γαία, αλλά την κατασκεύασαν και την έφεραν εξωγήινοι ανθρώπινης μορφής θέτοντάς τη σε εποπτικό ρόλο πλησίον της Γαίας. Εκεί συχνά ζει και η Θεά Σελήνη, η κόρη του Θεού Υπερίων.


πριν πολλές χιλιάδες - εκατομμύρια έτη

Ο Θεός Ήφαιστος, γιος των Θεών Δία και Ήρας, δημιουργεί με την υποστήριξη του Θεού Άδη στην Κάτω Γαία(Τάρταρα) τα πνεύματα Ελοχίμ. Οι Ελοχίμ ήταν αγγελιοφόροι των Ταρτάρων και δεν είχαν παιδιά. Τα ονόματά τους ήταν Ελληνικά.


πριν 300.000-150.000 έτη

Εμφάνιση του πιθηκανθρώπου Homo sapiens στην Αφρική


πριν 40.000 έτη

Παλαιολιθική Εποχή


 34.000-31.000 π.Χ

Εποχή της Αίνου Ελλάς


31.000-28.000 π.Χ

Εποχή της Αρισμάπιας Ελλάς


26.000-20.000 έτη

Τελευταίος Παγετώνας


28.000-25.000 π.Χ

Εποχή της Ινδικής Ελλάς


 25.000-22.000 π.Χ

Εποχή της Περσικής Ελλάς


25.000-17.000 π.Χ

Κατασκευάζεται το «Ιερατείο της Αυγής» στη Νοτιοδυτική Αφρική. Υπολογίζεται ότι υπήρχε από την προηγούμενη ζωή του φιλοσόφου Δημόκριτου. Το Ιερατείο ήταν αφιερωμένο στην Ηώ, στην Μητριαρχία, είχε κιονόκρανα με μεγαλύτερες αριστερόστροφες σπείρες, υπερμεγέθες άγαλμα του Άτλαντος και ήταν στραμμένο προς την ήπειρο Ατλαντίς. Εκπροσωπούσε επίσης την πρώτη ώρα της ημέρας, την Θεά Αυγή που είναι το πρώτο φως. Ακόμη ήταν η ιερότερη ώρα που πρέπει να κοιτούν όλοι μόλις πεθάνουν και βγει η ψυχή από το σώμα τους, καθώς ζεσταίνεται η ψυχή τους που είναι ηλεκτρισμός και ανεβαίνει στους ουρανούς, απ'όπου στέλνεται με εξωγήινο μηχανισμό στο Παλάτι των Ψυχών, στον Άδη.  
 22.000-19.000 π.Χ

Εποχή της Δραβίδιας Ελλάς


19.000-16.000 π.Χ

Εποχή της Ατλαντίς Ά Ελλάς


16.000-13.000 π.Χ

Εποχή της Ατλαντίς 'Β Ελλάς


13.000-10.000 π.Χ

Εποχή της Ατλαντίς ΄Γ Ελλάς


10.000 π.Χ

Εμφανίζονται τα πρώτα γλυπτά «ειδώλια» στη Θεσσαλία στους Οικισμούς Σέσκλο και Δίμηνι πλησίον του Βόλου. Τα ειδώλια αναπαριστούν ανθρώπους και όχι τερατόμορφους Κρόνιους(Νεφελίμ) όπως συμβαίνει σε άλλους λαούς και θρησκείες. 

9.800 π.Χ

Βύθιση της Ηπείρου Ατλαντίδος το πιθανότερο από τη Σελήνη, καταστροφή του υπέρ ιερατείου στην Ελευσίνα και αλλαγή του οικουμενικού φυσικού κλίματος. Για χιλιάδες χρόνια έβρεχε στάχτη και στα ποτάμια έρρεαν δηλητηριασμένα νερά. Τα ζώα μεταλλάσσονταν γενετικά, αρρωσταίναν και πεθαίναν. Οι άνθρωποι αναγκάστηκαν σε μετανάστευση στην Αίγυπτο και αργότερα στην Βαβυλώνα για να βρουν ασφαλές και υγιές περιβάλλον διαβίωσης.

