2η Χιλιετία μ.Χ (1.054-1.960) μ.Χ

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


Χρονολογία

Σημαντικά Ιστορικά Γεγονότα


1.054 μ.Χ

Σχίσμα της Χριστιανικής Εκκλησίας σε Ανατολική και Δυτική


1.088 μ.Χ

Ιδρύεται το πρώτο πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία


1.095 μ.Χ

Η πρώτη Σταυροφορία


1.215 μ.Χ

Συντάσσεται η Μάγκνα Κάρτα στα ελληνικά  «Μεγάλη Χάρτα», που αποκαλείται και «Μεγάλος Χάρτης των Ελευθεριών». Το έγγραφο ζητούσε από τον Βασιλιά να αποκηρύξει κάποια δικαιώματά του, να σεβαστεί τις νομικές διαδικασίες και να αποδεχτεί ότι θα δεσμεύεται από τους νόμους και τα δικαιώματα των υπηκόων του Βασιλιά, ιδιαίτερα από την παράνομη φυλάκιση.1.348 μ.Χ

Μαύρη πανώλη. Συνέπεια της επιδημίας ήταν να πεθάνει σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης1.413 μ.Χ

Εμφάνιση της Προοπτικής στο σχέδιο. Είναι η τέχνη της προβολής μιας τρισδιάστατης εικόνας και της δημιουργίας της αίσθησης του βάθους σε μια επίπεδη επιφάνεια.
1.453 μ.Χ

Οι Οθωμανοί κυριεύουν την Κωνσταντινούπολη


1.455 μ.Χ

Εκδίδεται η Βίβλος του Gutenberg


1.543 μ.Χ

Εκδίδεται η σειρά βιβλίων 7 τόμων «Ανθρώπινη Ανατομία» του Andreas Vesalius1.577 μ.Χ

Η οικογένεια Rothschild Εβραίοι τραπεζίτες της Γερμανίας αρχίζουν να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά της Ευρώπης. Δρουν ως εγκληματική οργάνωση παραχαράσσοντας τα χαρτονομίσματα των κρατών και των Βασιλέων τους και καταφέρνουν να θησαυρίσουν. Αργότερα εκτιμάται ότι ήταν ο Λουδοβίκος ΙΓ' της Γαλλίας τον 17ο αιώνα που ξεγελάστηκε και αγόρασε πλαστά Γερμανικά κυβερνητικά ομόλογα από τους  Rothschild, χρεώνοντας την χώρα του με ποσό που δεν μπορούσε να ξεπληρώσει. Βασικά ο Εβραίος τραπεζίτης κάλυπτε οριακά τους λογαριασμούς του και εμφανίστηκε ως πλούσιος έμπορος της Γερμανίας, πουλώντας τεράστιο χρέος για τη Γαλλία. Όταν ο βασιλιάς της Γαλλίας χρεοκόπησε, οι Rothschilds με τα χρήματα που αποκόμισαν αγόρασαν τις τράπεζες της Γερμανίας και αύξησαν το χρέος της μέσω της διαφθοράς. Με τη ροή του χρήματος αγοράζαν επιχειρήσεις και τις έκλειναν δημιουργώντας φτώχια στους λαούς που αυξάναν το χρέος τους για να επιβιώσουν. Με αυτό τον τρόπο ίδρυσαν δεκάδες ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες και εξαγόρασαν ολόκληρα κράτη ελέγχοντας εκατομμύρια υπαλλήλους τους. Υπολογίζεται ότι στην οικονομική ιστορία από το 1600 έως σήμερα πως η οικογένεια  Rothschild έχει εκδώσει πάνω από 1 τετράκις ευρώ σε όλα τα νομίσματα της Γαίας διαφθείροντας και καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα το φυσικό περιβάλλον. Έχει αποδειχθεί ότι ελέγχουν Κεντρικές Τράπεζες μυστικές και φανερές σε Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Κίνα, Η.Π.Α, Αυστραλία, Μονακό, Λίχτενσταϊν κ.α. Ο Mayer Amschel Rothschild έμεινε γνωστός για την υπερβολική και αρρωστημένη φράση του «Δώστε μου τον έλεγχο των οικονομικών ενός κράτους και δεν με ενδιαφέρει η νομοθεσία του».
1.596 μ.Χ

