Κοσμική Ιστορία Διαστήματος και Γαίας

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


Χρονολογία

Σημαντικά Ιστορικά Γεγονότα


πριν 7,8 τρισεκατομμύρια + έτη

Ο ΘΕΟΣ δημιουργεί την Δημιουργίνα από το σώμα του και την γονιμοποιεί. Καρπός του έρωτά τους είναι ο Δημιουργός.πριν 7,7 τρισεκατομμύρια έτη

Ο Δημιουργός που ήταν Έλληνας Θεός πραγματοποιεί την  «Μεγάλη Σχάση» και η ύλη που είχε συγκεντρωθεί εκρήγνυται και διασκορπίζεται στα πέρατα του Κόσμου. Από την Γαία, τον Χάος, τον Έρωτα και τον Τάρταρο θα προέλθουν οι Πρωτόγεννοι Θεοί του Κόσμου που θα γονιμοποιούνται αναμεταξύ τους για να προέλθουν όλοι οι επόμενοι Θεοί που είναι Ελληνικής καταγωγής.πριν 7,2 τρισεκατομμύρια έτη

Οι  Έλληνες Σείριοι αρχίζουν να κατασκευάζουν τον Κόσμο με τα 7 Παράλληλα Σύμπαντα και να δημιουργούν πλανήτες και αστέρες(ήλιους), που θα σχηματίσουν αργότερα τους σημερινούς αστερισμούς.


πριν 2,7-7 τρισεκατομμύρια έτη

Από τους Σείριους, ο  Ήλιος, η Σελήνη και η Ηώ θεοποιούνται. Η Ηώ δίνει το όνομά της σε αστερισμό του Κοσμικού Θόλου. Ήταν όλοι τους παιδιά των Θεών Υπερίων και Θείας.


πριν 207 δισεκατομμύρια έτη

Οι Σείριοι κατασκευάζουν τον πλανήτη Ωστερίων, που ήταν 40 φορές μεγαλύτερος της Γαίας και προϋπήρχε στη θέση του σημερινού μας πλανήτη. Μετά από 200 δισεκατομμύρια χρόνια ζωής τα ορυκτά του πλανήτη εξαντλήθηκαν και οι υπεράνθρωποι της εποχής εκείνης δεν μπορούσαν πλέον να κατασκευάζουν και να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ο πληθυσμός των Ελλήνων Θεών ήταν πολλά εκατομμύρια και μονομαχούσαν όλοι μαζί για την εξουσία. Οι  «Τεχνολογίες των Θεών» είχαν εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό και ολόκληρα τροπικά δέντρα μπορούσαν να μεταλλάσσονται σε πνεύματα και να γίνονται τεράστιες σαύρες που πολεμούσαν τους  Θεούς ανθρώπινης μορφής, που τολμούσαν να διασχίσουν τα δάση τους. Ζούσαν τότε οι περισσότεροι Θεοί της Ελληνικής Μυθολογίας και ο Θεός Ποσειδών μαζί με τον Θεό Δία είχαν αρχηγική θέση. Ο Δίας είχε πυροβοληθεί δύο φορές μία στο στήθος και μία στην πλάτη από πολέμους. Οι Σείριοι τότε έκριναν πως υπήρχε υπέρ ευημερία και ανατίναξαν τον πλανήτη Ωστερίων, καθώς είχε γίνει ανισοβαρές διαστημόπλοιο, επικίνδυνο για την πλοήγηση και ασφάλεια του πρώτου από τα επτά σύμπαντα. Όλοι οι Θεοί τότε πέθαναν και ξαναγεννήθηκαν πολύ αργότερα στον πλανήτη Γαία. [Πηγή: Συνάντηση των Θεών Διονύσου και Ποσειδώνος την Ολυμπιάδα (697,4) στην Στερεά Ελλάδα.]


πριν 6,7 δισεκατομμύρια έτη

Οι Σείριοι κατασκευάζουν τον πλανήτη Γαία και στο εσωτερικό του τοποθετούν το αυγό της Γέννησης. Τοποθετούν πολλά ορυκτά για να είναι αυτάρκης πλανήτης και προικίζουν την Ελλάς τη χώρα των Θεών με τα πολυτιμότερα μέταλλα. Σχέδια της Γαίας μας έχουν δείξει στη σημερινή εποχή οι Πράσινοι εξωγήινοι που επισκέπτονται τον πλανήτη μας για εξερεύνηση και αποστολές στην Κοίλη Γαία.
πριν 1-6 δισεκατομμύρια έτη

Ξαναγεννιούνται οι Έλληνες Θεοί και ονομάζονται Ολύμπιοι από το Ελληνικό Πάνθεον, όπου κατοικούν στο παλάτι τους στο όρος Όλυμπος. Ορισμένες Νύμφες της φύσης που ονομάζονταν θεότητες δεν υπήρχαν στην αρχαιότητα στον πλανήτη Ωστερίων, αλλά δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά ως αποτέλεσμα της ερωτικής ένωσης Θεών και ανθρώπων.


