3η Χιλιετία μ.Χ (2.001-2.014) μ.Χ

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Το gadget που προσθέσατε δεν είναι έγκυρο

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


Χρονολογία

Σημαντικά Ιστορικά Γεγονότα


2.001 μ.Χ

Ο George W. Bush ορκίζεται νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α. Επίθεση με αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, στο Κέντρο Διεθνούς Εμπορίου. Κήρυξη διεθνούς πολέμου κατά της τρομοκρατίας και της Al-Qaeda.

2.002 μ.Χ

Ο Ημίθεος Θησέας πραγματοποιεί συνάντηση με τους Έλληνες εξωγήινους Σείριους στη Νήσο Χίο, που έχουν ανθρώπινη μορφή και παίρνει σε σημειώσεις το ανθρώπινο γονιδίωμα. Κατηγοριοποιεί δισεκατομμύρια βιταμίνες του ανθρώπινου γενετικού υλικού και ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τους Κρονίους που είναι τα Νεφελίμ. Αποδείχθηκε τότε ότι οι κάτοικοι της Γαίας ήταν άνθρωποι κατά 7% και 93% ήταν Κρόνιοι. Συνολικά μόνο το 3% του οικουμενικού πληθυσμού ήταν υγιές. Οι υπόλοιποι ήταν μεταλλαγμένοι από κακή διατροφή και καταχρήσεις, ενώ το ανωτέρω 93% του πλανήτη είχαν πίθηκο, γορίλα, σαύρα, πουλί, δέντρο, τσακάλι και χοίρο στο γονίδιό τους. Ο Θησέας συστήνεται ως «Αναπληρωτής Καρδινάλιος Καθηγητής των Καθηγητών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Παρισίων».


2.003 μ.Χ

Ο Ευρωστρατός ελέγχει τον τάφο του υποτιθέμενου εθνάρχη Εβραίου πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου, από τα Χανιά της Κρήτης και βρίσκει στα οστά του, το γονίδιο της γαλάζιας σαύρας. Ακολουθούν γενετικές εξετάσεις σε πολλούς πολιτικούς αρχηγούς διεθνώς και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Οι οικογένειες Κώστα Σημίτη, οι Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Σαμαράς, ο Έβερτ, ο Βαρβιτσιώτης κ.α. , βρίσκονται με σαύρα στο γονίδιό τους. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκαν με πίθηκο και άλλες ανωμαλίες. Έτσι κατέρρευσε ο μύθος της γενετικής συνέχειας των Ελλήνων από τους Ολύμπιους Θεούς. Σε ποσοστό 32% και πλέον οι κάτοικοι της Ελλάδος ήταν Κρόνιοι, δηλαδή Νεφελίμ. Οι φυλές των ξένων, οι Βλάχοι, οι Σαρακηνοί, οι Αλβανοί, οι Αρβανίτες, οι Αρμένιοι, οι Μογγόλοι, οι Ινδοί (τσιγγάνοι), οι Τούρκοι και γενικά οι Ασιάτες είχαν φέρει πολλές γενετικές ανωμαλίες στον Ελληνικό πληθυσμό. Οι Έλληνες ομογενείς της Ασίας όπως οι Ίωνες, οι Αιολείς, οι Θρακιώτες, οι Πόντιοι, οι Αιγύπτιοι κ.α. ήταν υγιέστεροι και με περισσότερο ποσοστό ΙΧΩΡ στο γονίδιό τους. Το μυστικό τους ήταν ότι τεκνοποιούσαν με ανθρώπους αναμεταξύ τους. Ήταν το δόγμα  «Ο χώρος σου, και ο χώρος μου», που σημαίνει η περιοχή σου και η περιοχή μου, οι γυναίκες σου και οι γυναίκες μου, η φυλή σου και η φυλή μου. Η φράση του λαού ήταν «Γυναίκα από τον τόπο σου και ας ην φτωχό κορίτσι».


2.005 μ.Χ

Ανάσταση του Θεού Χριστού Διονύσου και Αντιχρήστου, γιού του Θεού Διός και της Σεμέλης, πρώην Βασιλιά της Καππαδοκίας της Καισάρειας. Εκπλήρωση της προφητείας της Αγίας Γραφής.