5.000+ έτη  π.Χ

Εξωγήινοι ανθρώπινης μορφής έφεραν από τον πλανήτη Άρη χώμα και οστά πιθηκανθρώπων και τα εναπόθεσαν στην Αφρικανική ήπειρο. Αυτό μπέρδεψε τους αρχαιολόγους και ανθρωπολόγους της σημερινής εποχής, που εξερευνώντας την Αφρική βρήκαν σκελετούς εκατοντάδων χιλιάδων ετών με πίθηκο στο γενετικό υλικό τους. Το αξιοπερίεργο ήταν όμως, πως επίσης βρέθηκαν σε αρχαία ορυχεία ανθρώπινοι σκελετοί σε μεγαλύτερο βάθος και παλαιότεροι σε ηλικία από τους σκελετούς πιθηκανθρώπων που βρίσκονταν στα ανώτερα χώματα της Αφρικής. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Αφρικής πως ήταν παλαιότεροι από τους πιθηκανθρώπους της. Αργότερα οι απόγονοι των φυλών αυτών αναμίχθηκαν και αποίκησαν την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη και την υπόλοιπη Γαία. Στην Αφρική υπήρχαν ελάχιστοι άνθρωποι και αργότερα επιμίχθηκαν με πιθηκανθρώπους Ασιάτες λίγων χιλιάδων ετών μετανάστες, που επέστρεφαν στα πάτρια εδάφη τους.
3.800 π.Χ

Οι Ολύμπιοι Θεοί δημιουργούν το Χάλκινο Γένος των ανθρώπων και του ζητούν να μεταναστεύσει από την Αφρική στην Κρήτη με σκοπό την εύρεση της γης των Θεών που ονομαζόνταν Ελλάς. Η φυλή αυτή αποκαλούνταν Πελασγοί.

3.700 π.Χ

Μινωικός πολιτισμός ξεκινά στην Κρήτη


3.500 π.Χ

Πρώτος πολιτισμός των Σουμέριων και μουμιοποίηση στην Αίγυπτο


3.000 + π.Χ

Ξαναχτίζεται το Κοσμοδρόμιο της Έλευσης στην Ελευσίνα, από τις Πλειάδες. Οι Έλληνες που κατάγονται από πολλές εξωγήινες φυλές κατακτήθηκαν από τους ανθρώπους του αστερισμού των Πλειάδων και ξανακατασκεύασαν την Έλευσις.


2.560 π.Χ

Οι Κρόνιοι Πράσινοι εξωγήινοι χτίζουν στη Νεκρόπολη της Γκίζας την πυραμίδα του Χέοπα.


1.700 π.Χ

Σεισμός καταστρέφει το παλάτι της Κνωσού στην Κρήτη


1.627 π.Χ

Έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας, που οδήγησε σε παλιρροιακό κύμα στο Αιγαίο Πέλαγος. Αλλαγή του οικουμενικού κλίματος και υποχρεωτική μετανάστευση Κρητικών στην Αίγυπτο της Αφρικής.
1.400 π.Χ

Επανίδρυση του Μαντείου των Δελφών (6η Απολλωνία)


1.235 π.Χ

Η Αθηνά ή σημερινή Αθήνα, πόλη της Θεάς της σοφίας Αθηνάς και κόρης του Δία, ιδρύεται στην Αττική.


1.200 π.Χ

Τρωικός Πόλεμος. Έζησε και σταυρώθηκε στο Ισραήλ ο Ιησούς, ο γιος της Δηιδάμειας που είχε σχέση με τον Ημίθεο Αχιλλέα.


1.000 π.Χ - 26.000 π.Χ

Άνθρωποι γίγαντες με ανώτερη φαρμακολογία μεγάλωναν και έφταναν σε ύψος τα δεκάδες μέτρα.