Σε διάρκεια 6,7 δισεκατομμυρίων ετών

Ο Θεός Προμηθέας, γιος των Θεών Ιαπετού και Κλυμένης, πήρε χώμα και ύδωρ και δημιούργησε λάσπη. Στη συνέχεια φύσηξε πνοή ζωής στα ομοιώματα ανθρώπων που έφτιαξε και αυτά ζωντάνευσαν. Έτσι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν κατ'εικόνα και ομοίωση Ολύμπιων Θεών. Στη διάρκεια των 6,7 δισεκατομμυρίων ετών στον πλανήτη Γαία έχουν δημιουργηθεί 5 Γένη ανθρώπων. Το Χρυσό, το Αργυρό, το Χάλκινο, το Σιδηρούν και των Ηρώων που ήταν τα παιδιά των Θεών πρώτης γενεάς. Το επόμενο γένος που θα ακολουθήσει το Σιδηρούν της εποχής μας, θα είναι το Λίθινο. Ο Θεός Επιμηθέας δημιούργησε εκατομμύρια είδη ζώων στη Γαία και η Θεά Δήμητρα δισεκατομμύρια είδη σπόρων φυτών προκειμένου να αυτοσυντηρείται η τροφική αλυσίδα στον πλανήτη μας. Τεχνογνωσία γενετικής, δημιουργίας χλωρίδας και πανίδας έχουν επίσης από τότε στον πλανήτη Σελήνη.  


πριν 120 εκατομμύρια + έτη

Ο Κένταυρος Χείρων ενώνει ανθρώπινο γονιδίωμα με χιλιάδες είδη ζώων, πτηνών, ιχθύων και εντόμων και δημιουργεί τα Κρόνια Γένη που ονομάζονται και Νεφελίμ. Τα ρυπαρά έθνη, κατά τον Μέγα Αλέξανδρο, πολλαπλασιάστηκαν και αποίκησαν το διάστημα πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια. Οι άνθρωποι ήταν πάντοτε παλαιότεροι από τους Κρόνιους, πιο παλαιοί ακόμη και από τους δεινοσαύρους. Οι εποχές, οι φυλές των ανθρώπων και οι διάλεκτοι είναι που αλλάζουν και διαφοροποιούνται ανά τους αιώνες. Οι  υπόλοιποι Κένταυροι που είχαν ως πρότυπο τον Χείρωνα αύξησαν αργότερα τις προσμίξεις ανθρώπων και ζώων στον αριθμό των 200 εκατομμυρίων ειδών σε όλο τον Κόσμο(7 σύμπαντα), έως το 2012 μ.Χ. Οι Πράσινοι εξωγήινοι που είναι Κρόνιοι, δηλαδή Νεφελίμ, απέκτησαν τεχνολογίες εξωσωματικής γονιμοποίησης για να μεταλλάσσονται μόνοι τους και να προσθέτουν ανθρώπινο γονιδίωμα στους απογόνους τους, για να γίνουν ευφυέστεροι.


πριν 100 εκατομμύρια  έτη

Οι Σείριοι κατασκευάζουν και παραδίδουν τον πλανήτη Σελήνη, στους Έλληνες Ανδρομέδιους που κατάγονται από τον αστερισμό της Ανδρομέδας. Ο πλανήτης Σελήνη είναι τεχνητός με πολλά εσωτερικά κανόνια, το μεγαλύτερο από τα οποία έχει διάμετρο περίπου 2,7 φορές το πλάτος της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Ουσιαστικά είναι υπερόπλο και στρατιωτική βάση της αρχαιότητας. Η Σελήνη δεν υπήρχε πάντοτε σε τροχιά γύρω από τη Γαία, αλλά την κατασκεύασαν και την έφεραν εξωγήινοι ανθρώπινης μορφής θέτοντάς τη σε εποπτικό ρόλο πλησίον της Γαίας. Εκεί συχνά ζει και η Θεά Σελήνη, η κόρη του Θεού Υπερίων.


πριν πολλές χιλιάδες - εκατομμύρια έτη

Ο Θεός Ήφαιστος, γιος των Θεών Δία και Ήρας, δημιουργεί με την υποστήριξη του Θεού Άδη στην Κάτω Γαία(Τάρταρα) τα πνεύματα Ελοχίμ. Οι Ελοχίμ ήταν αγγελιοφόροι των Ταρτάρων και δεν είχαν παιδιά. Τα ονόματά τους ήταν Ελληνικά.Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που επισυνάπτεται παρακάτω με όνομα Ιστορική Χρονολόγηση στο εικονίδιολήψη αρχείου dionisos12.com,εικονίδιο,download software dionisos12.com,image.                             εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.                                                 εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.ĉ
Ion Delfikos,
6 Ιουλ 2014, 1:53 π.μ.