2.008 μ.Χ

Γάλλοι αξιωματούχοι της Γαλλικής Δημοκρατίας φτύνουν τον Θεό Διόνυσο στο ρούχο του και βάζουν Αμερικανούς των Η.Π.Α να τον πυροβολήσουν στο στήθος. Ο νεαρός Θεός πυροβολήθηκε εξ επαφής, αλλά γλύτωσε γιατί φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Γάλλος αγρότης πυροβόλησε και τραυμάτισε τον Θεό Απόλλων, εκφράζοντας την κακία και την ημιμάθεια των Γάλλων χιλιάδων ετών, ενάντια στους Ολύμπιους Θεούς. Ο Διόνυσος μείωσε το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος στο 67% του ΑΕΠ και αργότερα η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Αλογοσκούφη δανείστηκε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η κυβέρνηση τους, το 2009.


2.009 μ.Χ

Ο γοριλάνθρωπος Barack Obama γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός Πρόεδρος των Η.Π.Α.2.011 μ.Χ

Ανεύρεση του Ιερατείου της Αυγής και απόκρυψή του από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Βεβήλωσή του από τους Γάλλους αρχαιολόγους. Η στρατηγική των Γάλλων να βεβηλώνουν κάθε τι Ελληνικό επαναλήφθηκε, όπως είχε συμβεί στους Δελφούς το 1.892 μ.Χ. Οι Ολύμπιοι Θεοί καταράστηκαν τους Γάλλους για την κακία τους απέναντι στην ανθρωπότητα και ειδικά προς τα παιδιά τους, τους Έλληνες. Ήταν η αρχή του τέλους για την «Εποχή του Ατομικισμού» για να δοθεί χώρος για τη φύση και την πνευματικότητα των ανθρώπων.


2.012 μ.Χ

Αναβολή της καταστροφής της Γαίας, από τους Ολύμπιους Θεούς. Ο Θεός Ερμής πέταξε από τη Γαία στη Σελήνη για να μεταφέρει το μήνυμα του Διονύσου για άρση της καταστροφής της, τρεις μήνες πριν.


2.013 μ.Χ

Δολοφονική απόπειρα εναντίον του Θεού Διονύσου, με υπερβολική δόση υπνωτικού από Έλληνα φιλοαμερικανό μύστη της οικογενείας Rockefeller. Ο Διόνυσος δεν ήπιε αυτό που του προσφέραν και έζησε. Συγγραφή του πρώτου Ημερολογίου με Ολυμπιάδες (698,2).


2.014 μ.Χ

Ο Θεός Εωσφόρος και η Θεά Ηώ καταραστήκαν την Ελβετία για την υπεξαίρεση Ελληνικών 450-550 δισεκατομμυρίων ευρώ, από πνευματικά δικαιώματα οπλικών συστημάτων του Ευρωστρατού. Τα χρήματα προορίζονταν για το σβήσιμο του Δημοσίου Χρέους της Ελλάδος. Γάλλοι πράκτορες οδήγησαν το 2005 μ.Χ, Έλληνες στρατιωτικούς σε Ελβετικά καζίνο και τους ανάγκασαν να χάσουν σε λίγες μέρες αμύθητα ποσά που ήταν φυλαγμένα σε Κεντρικές Τράπεζες της Ελβετίας. Η συναλλαγή είχε γίνει τότε ηλεκτρονικά και τα χρήματα χάθηκαν στον τζόγο. Οι Επουράνιοι Θεοί όμως ακόμη και με καθυστέρηση τα μαθαίνουν όλα. Στο αρχαιολογικό μουσείο της Ελευσίνας, εντός του ιερατείου διεπιστώθει από τον Θεό Διόνυσο, ότι εργάζονται Κρόνιοι πιθηκάνθρωποι φρουροί. Οι φρουροί δεν γνώρισαν και δεν άφησαν τον Διόνυσο να δώσει ευχή κάτω από αμπέλι. Σλάβος έφτυσε δίπλα στον Θεό, στο πεζοδρόμιο που διέσχιζε ο Διόνυσος στην πόλη Αθηνά.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που επισυνάπτεται παρακάτω με όνομα Ιστορική Χρονολόγηση στο εικονίδιολήψη αρχείου dionisos12.com,εικονίδιο,download software dionisos12.com,image.


                             εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.                                                 εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.


ĉ
Ion Delfikos,
6 Ιουλ 2014, 1:58 π.μ.