1.000 π.Χ

Τέλος Ελληνιστικής περιόδου στην αρχαία Ελλάδα


863 π.Χ

Ιδρύεται το Bath στην Αγγλία


800 π.Χ

Άνοδος των Ετρούσκων


776 π.Χ

Πρώτη Ολυμπιάδα (1,1) στην αρχαία Ολυμπία της Πελοποννήσου


753 π.Χ

Ίδρυση της Ρώμης από τους Έλληνες Ηρακληδείς


509 π.Χ

Ίδρυση της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας


490 π.Χ

Μάχη του Μαραθώνα


480 π.Χ

Μάχη των Θερμοπυλών


431 π.Χ

Πελοποννησιακός Πόλεμος


395 π.Χ

Κορινθιακός πόλεμος


264 π.Χ

1ος  Ρωμαιο-Καρχηδονιακός Πόλεμος


218 π.Χ

2ος Ρωμαιο-Καρχηδονιακός Πόλεμος


149 π.Χ

3ος Ρωμαιο-Καρχηδονιακός Πόλεμος


146 π.Χ

Μάχη της Κορίνθου


0 μ.Χ

Γέννηση του προφήτη Χρήστου και θεοποίησή του αιώνες μετά ως Χριστού από τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και ως Ιησού Χριστού από τους Καθολικούς Χριστιανούς. Χριστός σήμαινε βαπτισμένος, ελαιωμένος με μυρωδικά υπέρ του Θεού Υδροχόου. Πραγματικός Χριστός ήταν ο Θεός Διόνυσος που πέθανε στη Λιβύη της Αφρικής περίπου το 238 μ.Χ. Αργότερα θεοποιήθηκε η έννοια του Χριστού, βασιλέα της Καισάρειας, Διονύσου και αναδείχθηκε ως «Αναστημένος Κύριος».

9 μ.Χ

Ο Ρήνος ορίζεται ως σύνορο μεταξύ Ρώμης και Γερμανίας


47 μ.Χ

Ίδρυση του Λονδίνου


79 μ.Χ

Καταστροφή της Πομπηίας


212 μ.Χ

Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δίνει υπηκοότητα σε όλους τους ελεύθερους πολίτες της.286 μ.Χ

Ο Διοκλητιανός χωρίζει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία σε Ανατολή και Δύση.370 μ.Χ

Οι Ούνοι εισβάλλουν στην Ανατολική Ευρώπη


396 μ.Χ

Αλάριχοι και Βησιγότθοι εισβάλλουν στην Ελλάδα


421 μ.Χ

Οι Ρωμαίοι νικούν τους Πέρσες


476 μ.Χ

Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας


535 μ.Χ

Ο Βυζαντινός στρατός εισβάλλει στην Ιταλία


680 μ.Χ

Η Βουλγαρική Αυτοκρατορία ιδρύεται


717 μ.Χ

Πολιορκία της Κωνσταντινούπολης


718 μ.Χ

Ισλαμική κατάκτηση της Ισπανίας


896 μ.Χ

Οι Ούγγροι εισβάλλουν στα Καρπάθια


1.054 μ.Χ

Σχίσμα της Χριστιανικής Εκκλησίας σε Ανατολική και Δυτική


1.088 μ.Χ

Ιδρύεται το πρώτο πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία


1.095 μ.Χ

Η πρώτη Σταυροφορία


1.215 μ.Χ

Συντάσσεται η Μάγκνα Κάρτα στα ελληνικά  «Μεγάλη Χάρτα», που αποκαλείται και «Μεγάλος Χάρτης των Ελευθεριών». Το έγγραφο ζητούσε από τον Βασιλιά να αποκηρύξει κάποια δικαιώματά του, να σεβαστεί τις νομικές διαδικασίες και να αποδεχτεί ότι θα δεσμεύεται από τους νόμους και τα δικαιώματα των υπηκόων του Βασιλιά, ιδιαίτερα από την παράνομη φυλάκιση.1.348 μ.Χ

