Διαφήμιση

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Διαστημόπλοιο Γαία

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget


διαφημίσεις του dionisos12.com, ad banners για μυθολογία.

Η ιστοσελίδα christdionysos.com είναι η ευκαιρία σας για να προβληθείτε στο διαδίκτυο. Είναι ο κατάλληλος χώρος προβολής του Ελληνικού πολιτισμού για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της σελίδας σας στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, τότε η ιστοσελίδα μας είναι ο καλύτερος τρόπος να προβληθείτε.

Το christdionysos.com είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα ειδικού ενδιαφέροντος με θέματα Αστρονομίας, Αστρολογίας, Ελλήνων Θεών, Μυστηρίων και Τρόπου ζωής των Αρχαίων Ελλήνων, με Ελληνικό Ημερολόγιο και οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει όσα αναφέρονται.

Μπορείτε να διαφημιστείτε νοικιάζοντας κάποιο σημείο στην ιστοσελίδα μας, με διαφημιστικό πλαίσιο της εταιρίας σας που θα βρίσκεται αναρτημένο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το έτος.

Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email: info@christdionysos.com

Οι τιμές των διαφημιστικών πλαισίων(Ad banners) το μήνα για 735+ σελίδες, με 10.413+ φωτογραφίες και 61 κατηγορίες βίντεο είναι οι εξής:

1

Κουμπί (Button) 160 Χ 125

30 €


2

 Τετράγωνο Κουμπί (Square Button)  160 Χ 160

30 €


3

Μισό Πλαίσιο (Half Banner) 234 X 60 

90 €


4

Κάθετο Πλαίσιο (Vertical Banner) 160 Χ 240

90 €


5

Πλήρες Πλαίσιο (Full Banner) 468 X 60  στην αρχική σελίδα και    Μεγάλο Πλαίσιο (Leaderboard) 728 X 90 στις υπόλοιπες  

120 €6

 Μέτριο Ορθογώνιο (Medium Rectangle) 300 X 250 στην αρχική σελίδα και Ευρύς Ουρανοξύστης (Wide Skyscraper) 160 Χ 600 στις υπόλοιπες

120 € 

Αν σας ενδιαφέρει η προσφορά μας, μπορείτε είτε να στείλετε τον κώδικα της διαφήμισής σας σε μορφή html, είτε να σας φτιάξουμε εμείς το διαφημιστικό σας πλαίσιο στην τιμή των 10€, για να ξεκινήσει η συνεργασία μας. Εάν αγοράσετε διαφημιστικό πλαίσιο σας παραχωρούμε επίσης δωρεάν χώρο στην ιστοσελίδα μας, για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας με 1-100 σελίδες, χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο.


Με εκτίμηση

Dionisos12.com
διαφήμιση του dionisos12.com.


Δωρεές στο
PayPal: info@dionisos12.com   και

Επικοινωνία
info@christdionysos.com