Επανανακάλυψη της τουαλέτας από τους Δυτικούς Ευρωπαίους


1.610 μ.Χ

Ο Galileo Galilei δημοσιεύει τις μελέτες του για τον πλανήτη Δία


1.666 μ.Χ

Επανανακάλυψη της βαρύτητας


1.769 μ.Χ

Επανανακάλυψη της ατμομηχανής


1.796 μ.Χ

Επανανακάλυψη του εμβολίου


1.859 μ.Χ

Εκδίδεται «Η καταγωγή των ειδών»  του Κάρολου Δαρβίνου. Οι επιστήμονες της Ευρώπης διχάζονται και αρχίζουν να γίνονται άθεοι πιστεύοντας ότι καταγόμαστε από τους πιθήκους και όχι από τους Ολύμπιους Θεούς. Οι Βασιλείς διώκουν τους συγγραφείς που χρηματοδοτούνται από τους τραπεζίτες για μαζικές εκδόσεις ψεύτικων συγγραμάτων. Αν οι λαοί γίνονταν άθεοι θα ελέγχονταν περισσότερο ως καταναλωτές και όχι ως άνθρωποι. Αναπτύσσεται έτσι η οικονομία των αριθμών που βασίζεται στον καπιταλισμό. «Αυτός που έχει τα περισσότερα χρήματα αποφασίζει για τους άλλους». (Δόγμα της οικογενείας Rothschild).1.892 μ.Χ

Γάλλοι μύστες της Νότιας Γαλλίας ανακαλύπτουν τους Δελφούς, κάτω από το χωριό Καστρί στην Άμφισσα της Φωκίδας. Γίνονται εκτενείς ανασκαφές και κλέβονται αρχαιότητες για να μεταφερθούν στο εξωτερικό οι ναοί και τα αναθήματά τους.


1.896 μ.Χ

Γάλλοι δίνουν τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα για πρώτη φορά μετά την αναβίωσή τους, ως αντάλλαγμα των μοναδικών αρχαιοτήτων που πήραν από τους Δελφούς.


1.928 μ.Χ

Επανανακάλυψη της Πενικιλίνης


1.933 μ.Χ

Ο σαυράνθρωπος Αδόλφος Χίτλερ, εγγονός των Rothschild της Αυστρίας, χρίζεται Καγκελάριος της Γερμανίας.


1.960 μ.Χ

Στο κατώτατο επίπεδο του ιερατείου της Έλευσις βρέθηκε ραδιενεργός πετρελαϊκή λάσπη. Ενημερώθηκαν τότε οι αρχαιολόγοι, όπως ο μεγάλος ακαδημαϊκός Γεώργιος Μυλωνάς, από τον Θεό Ερμή και τις Νύμφες Νηρηΐδες που ζούσαν τότε κοντά στη θάλασσα, ότι τα ραδιενεργά ιζήματα που βρέθηκαν σε πηγάδια πως ήταν από το προηγούμενο ιερατείο του 25.000 π.Χ περίπου και πως οι αρχαίοι Ελευσίνιοι είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους Σείριους το 9.800 π.Χ. Πρώτα βυθίστηκε η Ήπειρος Ατλαντίδα και μετά οι Σείριοι έκαψαν την επιφάνεια της Ελλάδος έως πολλά μέτρα κάτω στην γη, λειώνοντας τα υλικά των κτιρίων και ανεβάζοντας τη στάθμη της θάλασσας στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Τα πετρελαϊκά ιζήματα είχαν βρεθεί το 1.960 μ.Χ και ήταν χώρος ανάμνησης της ολοκληρωτικής καταστροφής του ιερατείου της Έλευσις από τους εξωγήινους Έλληνες που έβλεπαν το 9.800 π.Χ, υπέρ ευημερία, υπερβολή στο μέγεθος των κτιρίων και καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος από τεχνολογίες και μηχανήματα. Έκτοτε εισήχθει η Δελφική Εντολή «Μηδέν Άγαν» που σημαίνει «Τίποτα το Υπερβολικό» στο Μαντείο των Δελφών, που χτίστηκε με τεχνολογίες της νεότερης Ελευσίνας.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που επισυνάπτεται παρακάτω με όνομα Ιστορική Χρονολόγηση στο εικονίδιολήψη αρχείου dionisos12.com,εικονίδιο,download software dionisos12.com,image.


                             εικονίδιο προηγούμενο,icon precedent,before.                                                 εικονίδιο επόμενο,icon next one,after.


ĉ
Ion Delfikos,
6 Ιουλ 2014, 1:57 π.μ.