Μαύρη πανώλη. Συνέπεια της επιδημίας ήταν να πεθάνει σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης1.413 μ.Χ

Εμφάνιση της Προοπτικής στο σχέδιο. Είναι η τέχνη της προβολής μιας τρισδιάστατης εικόνας και της δημιουργίας της αίσθησης του βάθους σε μια επίπεδη επιφάνεια.
1.453 μ.Χ

Οι Οθωμανοί κυριεύουν την Κωνσταντινούπολη


1.455 μ.Χ

Εκδίδεται η Βίβλος του Gutenberg


1.543 μ.Χ

Εκδίδεται η σειρά βιβλίων 7 τόμων «Ανθρώπινη Ανατομία» του Andreas Vesalius1.577 μ.Χ

Η οικογένεια Rothschild Εβραίοι τραπεζίτες της Γερμανίας αρχίζουν να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά της Ευρώπης. Δρουν ως εγκληματική οργάνωση παραχαράσσοντας τα χαρτονομίσματα των κρατών και των Βασιλέων τους και καταφέρνουν να θησαυρίσουν. Αργότερα εκτιμάται ότι ήταν ο Λουδοβίκος ΙΓ' της Γαλλίας τον 17ο αιώνα που ξεγελάστηκε και αγόρασε πλαστά Γερμανικά κυβερνητικά ομόλογα από τους  Rothschild, χρεώνοντας την χώρα του με ποσό που δεν μπορούσε να ξεπληρώσει. Βασικά ο Εβραίος τραπεζίτης κάλυπτε οριακά τους λογαριασμούς του και εμφανίστηκε ως πλούσιος έμπορος της Γερμανίας, πουλώντας τεράστιο χρέος για τη Γαλλία. Όταν ο βασιλιάς της Γαλλίας χρεοκόπησε, οι Rothschilds με τα χρήματα που αποκόμισαν αγόρασαν τις τράπεζες της Γερμανίας και αύξησαν το χρέος της μέσω της διαφθοράς. Με τη ροή του χρήματος αγοράζαν επιχειρήσεις και τις έκλειναν δημιουργώντας φτώχια στους λαούς που αυξάναν το χρέος τους για να επιβιώσουν. Με αυτό τον τρόπο ίδρυσαν δεκάδες ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες και εξαγόρασαν ολόκληρα κράτη ελέγχοντας εκατομμύρια υπαλλήλους τους. Υπολογίζεται ότι στην οικονομική ιστορία από το 1600 έως σήμερα πως η οικογένεια  Rothschild έχει εκδώσει πάνω από 1 τετράκις ευρώ σε όλα τα νομίσματα της Γαίας διαφθείροντας και καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα το φυσικό περιβάλλον. Έχει αποδειχθεί ότι ελέγχουν Κεντρικές Τράπεζες μυστικές και φανερές σε Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Κίνα, Η.Π.Α, Αυστραλία, Μονακό, Λίχτενσταϊν κ.α. Ο Mayer Amschel Rothschild έμεινε γνωστός για την υπερβολική και αρρωστημένη φράση του «Δώστε μου τον έλεγχο των οικονομικών ενός κράτους και δεν με ενδιαφέρει η νομοθεσία του».
1.596 μ.Χ

Επανανακάλυψη της τουαλέτας από τους Δυτικούς Ευρωπαίους


1.610 μ.Χ

Ο Galileo Galilei δημοσιεύει τις μελέτες του για τον πλανήτη Δία


1.666 μ.Χ

Επανανακάλυψη της βαρύτητας


1.769 μ.Χ

Επανανακάλυψη της ατμομηχανής


1.796 μ.Χ

Επανανακάλυψη του εμβολίου


1.859 μ.Χ

Εκδίδεται «Η καταγωγή των ειδών»  του Κάρολου Δαρβίνου. Οι επιστήμονες της Ευρώπης διχάζονται και αρχίζουν να γίνονται άθεοι πιστεύοντας ότι καταγόμαστε από τους πιθήκους και όχι από τους Ολύμπιους Θεούς. Οι Βασιλείς διώκουν τους συγγραφείς που χρηματοδοτούνται από τους τραπεζίτες για μαζικές εκδόσεις ψεύτικων συγγραμάτων. Αν οι λαοί γίνονταν άθεοι θα ελέγχονταν περισσότερο ως καταναλωτές και όχι ως άνθρωποι. Αναπτύσσεται έτσι η οικονομία των αριθμών που βασίζεται στον καπιταλισμό. «Αυτός που έχει τα περισσότερα χρήματα αποφασίζει για τους άλλους». (Δόγμα της οικογενείας Rothschild).1.892 μ.Χ

Γάλλοι μύστες της Νότιας Γαλλίας ανακαλύπτουν τους Δελφούς, κάτω από το χωριό Καστρί στην Άμφισσα της Φωκίδας. Γίνονται εκτενείς ανασκαφές και κλέβονται αρχαιότητες για να μεταφερθούν στο εξωτερικό οι ναοί και τα αναθήματά τους.


1.896 μ.Χ

Γάλλοι δίνουν τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα για πρώτη φορά μετά την αναβίωσή τους, ως αντάλλαγμα των μοναδικών αρχαιοτήτων που πήραν από τους Δελφούς.


1.928 μ.Χ

Επανανακάλυψη της Πενικιλίνης


1.933 μ.Χ

Ο σαυράνθρωπος Αδόλφος Χίτλερ, εγγονός των Rothschild της Αυστρίας, χρίζεται Καγκελάριος της Γερμανίας.


1.960 μ.Χ

Στο κατώτατο επίπεδο του ιερατείου της Έλευσις βρέθηκε ραδιενεργός πετρελαϊκή λάσπη. Ενημερώθηκαν τότε οι αρχαιολόγοι, όπως ο μεγάλος ακαδημαϊκός Γεώργιος Μυλωνάς, από τον Θεό Ερμή και τις Νύμφες Νηρηΐδες που ζούσαν τότε κοντά στη θάλασσα, ότι τα ραδιενεργά ιζήματα που βρέθηκαν σε πηγάδια πως ήταν από το προηγούμενο ιερατείο του 25.000 π.Χ περίπου και πως οι αρχαίοι Ελευσίνιοι είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους Σείριους το 9.800 π.Χ. Πρώτα βυθίστηκε η Ήπειρος Ατλαντίδα και μετά οι Σείριοι έκαψαν την επιφάνεια της Ελλάδος έως πολλά μέτρα κάτω στην γη, λειώνοντας τα υλικά των κτιρίων και ανεβάζοντας τη στάθμη της θάλασσας στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Τα πετρελαϊκά ιζήματα είχαν βρεθεί το 1.960 μ.Χ και ήταν χώρος ανάμνησης της ολοκληρωτικής καταστροφής του ιερατείου της Έλευσις από τους εξωγήινους Έλληνες που έβλεπαν το 9.800 π.Χ, υπέρ ευημερία, υπερβολή στο μέγεθος των κτιρίων και καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος από τεχνολογίες και μηχανήματα. Έκτοτε εισήχθει η Δελφική Εντολή «Μηδέν Άγαν» που σημαίνει «Τίποτα το Υπερβολικό» στο Μαντείο των Δελφών, που χτίστηκε με τεχνολογίες της νεότερης Ελευσίνας.
2.001 μ.Χ

Ο George W. Bush ορκίζεται νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α. Επίθεση με αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, στο Κέντρο Διεθνούς Εμπορίου. Κήρυξη διεθνούς πολέμου κατά της τρομοκρατίας και της Al-Qaeda.

2.002 μ.Χ

Ο Ημίθεος Θησέας πραγματοποιεί συνάντηση με τους Έλληνες εξωγήινους Σείριους στη Νήσο Χίο, που έχουν ανθρώπινη μορφή και παίρνει σε σημειώσεις το ανθρώπινο γονιδίωμα. Κατηγοριοποιεί δισεκατομμύρια βιταμίνες του ανθρώπινου γενετικού υλικού και ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τους Κρονίους που είναι τα Νεφελίμ. Αποδείχθηκε τότε ότι οι κάτοικοι της Γαίας ήταν άνθρωποι κατά 7% και 93% ήταν Κρόνιοι. Συνολικά μόνο το 3% του οικουμενικού πληθυσμού ήταν υγιές. Οι υπόλοιποι ήταν μεταλλαγμένοι από κακή διατροφή και καταχρήσεις, ενώ το ανωτέρω 93% του πλανήτη είχαν πίθηκο, γορίλα, σαύρα, πουλί, δέντρο, τσακάλι και χοίρο στο γονίδιό τους. Ο Θησέας συστήνεται ως «Αναπληρωτής Καρδινάλιος Καθηγητής των Καθηγητών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Παρισίων».


2.003 μ.Χ

Ο Ευρωστρατός ελέγχει τον τάφο του υποτιθέμενου εθνάρχη Εβραίου πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου, από τα Χανιά της Κρήτης και βρίσκει στα οστά του, το γονίδιο της γαλάζιας σαύρας. Ακολουθούν γενετικές εξετάσεις σε πολλούς πολιτικούς αρχηγούς διεθνώς και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Οι οικογένειες Κώστα Σημίτη, οι Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Σαμαράς, ο Έβερτ, ο Βαρβιτσιώτης κ.α. , βρίσκονται με σαύρα στο γονίδιό τους. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκαν με πίθηκο και άλλες ανωμαλίες. Έτσι κατέρρευσε ο μύθος της γενετικής συνέχειας των Ελλήνων από τους Ολύμπιους Θεούς. Σε ποσοστό 32% και πλέον οι κάτοικοι της Ελλάδος ήταν Κρόνιοι, δηλαδή Νεφελίμ. Οι φυλές των ξένων, οι Βλάχοι, οι Σαρακηνοί, οι Αλβανοί, οι Αρβανίτες, οι Αρμένιοι, οι Μογγόλοι, οι Ινδοί (τσιγγάνοι), οι Τούρκοι και γενικά οι Ασιάτες είχαν φέρει πολλές γενετικές ανωμαλίες στον Ελληνικό πληθυσμό. Οι Έλληνες ομογενείς της Ασίας όπως οι Ίωνες, οι Αιολείς, οι Θρακιώτες, οι Πόντιοι, οι Αιγύπτιοι κ.α. ήταν υγιέστεροι και με περισσότερο ποσοστό ΙΧΩΡ στο γονίδιό τους. Το μυστικό τους ήταν ότι τεκνοποιούσαν με ανθρώπους αναμεταξύ τους. Ήταν το δόγμα  «Ο χώρος σου, και ο χώρος μου», που σημαίνει η περιοχή σου και η περιοχή μου, οι γυναίκες σου και οι γυναίκες μου, η φυλή σου και η φυλή μου. Η φράση του λαού ήταν «Γυναίκα από τον τόπο σου και ας ην φτωχό κορίτσι».


2.005 μ.Χ

Ανάσταση του Θεού Χριστού Διονύσου και Αντιχρήστου, γιού του Θεού Διός και της Σεμέλης, πρώην Βασιλιά της Καππαδοκίας της Καισάρειας. Εκπλήρωση της προφητείας της Αγίας Γραφής.


2.008 μ.Χ

Γάλλοι αξιωματούχοι της Γαλλικής Δημοκρατίας φτύνουν τον Θεό Διόνυσο στο ρούχο του και βάζουν Αμερικανούς των Η.Π.Α να τον πυροβολήσουν στο στήθος. Ο νεαρός Θεός πυροβολήθηκε εξ επαφής, αλλά γλύτωσε γιατί φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Γάλλος αγρότης πυροβόλησε και τραυμάτισε τον Θεό Απόλλων, εκφράζοντας την κακία και την ημιμάθεια των Γάλλων χιλιάδων ετών, ενάντια στους Ολύμπιους Θεούς. Ο Διόνυσος μείωσε το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος στο 67% του ΑΕΠ και αργότερα η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Αλογοσκούφη δανείστηκε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η κυβέρνηση τους, το 2009.


2.009 μ.Χ

Ο γοριλάνθρωπος Barack Obama γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός Πρόεδρος των Η.Π.Α.2.011 μ.Χ

Ανεύρεση του Ιερατείου της Αυγής και απόκρυψή του από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Βεβήλωσή του από τους Γάλλους αρχαιολόγους. Η στρατηγική των Γάλλων να βεβηλώνουν κάθε τι Ελληνικό επαναλήφθηκε, όπως είχε συμβεί στους Δελφούς το 1.892 μ.Χ. Οι Ολύμπιοι Θεοί καταράστηκαν τους Γάλλους για την κακία τους απέναντι στην ανθρωπότητα και ειδικά προς τα παιδιά τους, τους Έλληνες. Ήταν η αρχή του τέλους για την «Εποχή του Ατομικισμού» για να δοθεί χώρος για τη φύση και την πνευματικότητα των ανθρώπων.


2.012 μ.Χ

Αναβολή της καταστροφής της Γαίας, από τους Ολύμπιους Θεούς. Ο Θεός Ερμής πέταξε από τη Γαία στη Σελήνη για να μεταφέρει το μήνυμα του Διονύσου για άρση της καταστροφής της, τρεις μήνες πριν.


2.013 μ.Χ

Δολοφονική απόπειρα εναντίον του Θεού Διονύσου, με υπερβολική δόση υπνωτικού από Έλληνα φιλοαμερικανό μύστη της οικογενείας Rockefeller. Ο Διόνυσος δεν ήπιε αυτό που του προσφέραν και έζησε. Συγγραφή του πρώτου Ημερολογίου με Ολυμπιάδες (698,2).


2.014 μ.Χ

Ο Θεός Εωσφόρος και η Θεά Ηώ καταραστήκαν την Ελβετία για την υπεξαίρεση Ελληνικών 450-550 δισεκατομμυρίων ευρώ, από πνευματικά δικαιώματα οπλικών συστημάτων του Ευρωστρατού. Τα χρήματα προορίζονταν για το σβήσιμο του Δημοσίου Χρέους της Ελλάδος. Γάλλοι πράκτορες οδήγησαν το 2005 μ.Χ, Έλληνες στρατιωτικούς σε Ελβετικά καζίνο και τους ανάγκασαν να χάσουν σε λίγες μέρες αμύθητα ποσά που ήταν φυλαγμένα σε Κεντρικές Τράπεζες της Ελβετίας. Η συναλλαγή είχε γίνει τότε ηλεκτρονικά και τα χρήματα χάθηκαν στον τζόγο. Οι Επουράνιοι Θεοί όμως ακόμη και με καθυστέρηση τα μαθαίνουν όλα. Στο αρχαιολογικό μουσείο της Ελευσίνας, εντός του ιερατείου διεπιστώθει από τον Θεό Διόνυσο, ότι εργάζονται Κρόνιοι πιθηκάνθρωποι φρουροί. Οι φρουροί δεν γνώρισαν και δεν άφησαν τον Διόνυσο να δώσει ευχή κάτω από αμπέλι. Σλάβος έφτυσε δίπλα στον Θεό, στο πεζοδρόμιο που διέσχιζε ο Διόνυσος στην πόλη Αθηνά.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που επισυνάπτεται παρακάτω με όνομα Ιστορική Χρονολόγηση στο εικονίδιολήψη αρχείου dionisos12.com,εικονίδιο,download software dionisos12.com,image.


                             εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.                                                 εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.


ĉ
Ion Delfikos,
6 Ιουλ 2014, 2:00 π.μ.